Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 апреля 2014, 07:53
1465
3

Олег ВЕНГЛИНСКИЙ: «Динамо - фаворит в матче с Черноморцем»

Футбольный специалист высказал собственное мнение накануне противостояния «Динамо» и «Черноморца»

| Обновлено 24 апреля 2014, 07:53
1465
3
Олег ВЕНГЛИНСКИЙ: «Динамо - фаворит в матче с Черноморцем»

- Можу сказати одне - що буде цікавий матч з великою кількістю боротьби. Гра вийде складною для динамівців, тому що ви бачили, як у попередньому турі одесити розібралися з «Дніпром», і я впевнений, вони захочуть довести, що ця перемога не випадкова, що вони є командою, яка також претендує на єврокубкову зону. Тим більше, їм на п'яти наступають конкуренти по Лізі Європи. «Чорноморець» вдома - це завжди гарна, грізна команда, їх підтримують вболівальники, тому вдома вони завжди вдало грають з усіма лідерами, і я впевнений, що ця гра не стане винятком. Але є одне «але»: динамівці також розуміють всю важливість гри. Як показує наш чемпіонат, конкуренція зростає, вважаю, що кияни ще повністю не втратили шанси потрапити до зони Ліги чемпіонів, тому що чемпіонат абсолютно непередбачуваний - «Шахтар» програв у Полтаві, «Дніпро» поступився в Одесі. І осічки ще будуть в лідируючій групі. Тож для «Динамо» головне набирати свої очки, вигравати всі матчі, а в кінці вже дивитися на турнірну таблицю і розклади в ній.

- Тобто грати в своє задоволення в останніх матчах не вийде? Все одно буде відчуватися відповідальність за результат?
- «Динамо» - це не та команда, яка гратиме в задоволення, а серйозний клуб. Тим більше, що наприкінці чемпіонату вже йде приціл на наступний сезон, адже багато часу на розкачку не буде, старт нового чемпіонату зовсім скоро, тому вже зараз починається робота на майбутнє. А в задоволення можна пограти у дворі або в школі. «Динамо» ж собі цього дозволити не може. Опустити руки і догравати - це не про них. Це і показав минулий матч з «Ворсклою».

- Кого ви вважаєте фаворитом у майбутній зустрічі «Чорноморець» - «Динамо» ?
- Все-таки, «Динамо», оскільки «Чорноморець» провів дуже важку гру проти «Дніпра», команда зробила дуже багато чорнової, оборонної роботи, а це завжди невдячна праця, витратила багато сил як фізичних, так і моральних. Перемога вийшла дуже емоційною. А якщо подивитися на лаву запасних одеситів, то ми побачимо, що вона коротка, і замінити виконавців особливо немає ким. Плюс проблеми в обороні - одну гру вони в захисті грають добре, а іншу можуть провалити. З «Дніпром» вдалося знайти баланс, подивимося, як буде з «Динамо». Гості запропонують гострі атаки, і оборонним порядкам суперника доведеться несолодко. У киян лава запасних таки побільше, та й за індивідуальними якостями динамівські футболісти перевершують своїх одеських колег.

Ще зазначу, що цей матч буде невеликий репетицією перед півфіналом Кубка України, в якому «Динамо» і «Чорноморець» також зустрічаються між собою. Команди подивляться один на одного, постараються намацати слабкі сторони. Так що в цьому контексті гра також буде цікавою.

- Як вважаєте, що зміниться у грі «Динамо» з приходом Сергія Реброва ?
- Що стосується його роботи, відразу впадає в очі, що з «Ворсклою» він зіграв в два нападники, хоч і не з перших хвилин, як хотілося б, але все ж. Все-таки, він сам форвард, і йому не подобається більш позиційна гра. Як нападник, думаю, він більше буде грати на атаку і йти вперед. Я сподіваюся і вірю в те, що в найближчому майбутньому динамівці гратимуть у два форварда, як було раніше зі зв'язкою Шевченко - Ребров. Поступово цей тренер, напевно, буде до цього повертатися. За такий маленький період часу не думаю, що йому вдасться кардинально щось змінити. Але хочеться сподіватися, щоб всі матчі, він виграв, і в кубку домігся тієї мети, яку поставив президент. І щоб, в результаті, проблема тренера відпала сама собою. Якщо чесно, мені не хочеться бачити біля керма команди «чужого заморського принца».

- Після перемоги на характері над «Ворсклою» команда відчуває наснагу ?
- Дуже добре, коли футболісти грають за тренера, вони розуміють, це його перша гра, йому необхідно відчути впевненість. Та й їм самим після фіаско від «Шахтаря» було вкрай важливо брати очки. Порадувало те, що ми побачили команду, колектив - гра з полтавчанами для них складалася дуже важко, але вони зуміли переломити хід поєдинку і вирвали перемогу. Це дуже хороший знак для подальшої роботи і Реброва, і всієї команди. Видно, що хлопці продовжують боротьбу, вони не опустили руки і будуть битися до останнього туру. Зараз команда поки в ролі наздоганяючих, але чемпіонат такий, що осічки ще будуть.

ФК Динамо Киев

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Дженоа дома без Малиновского проиграл Лацио в Серии A
Футбол | 19 апреля 2024, 22:34 0
ВИДЕО. Дженоа дома без Малиновского проиграл Лацио в Серии A

Единственный гол забил полузащитник римлян Луис Альберто на 67-й минуте

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lair.of.ursus
Не, не потратило. Когда просто стоишь на поле, сил меньше уходит, чем когда бегаешь.