Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 июня 2014, 22:11
3772
2

ОФИЦИАЛЬНО: Игор Йовичевич – и.о. главного тренера Карпат

Приставку «и.о.» специалист будет носить до получения диплома УЕФА категории «ПРО»

| Обновлено 18 июня 2014, 22:11
3772
2
ОФИЦИАЛЬНО: Игор Йовичевич – и.о. главного тренера Карпат

Сьогодні у другій половині дня гравцям «Карпат» на клубній навчально-тренувальній базі було представлено нового наставника. «Зелено-білих» очолив 40-річний хорватський фахівець Ігор Йовічевіч, якого футбольна громадськість добре знає по успішній роботі з молодіжною та юніорською командами клубу.

До закінчення навчання на тренерських курсах і отримання «ПРО»-диплому УЄФА Ігор Йовічевіч офіційно буде працювати виконувачем обов’язків головного тренера команди «Карпати». З своїми помічниками він визначиться в найближчі дні.

До своїх обов’язків Ігор Йовічевіч приступив вже сьогодні. Нагадаємо, що гравці «Карпат» повернулися з відпустки у понеділок, 16-го червня. Вчора та сьогодні «зелено-білі» пройшли поглиблене медобстеження та складали тести по функціональній готовності.

Від завтрашнього дня команда розпочне перший етап підготовки до нового сезону, який триватиме до 30-го червня у Львові. Займатимуться «леви» у режимі дворазових тренувань.

А 1-го липня карпатівці відправляться до Словаччини, де наступного дня зіграють товариський поєдинок з флагманом тамтешнього футболу ФК «Жиліна», неодноразовим учасником групового етапу Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Зі Словаччини 3-го липня делегація «зелено-білих» перебереться до Словенії, де проведе навчально-тренувальний збір, що триватиме упродовж двох тижнів. В його програмі окрім тренувань і чотири контрольних спаринги. 6-го липня суперником нашої команди буде хорватський клуб «Локомотив» із Загреба. 10-го числа «леви» поміряються силами з найсильнішою командою Словенії ФК «Марібор», в активі якої не один виступ у єврокубкових турнірах. 13-го липня підопічні Ігоря Йовічевіча зіграють із «Сімургом», неодноразовим призером чемпіонату Азербайджану. Останній контрольний спаринг на зборах у Словенії «зелено-білі» проведуть 16-го липня – суперник наразі остаточно не відомий. А наступного дня карпатівці повернуться додому.

Безпосередньо до стартового матчу ХХІV чемпіонату України серед клубів Прем’єр-ліги, який розпочнеться 26-го липня (базовий день 1-го туру), «Карпати» готуватимуться у Львові.

ДОВІДКА

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ

Народився 30-го листопада 1973 року у Загребі. Громадянство – Хорватія.
Вихованець футбольних академій «Динамо» (Загреб) і «Реал» (Мадрид). Амплуа – півзахисник. Зріст – 178 см. Вага 73 кг.
Виступав за команди: «Динамо» (Загреб, Хорватія), «Реал» (Мадрид, Іспанія), «Карпати» (Львів, Україна), «Йокогама Маріносе» (Йокогама, Японія), «Гуарані» (Сан-Пауло, Бразилія), «Метц» (Метц, Франція), «Шеньянг Хінде» (Китай).
До початку тренерської роботи, з 12.10.2010 року обіймав посаду трансфер-директора ФК «Карпати». На тренерському містку дебютував 3-го серпня 2012 року («Карпати» U-21 – «Таврія» U-21 – 2:1). 3 19-го вересня 2013 року – старший тренер команди «Карпати» U-19, разом з якою завоював бронзові нагороди першості України сезону-2013/2014.
З 18-го червня 2014 року – в.о. головного тренера ФК «Карпати».
Одружений. Разом з дружиною Сніжаною виховують двох синів – Маркоса (13 років) та Філіпа (16 років), які навчаються у СДЮШОР «Карпати».

ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
maxynewsic
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
З БОГОМ! Ставка на місцеву МОЛОДЬ!