Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 апреля 2014, 11:21
766
0

Гладкий и Балажиц пропустят матч против Таврии

Два игрока «Карпат» пропустят тур из-за дисквалификации

| Обновлено 18 апреля 2014, 11:21
766
0
Гладкий и Балажиц пропустят матч против Таврии

Двоє гравців «Карпат», центральний захисник Ґреґор Балажіц та центрфорвард Олександр Гладкий, не зможуть допомогти своїй команді у недільному матчі 26-го туру ХХІІІ чемпіонату України проти сімферопольської «Таврії».

У середу, в домашньому поєдинку перенесеного, 19-го туру Прем’єр-ліги проти маріупольського «Іллічівця», в якому перемогу з мінімальним рахунком 1:0 здобули приазовці, на 51-й хвилині нападник гостей Владислав Кулач, перехопивши м’яча, намагався прорватися до воріт господарів. Його переслідував центрбек «Карпат» Ґреґор Балажіц. В процесі боротьби Кулач опинився на газоні. Арбітр матчу Сергій Даньковський з Києва не лише побачив порушення зі сторони карпатівця, а й кваліфікував його, як фол останньої надії. Подібний фол карається прямим вилученням з поля, що й зробив суддя – запалив перед словенцем «червоне світло». Таким чином, 21-й номер львівської команди не тільки залишив своїх партнерів у чисельній меншості, а й змушений тепер пропустити наступний поєдинок Прем’єр-ліги.

Не зможе зіграти у Сімферополі і центральний нападник та кращий снайпер «зелено-білих» у поточному сезоні Олександр Гладкий. У грі з «Іллічівцем» 10-номер «Карпат» рівно через 20 хвилин після вилучення Балажіца отримав від Сергія Даньковського попередження, яке для Сашка виявилося четвертим в чемпіонаті, а це рівнозначно одноматчевій дискваліфікації.

Водночас головний тренер «Карпат» Олександр Севідов зможе у Сімферополі розраховувати на капітана команди Олега Голодюка та хорватського легіонера Младена Бартуловіча. Обидва гравці у грі з маріупольським «Іллічівцем» відбули одноматчеву дискваліфікацію і тепер можуть брати участь в іграх Прем’єр-ліги.

Що ж до недільного суперника «Карпат», то у «Таврії» також є одна кадрова втрата. У кримському дербі з «Севастополем» свій вже восьмий «гірчичник» в турнірі отримав захисник Аніс Буссаіді. А так, як число «8» є кратним числу «4», то туніський легіонер таврійців отримав дискваліфікацію на найближчий поєдинок чемпіонату України.

Додамо, що у матчі молодіжних складів «Таврії» і «Карпат», який відбудеться у суботу, ні в господарів, ні в гостей ніхто з гравців наразі дисциплінарних покарань немає.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.