Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 11 июня 2014, 16:24
70306
10

Открываем Бразилию вместе. В Сан-Паулу игроки сборной везде

Бразильских футболистов боготворят и ждут победы на чемпионате

| Обновлено 11 июня 2014, 16:24
70306
10
Открываем Бразилию вместе. В Сан-Паулу игроки сборной везде
Getty Images, Неймар
  • Хто буде грати у фіналі чемпіонату світу?
  • Бразилія – Аргентина
  • Хто переможе?
  • Складно сказати, думаю, що ми

(Із інтерв’ю капітана збірної Бразилії Тьяго Сільви бразильському телебаченню)

Прогноз на такий фінал сьогодні дають більшість бразильців. Нічого дивного: те, що вони у себе вдома хочуть тріумфувати, а кого ж переграти у фіналі, як не одвічних сусідів-конкурентів. Хоча, з іншого боку бразильці з великою повагою ставляться до сили команди Мессі.  І якщо вже хтось може перемогти крім них… Але ні, ніяких якщо! Бразилія прагне втерти носа всім і знову довести, що вони найкраще на планеті грають у футбол, адже вони – єдині на Землі «пентакампеони». Такі настрої.

Про те, наскільки важлива ця гра для Бразилії ми чули багато і прибуття до Сан-Паулу лише підтверджує статус мегазірок. Кака і Неймар, Тьягу Сільва і Марсело – всі вони запрошують Вас користуватися тими чи іншими бразильськими авіалініями. Назви авіакомпаній теж відповідні: найбільш  популярні  - це «Гол» і «Там» (тут лише співзвучність з українською мовою). Іншими словами: «гол там – у тих воротах».

Реклама з гравцями збірної – займає у кожному глянцевому виданні по 7-8 сторінок. Оскар з «Челсі» рекламує нижню білизну, Неймар взагалі рекламує купу всього… На Неймара тут найбільше уваги – на титульній сторінці однієї із газет так і написано «Давай. Неймар!» 







Всі чекають, що саме цей молодий чоловік буде для своєї команди таким лідером, як свого часу були Ромаріо, Роналдо, а ще раніше Пеле. Експерти і вболівальники сходяться на думці, що саме від виконання Неймара залежить гра команди. Тут тільки й розмов про стартову гру з Хорватією. Перемогу над сербами у товариському матчі 1:0 тут сприйняли з оптимізмом. Сербію вважають такою ж командою за стилем гри як і хорватів, тому воля до перемоги і гра, продемонстрована командою Луїша Феліпе Сколарі, дає підстави місцевим сподіватися на гарний старт. Шість національних каналів цілими днями розповідають про футбол. Інтерв‘ю з гравцями, особлива увага до капітана Тьяго Сільви, монументальні сюжети про Сколарі. Бразилія розраховує на одне – вшосте виграти Кубок світу. Та ж сама кількість каналів буде транслювати і чемпіонат світу. Крім передплатних чимало загальнодоступних. Футбол тут, справді, релігія, тому зробити його перегляд за гроші було б злочином.


 

Вболівальники потрохи починають прибувати на чемпіонат світу. Не скажу, що бачив їх дуже багато в аеропорту Сан-Паулу, але кілька мексиканських сомбреро, колумбійських солом‘яних капелюхів і чілійських червоних футболок були зауважені. Першими приїздять сусіди. Але якраз зараз має  нахлинути водоспад з усього світу. Про усе це і про справжні водоспади Фоз ду Ігуасу – у наступному матеріалі.

«Відкриваємо Бразилію разом!» завдяки підтримці компанії «Агробізнес».

О.ГЛИВИНСЬКИЙ, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Igoreus Barmaleus
Гондурас будет в финале с немцами
Timur27
Посоветуйте где можно скачать схему команд (игр), ну чтобы можно было вписывать счёт, и кто на кого выходит с групп и до финала. Срочно надо. Спасибо!!!!
cia11
Так у бразилов нету защитников- все нападающие, просто надо забить больше,чем пропустят
Хрюн Моржов
На домашнем чемпионате сборная Бращилии не выглядит такой сверхмощной командой, как на целом ряде других, которая почти наверняка должна добыть золото. Но зато это домашний ЧМ! Поэтому, шансы добыть золота по первому утверждению редеют, зато растут по второму.
В итоге, как мне кажется, в финале будет одна европейская и одна южноамериканская команды играть. Наиболее вероятными представляются Бразилия- Германия. Но может получиться, что вместо хозяев туда проскочит Аргентина. Маловероятно, что обе сборные латиносов выйдут в финал.
Ruslan0927
Не дуже вірю в Аргентину.
Максимум - півфінал.
mykvas
Гливінський посол Чемності на Південному Континенті!!
student_529
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил