Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 апреля 2014, 20:43
1566
0

Игроки Славутича в отпуске за свой счет

Тренировочный процесс будет продолжен

| Обновлено 20 апреля 2014, 20:43
1566
0

У п’ятницю, 18 квітня, після закінчення матчу ФК «Славутич» – ФК «Тернопіль» відбулася ділова зустріч виконавчого органу черкаського футбольного клубу – генерального директора Володимира Лашкула з гравцями та тренерським штабом команди.

На початку зустрічі Володимир Лашкул зазначив, що у поточному сезоні вболівальники «Славутича» поки що є свідками невиразної гри команди. Навіть перемога черкаської команди у чвертьфіналі Кубку України над ФК «Нива» (Тернопіль), яка принесла багато позитивних емоцій за кінцевим результатом, не задовольнила своєю якістю гри. Теж відбувалося і у Овідіополі, і у дуже важливій боротьбі з ФК «Тернопіль» за 6 очок і місце у першій четвірці турнірної таблиці.

У ході обговорення поставленого питання від учасників зустрічі була зроблена пропозиція, щоб наступний тиждень був відпускним за особистими заявами спортсменів-професіоналів з футболу. У результаті гравці написали заяви на відпустки за власний рахунок по 25 квітня. Одночасно вирішено, що тренувальний процес перериватися не буде, але його фінансування здійснюватиметься за рахунок футболістів команди.

ФК Славутич

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.