Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 августа 2014, 23:33
7438
3

Сергій РЕБРОВ: «Думаю, хлопці заслужили на цю перемогу»

«Динамо» – «Черноморец» – 2:0. Послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 30 августа 2014, 23:33
7438
3
Сергій РЕБРОВ: «Думаю, хлопці заслужили на цю перемогу»

Головний тренер «Динамо» Сергій Ребров:

- Думаю, хлопці заслужили на цю перемогу, особливо в першому таймі. На жаль, після перерви не вдалося створити великої кількості моментів. На мій погляд, у другому таймі «Чорноморцю» вдалося створити нам більше проблем.

- Відсутність Калитвинцева пов’язана з його викликом до молодіжної збірної?
- Ви вважаєте, що через це можна не включати його до заявки на матч? У Влада була травма й він чотири дні не тренувався разом із командою.

- Чи можуть Теодорчик та Кравець грати разом? Чи не маєте побоювань, що з появою поляка Артем знову може зійти з арени?
- Якщо ви бачите, як працює Артем в останніх іграх, то, на мій погляд, цього хлопця нічим злякати не можна. Та робота, яку він виконував, зараз втілилася в забиті м’ячі. Я впевнений, що Артем приносить та буде приносити користь київському «Динамо». Звичайно, іноді потрібно використовувати двох нападників, тому разом вони ще зіграють. Сьогодні Кравець абсолютно комфортно почувався на тій позиції, куди відійшов після появи на полі Теодорчика.

- Що вам сьогодні не сподобалося у грі «Динамо»?
- Не сподобалося, що, забивши перший м’яч, почали грати дещо академічно, зрозуміли, що в деяких аспектах ми переважаємо суперника, за що могли поплатитися. Мабуть, у цьому справді проблема. А як ми почали гру, як грали в першому таймі, мені сподобалося. Звичайно, були певні недоліки у грі, але те, як ми відбирали м’яча після втрат, мені дуже сподобалося.

- Чи є шанси у Бесєдіна пробитися до першої команди, враховуючи придбання Теодорчика?
- У хлопця є всі завдатки, аби пробитися до першої команди. Якщо буде так само працювати, обов’язково буде грати. Ми придбали хорошого форварда, тому що до цього ми грали один раз на тиждень. Подивіться на календар – після ігор збірних ми будемо грати навіть через два дні на третій. І з одним нападником нам було б дуже важко. Я сподіваюся, що Лукаш нам обов’язково допоможе. Вірю у нього.

- Як оціните дебют поляка?
- Звичайно, йому важко, в першу чергу в емоційному плані, виходити на вісім хвилин, за які він має показати всі свої якості. Видно було, що він хотів, старався, і все це призвело до гола. Він зробив гольову передачу лише через те, що у нього було величезне бажання зробити це. Сподіваюся, воно збережеться на всі подальші матчі.

- Чому Безус втратив місце у стартовому складі?
- Жодних метаморфоз немає – хто сильніший на даний момент, той і грає в основному складі. Ніхто не забронював собі місце у стартовому складі. На тренуванні сильнішим був Сидорчук – він вийшов на поле, і жодних метаморфоз я не бачу.

- Коли повернеться на поле Хачеріді?
- Ми всі сподіваємося,що якомога скоріше, але Євген пропустив дуже багато часу. Так, зараз він почав тренуватися в основній групі. Але для «Динамо» кожна гра має надважливе значення, а та позиція, на якій він грає, є ключовою. Одна помилка на ній – і команда може програти. Коли Євген буде готовий, набере кондиції й зможе пробитися до складу – тоді й буде грати.

- Поясніть, що з Гармашем?
- Ми вже казали – у Дениса, на жаль, рецидив старої травми. Він їздив на консультацію до Німеччини. Слава Богу, операції вдалося уникнути, але ніхто не може сказати точні терміни відновлення. Сподіваємося, воно пройде якомога скоріше.

- Як будете працювати у той час, як будуть грати збірні?
- Дамо їм кілька вихідних. У нас залишається вісім людей, із якими так само будемо продовжувати працювати. Ті гравці, які їдуть до збірних, отримають ігрову практику, ми, можливо, також проведемо контрольний матч, якщо знайдемо суперника. Загалом, будемо тренуватися у звичному режимі.


Sport.ua

События матча

86’
ГОЛ ! Гол из 45-го сектора забил Андрей Ярмоленко(Динамо К). Теодорчик слева прострелил вдоль ворот, Безотосный не смог отбить мяч, и Ярмоленко отправил мяч в пустые ворота.
20’
ГОЛ ! Гол из 21-го сектора забил Андрей Ярмоленко(Динамо К). Вида сделал передачу на Ярмоленко, и тот редким по красоте ударом закрутил мяч в дальний верхний угол ворот. Блестящий удар Ярмоленко!
Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nikzae
Ребров тоже достаточно толково говорит после матчей. Вопрос только в том, что журналисты иногда задают такие вопросы - за которые часто хочется пинка дать.
dazyr
Слушая Григорчука, понимаешь почему каждые полгода меняя пол-команды ему удается добиваться результата... респект... такой анализ и так доходчиво донести инфу мало кто может из наших тренеров. Но сегодня Динамо было сильнее! Поздравляю Реброва и команду! Теодорчика с удачным дебютом!
RomarioUA
Я болельщик ДК.
Сегодняшнее Динамо заслужило победу над сегодняшним Черноморцем.
Но прошлогодний Черноморец вряд ли уступил бы в этом матче. С прошлогодним Динамо.
Но в этом году сложилось так, не потому что Динамо сильно подняло свой уровень. Да в принципе подняло, но не благодаря там финансам, а потому что хуже было уже некуда, а финансы еще и сэкономили на рокировке тренеров. А вот у Черноморца прошлые года выдались бойкими, поэтому финансовые потери сказались. Хорошо, что хоть тренер есть. Не было бы Григорчука - было бы вообще печально. А счет на табло - просто победа Динамо дома над Черноморцем. Дома. Ну и хорошо. Дома же. Меня порадуют победы над Стяуа, Ольборгом и португальцами в ЛЕ. Меня порадует, если во втором круге в Одессе Черноморец так намылит игроков Динамо, чтобы мокрые с поля уходили. Чтобы понимали, что Ольборги и Стяуа - это подарок судьбы! А к Черноморцу нужно ехать настроенным на борьбу! И так будет. Не сразу. НО БУДЕТ!
Итог - Реброву: продолжай тренироваться быть тренером. А почему нет? В любом случае меньше гонору в разы, чем у Блохина, а поэтому и больше толку.
Григорчуку: продолжай творить из того, что есть. Уходить нельзя. Да и куда. Да и зачем? А кто ж тогда будет тренером Черноморца??? Только Григорчук. Все.
Спасибо командам за игру.
СЛАВА УКРАИНЕ!
ПОЗОР ЛЖЕЦАМ