Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
3023
1

Йожеф САБО: «Не понравился ни один из наших легионеров»

Экс-наставник сборной Украины - о матчах чемпионата мира 2014

Йожеф САБО: «Не понравился ни один из наших легионеров»
— Одверто кажучи, мені не сподобався жоден із наших представників прем’єр-ліги. Давайте зразу для прикладу візьмемо збірну Хорватії. Той же Едуардо практично не грав на цьому мун-
діалі. Що стосується динамівців Домагоя Віди й Огнена Вукоєвича, то вони взагалі не зіграли жодної хвилини на цій світовій першос­ті. Окрім того, їхня збірна дуже швидко поїхала додому — зразу після групового раунду.
 
Тепер перейдемо до збірної Бразилії, в якій також є один представник із нашого чемпіонату — Бернард. Давайте поглянемо на його гру — він дуже слабенько провів чемпіонат. Буду з вами відвертим, я дивувався ще до мундіалю, що «Шахтар» купив цього футболіста за такі шалені гроші, а він ніяк не може розкритися. Те ж саме в нього відбувається й у складі збірної Бразилії — він не може заявити про себе. Не знаю, яким буде його майбутнє у футболі, але я не бачу в ньому великого гравця.
 
Що стосується гри нідерландця Ленса, який став першим призером чемпіонату світу серед гравців прем’єр-ліги, то він також майже не грав. Ван Галь його випускав на поле лічені рази, тож Джермейн нічого особливого за цей час не продемонстрував, якщо говорити відверто. Тому, власне, я й кажу, що жоден із легіонерів своєю­ грою мені не сподобався.
 
Повернімося знову до збірної Хорватії. Звичайно, що не можна не згадати про Даріо Срну. Стосовно капітана «картатих» будемо говорити так: Даріо — це найкращий гравець із наших легіо­нерів на цьому чемпіонаті світу. Він більш-менш продемонстрував свій звичний рівень. Скажу, згадую­чи перший матч проти Бразилії: якби японський арбітр не сфальшував у тій грі (вочевидь, мається на увазі момент із призначенням сумнівного пенальті. — «УФ»), то я думаю, Хорватія вийшла би зі своєї групи.
 
Хотів би також згадати й про динамівця Мігеля Велозу. Я не вважаю його одним із найкращих у збірній Португалії, зважаючи на всі проблеми в грі команди Бенту. Хочу наголосити, що він майже не грає у відборі м’яча. Розумієте, на чемпіонаті світу зовсім інший рівень — не той, що в першості України. Якщо в нас йому у центрі поля дають можливість роздивитися, подумати над рішенням, кому саме віддати передачу чи вдарити по воротах, то тут — зась! На мундіалі в Бразилії, здається, він жодного разу не завдав удару по воротах суперника. Зрозуміло чого — не давали бити опоненти, клас яких значно вищий. Для того, щоби сказати, що хтось зіграв удало на цій світовій першості з наших легіонерів, потрібно було, щоби хтось із них яскраво виокремлювався…
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.