Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 июля 2014, 23:37
6190
4

Евро-2014. Сборная Украины U-19 уступает немцам

Украинская команда выбыла из турнира

| Обновлено 25 июля 2014, 23:37
6190
4
Евро-2014. Сборная Украины U-19 уступает немцам

В п’ятницю, 25 липня, юнацька збірна України, складена з футболістів 1995 року народження провела свій останній матч на стадії групового раунду Євро-2014, що триває в Угорщині. В цей раз її суперниками була команда Німеччини. В цьому матчі наші хлопці поступилися з рахунком 2:0.

Початок матчу можна сміливо записати в актив німців, які вже на 3-ій хвилині повели в рахунку − відзначився Гельке. Проте після пропущеного голу ініціатива повністю перейшла до наших хлопців, які протягом наступних хвилин створили відразу декілька небезпечних моментів, проте ані удари Соболя та Танковського, ані кутові у виконанні Коваленка, не дозволили українцям зрівняти рахунок. Тож на перерву команди так і пішли за мінімальної перерви збірної Німеччини.

В  другому таймі підопічні Олександра Петракова також створили чимало моментів і знову пропустили…і знову від Зельке.  Це сталося на 66 хвилині і цей гол став останнім в цьому матчі. Тож, 2:0.

В іншому матчі групі, збірна Сербії на останніх хвилинах вирвала перемогу у збірної Болгарії, а з нею і перепустку у півфінал. Збірна Україна з 4 очками посіла 3 місце в групі і кваліфікувалась на ЧС-2015 в Новій Зеландії.

ФФУ

Германия U-19 - Украина U-19 2:0
Голы: Зельке 3,66

Германия: Шницлер, Акпогума (Иттер, 77), Хольтхаус, Кемпф, Штарк, Киммих (Трюмнер, 72), Мухтар, Эзтунали, Штендера, Зельке, Брандт (Локемпер, 81)

Украина: Сарнавский, Качараба, Бурда, Маркович, Соболь, Танковский (Ткачук, 71), Чумак, Банасевич (Белоног, 82), Коваленко, Харатин, Беседин (Яремчук, 75)

Предупреждены: Эзтунали — Соболь, Маркович, Бурда

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дьявол
Мда... Реально грали 10 хв після першого гола, а потім безнадія і сподівання на те, що серби не виграють... Та ми й сюди пролізли на фарті, і 4 очка тут взяли теж на фарті... Фарт закінчився...
zan1980
ОБИДНО, ДОСАДНО, НО ЧМ ЕДЕМ-ТАК,ЧТО ЛАДНО
Dron
Плохо, конечно, но не неожиданно.
Денис Наливайченко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил