Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1488
1

Сергей СИМАК: «Надеюсь, Карпаты будут играть на Арене Львов»

Гендиректор концерна «Спортивные арены Украины» - о развитии столичного и львовского стадионов

Сергей СИМАК: «Надеюсь, Карпаты будут играть на Арене Львов»
Сьогодні, 23 квітня 2014 року, генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» підтримав ініціативу збору коштів на БТР від Авторадіо, а також привітав радіоіменинників з 10-річчям у прямому ефірі. Враховуючи нинішній непростий час, радіостанцією Авторадіо було прийнято рішення відмовитися від подарунків та зібрати кошти на справжній БТР АВТОРАДІО для української армії.
 
У ранковому ефірі Сергій Сімак підтримав акцію партерів і сказав:
 
- Мені та всім нашим аренам завжди приємно брати участь і підтримувати цікаві соціальні ініціативи. Мені дуже приємно особисто привітати наших партнерів. Сподіваюся, що збирати на БТР ми будемо не тиждень, а зберемо потрібні кошти до кінця цього дня. Так само хотілося б побажати довгого і активного життя радіостанції, та виходити в ефір у майбутньому і в телеформаті.
 
Так само в ексклюзивному інтерв'ю генеральний директор Укрспортарен розповів про соціальні спрямованості усіх арен:
 
- Всі наші арени соціально орієнтовані. Кожен відвідувач з якимись потребами може приходити на наші заходи, і в повній мірі насолоджуватися будь-то святковою або футбольною атмосферою. Ми не зупиняємося на досягнутому і постійно вдосконалюємось. Так, останні матчі ми запропонували нову послугу - спеціальний коментар для людей з проблемами зору та слабозорих. Кожен відвідувач з такими проблемами може звернутися до нас, або ж до нашого домашнього клубу і отримати абсолютно безкоштовно квиток як для себе, так і супроводжуючого. У нас навіть виділений спеціальний сектор. Кожен може налаштуватися на своєму телефоні або ж радіоприймачі на хвилю, яку оголошує наш диктор і поринути у футбольну атмосферу повністю. Я та всі наші арени робимо все, щоб кожному відвідувачеві було у нас в гостях максимально зручно.
 
Крім цього, Сергій Сімак розповів про життя найбільшої арени Галичини - Арени Львів:
 
- Цей рік ми почали дуже активно - ми провели два товариських матчі: перший між ветеранами, другий - між ультрас ФК «Карпати» та ФК «Динамо». У нас вже пройшов матч в рамках фінального турніру юніорської першості України сезону 2013/2014 U-19. Так само запрошую всіх 18 травня, у нас відбудеться матч між ФК «Маестро» і польськими артистами. По закінченню матчу відбудеться грандіозний гала-концерт. А 14 і 19 червня, національна жіноча збірна України проведе матчі відбору ЧС-2015 проти Чорногорії та Англії відповідно. Сподіваюся, що в недалекому майбутньому, ми зможемо підтримувати ФК «Карпати» на Арені Львів.
 
По закінченню ефіру Сергій Сімак подарував колективу Авторадіо футболку збірної з підписами гравців, а також запросив взяти участь у благодійному заході в честь Дня українського футболу, що відбудеться на НСК «Олімпійський» 29 квітня 2014 року.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 6
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»
Футбол | 18 апреля 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»

Карло коротко прокомментировал серию пенальти в матче «Манчестер Сити» – «Реал»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mistercx
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил