Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 28 июля 2014, 13:52
1904
1

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Жаль днепропетровских болельщиков»

Футболист «Днепра» сожалеет о том, что матч против «Копенгагена» пройдет в Киеве

| Обновлено 28 июля 2014, 13:52
1904
1
Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Жаль днепропетровских болельщиков»

Захисник Дніпра Артем Федецький в інтерв`ю з кореспондентом Фаєри.ру прокоментував першу гру чемпіонату, а також майбутній старт команди в Лізі Чемпіонів.

- Артеме, оціни першу гру своєї команди? Саме гру, результатом я думаю, всі задоволені.
- Це був перший матч, десь трішки відчували нервозність, хотілося, звичайно, почати з перемоги. Не все вдавалося, особливо це стосується першого тайму, навіть багато чого не вдавалося. Але в другому таймі дещо розбігалися і стали грати краще. Не дуже добре, але краще, ніж в першому таймі.

- Яка атмосфера панували в команді перед цією грою? Було хвилювання? Адже цей сезон Дніпро починає в якості одного з претендентів на золото, відповідно і тиск на команду більший…
- Хвилювання було, але не таке, щоб переживали там, просто перший матч, і я думаю, кожна команда хоче добре стартувати. Невелике хвилювання це нормально, в кожного має бути.

- Тобі довелося зіграти зліва. Це не було для тебе чимось новим? Адже в збірній ти також грав на цьому фланзі, і також разом з Євгеном Коноплянкою.
- Це ж для мене не перша гра на цій позиції, я і раніше там грав, і на зборах також. Мене ставили на лівий фланг через можливий від`їзд Стрініча у Вест Гем. Скажемо так, ця позиція не нова для мене, але трошки потрібно було звикати до неї. Вже більш-менш освоївся на цьому фланзі. Тренеру видніше, де я краще граю.

- Дуже символічно було святкування першого голу, коли ви тримали цю футболку з посланням для Ротаня. Команді сильно не вистачає свого капітана?
- Звичайно, він стільки років віддав цій команді. Можна сказати, що Руслан – легенда Дніпра, його душа і серце. Звичайно, нам його не вистачає, і ми всі хочемо, щоб він повернувся до нас. Ще поки є час, будемо чекати на його повернення, адже на нього розраховуємо і всі ми, і тренерський штаб, і, звичайно, вболівальники.

- Вже скоро перший матч в Лізі Чемпіонів з Копенгагеном. Добре знайомі з суперником?
- В принципі, я дивився декілька матчів з їх участю, вони в групі грали з Ювентусом здається. Команда доволі таки добротна. В нас ще перед грою буде теоретичне заняття, де Мирон Богданович вже розповість про їх слабкі і сильні сторони. Так що, я думаю, ми будемо добре готові. Одне шкода, що ми будемо грати домашній матч в Києві.

- Те, що доведеться грати не в рідному місті, не сильно вплине на настрій команди? Адже я впевнений, що достатньо багато киян прийдуть підтримати вас.
- На нашій грі, я думаю, це не суттєво відобразиться. Більше шкода вболівальників, вони давно чекали цієї миті, історичного дебюту Дніпра в Лізі Чемпіонів. Шкода, що перенесли матч. Був варіант зі Львовом, там би стадіон був забитий під зав’язку, мені здається. А 70-тисячний Олімпійський, я думаю, навіть наполовину не буде заповнений. Адже грати при напівпустих трибунах трішки не те, на відміну від повного стадіону. Хочеться вірити, що прийде багато людей, які нас підтримають.

Олександр НАГОЛЮК, Фаєри.ру

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор
Футбол | 18 апреля 2024, 01:40 8
Ман Сити – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунин выиграл серию пенальти. Видеообзор

Смотрите самые интересные моменты ответного матча главного еврокубка

Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 08:22 2
Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина

Икер опубликовал пост в своем Twitter, мадридский клуб выбил «горожан» из ЛЧ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shacur83
Порвите этих датчан, накидайте им голов 10. как я зол на этих датчан, та и на все продажное руководство УЕФА.