Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 апреля 2014, 23:42
1614
1

Александрия вновь уступает

«Сумы» забивают дважды и переигрывают одного из лидеров сезона

| Обновлено 18 апреля 2014, 23:42
1614
1
Александрия вновь уступает
Першу атаку сумчани провели на 7-й хвилині, І.Мельник отримав м’яч на лінії штрафного, скинув головою на партнера, але першим на м’ячі був захисник. Вже за 3 хвилини олександрійці відповіли своєю атакою. А.Сухоцький зробив прострільну передачу в штрафний майданчик, але О.Іващенку завадили пробити захисники. А от після удару Р.Зейналова, м’яч зрикошетив від захисника і відправився на кутовий. Хорошу нагоду відкрити рахунок на 12-й хвилині мав В.Грицук, але пробив вище воріт. В ці хвилини олександрійці захопили повністю ініціативу. Але слід віддати належне захисту сумчан, котрі діяли дуже надійно. Дві останні поспіль поразки олександрійців з мінімальним рахунком змушували підопічних В.Шарана шукати щастя біля воріт сумчан. На 23-й хвилині помилився один із центральний захисник господарів поля і Р.Зейналов мало не випередив голкіпера сумчан, але в зіткненні з ним порушив правила.  На 36-й хвилині олександрійці дотепно розіграли стандарт.  А.Сухоцький віддав м’яч на А.Запорожана, який потужно пробив метрів з 28-ми, але А.Белошапка зіграв надійно.  На 39-й хвилині зробив сольний прохід один із найдосвідченіших гравців «Олександрії» А.Запорожан, який вийшов один на один з голкіпером А.Білошапкою, пробив в дальній кут, але кіпер відбив цей удар. На 45-й хвилині Р.Зейналов, який був достатньо активний в першому таймі,  з лівого флангу зробив прострільну передачу в штрафний майданчик, де першим на м’ячі опинився О.Івашенко, але його удар пройшовся поряд зі стійкою.
 
В самому початку другого тайму господарі абсолютно неочікувано вийшли вперед. На 52-й хвилині після вкидання ауту в штрафний майданчик, підопічний А.Кононенка головою пробив прямо  в поперечину, а на добиванні опинився О.Лебеденко, який вдало зіграв на випередження і вивів свою команду вперед – 1:0. На 63-й хвилині Т.Дурай отримав передачу від А.Білошапки, помітив що кіпер олександрійців залишив ворота і майже з центрального кола, пробив у правий кут воріт  В.Леванідова, тим самим подвоївши перевагу своєї команди – 2:0. Чи не найкращий момент олександрійці в другому таймі мали на 76-й хвилині. Р.Локтіонов, який вийшов на заміну, отримав передачу від свого одноклубника, вийшов віч-на-віч з голкіпером господарів поля, потужно пробив, але м’яч просвистів мимо воріт. Після другого голу «Олександрія» знітилася, активний порив спав і відчувалося, що футболісти знаходяться в стані приреченості.  Розмочити рахунок наші земляки могли на першій доданій до основного часу арбітром хвилині, коли після подачі кутового, той же Р.Локтіонов в падінні через себе пробив по воротах, м’яч від газону відскочив у дев’ятку, але А.Белошапка зіграв дуже впевнено.
 
Після трьох поспіль поразок олександрійці опинилися в ситуації, коли їх в боротьбі за другий рядок в турнірній таблиці можуть обійти декілька команд, тому принциповий матч 25-го туру з алчевською «Сталлю» буде для «Олександрії» тим лакмусовим папірцем, який дасть відповідь на питання: «Чи здатна наша команда захищати честь нашого міста у вищому дивізіоні?».

ПФК Александрия

 
ПФК «Сумы» - «Александрия» - 2:0
Голы: Лебеденко 52, Дурай 63.
ПФК «Сумы»: Белошапка, Серг. Тарасенко (Превиато 71), Лещук, Давыдов, Дурай, Богачев, Гавриленко, Лебеденко, Ник. Мельник (Муховиков 59), Рыбковский (Брикнер 77), Котелюх.
«Александрия»: В.Леванидов, А.Чорний, С.Микицей, М.Имереков (Басов 54), С.Старенький, В.Грицук (Банада 40), А.Запорожан, Р.Зейналов, А.Иващенко (Локтионов 58), К.Сидоренко, А.Сухоцкий.
Предупреждения: Лебеденко 32, Белошапка 65 - Р.Зейналов 23, К.Сидоренко 72, Басов 83.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса
Футбол | 29 марта 2024, 12:46 0
«Вы знаете, чей это клуб?» Раскрыта реакция Павелка на поражение Кривбасса

Фемис Сагиров поделился интересной историей многолетней давности

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zasv1
Как обычно, в конце чемпионата сливают. И матчи сдают. Вот такой бизнес.