Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 апреля 2014, 12:43
1678
1

Динамо сыграет в белом, Шахтер – в оранжевом

На Олимпийском состоялось традиционное предматчевое совещание

| Обновлено 16 апреля 2014, 12:43
1678
1
Динамо сыграет в белом, Шахтер – в оранжевом

Сьогодні, 16-го квітня, на НСК «Олімпійський» відбудеться центральна гра перенесеного 19-го туру чемпіонату України між «Динамо» та «Шахтарем».

Перед матчем та у його перерві пройде цілий ряд цікавих заходів, до яких можуть долучитися усі вболівальники.

По-перше, очікується, що ця зустріч стане рекордною у поточному сезоні за кількістю глядачів, тож «Олімпійський» знаходиться у передчутті аншлагу. У тому числі, із Донецька мають приїхати близько тисячі вболівальників.

Крім цього, перед початком поєдинку відбудеться важлива подія – презентація вже традиційного конкурсу «Королева НСК «Олімпійський» за участю зірок шоу-бізнесу. Перед матчем відбудеться і презентація корони, яка дістанеться майбутній переможниці.

Безпосередньо перед початком гри на стадіоні очікується унікальне за своїм масштабом і новизною яскраве модульне шоу «УКРАЇНА ЄДИНА!», спрямоване на заклик до єдності України та українсього народу. Учасником цього шоу може стати кожен глядач. Для цього достатньо прийти на стадіон заздалегідь.

Під час виходу команд на поле чаша стадіону забарвиться у клубні кольори ФК «Динамо» та ФК «Шахтар», які об'єднають між собою символи України.

У перерві вболівальникам також не доведеться нудьгувати – їх чекає концерт гурту «Тінь сонця».

Також зазначимо, що арена «Олімпійського» розрахована на фанатів з різними потребами. Тут є спеціально обладнані глядацькі місця, пандуси, ліфти, туалети та інші сервіси для людей з особливими потребами. А віднедавна у рамках підтримки спільної ініціативи представників Центру доступу до футболу в Європі (CAFE) на стадіоні з’явилася нова послуга - аудіо-описовий коментар матчу для незрячих уболівальників та фанатів із проблемами зору. На кожен домашній матч київське «Динамо» надає 150 безкоштовних квитків для таких людей. І матч з «Шахтарем»не стане винятком.

Що стосується новин із табору суперника, інформуємо, що делегація «Шахтаря» прибула до Києва як завжди, за день до гри, у вівторок ввечері. Розташувалася команда у готелі «Опера», що знаходиться в центрі міста. Сьогодні у планах гостей тренувань не намічається, лише нетривала прогулянка поблизу готеля.

На традиційній передматчевій нараді представники команд визначилися, хто в якій формі буде грати. Господарі вийдуть на поле у традиційній білій формі, голкіпер «Динамо» буде одягнений у темно-сині кольори. А донетчани гратимуть у помаранчевих футболках, воротар - у зеленій екіпіровці. Арбітри одягнуть жовту форму.

У день гри очікується хмарна погода, вранці навіть можливий невеликий дощ, який має припинитися до обіду. На час початку матчу має бути сухо, стовпчики термометрів фіксуватимуть комфортну для футболу погоду +8 градусів тепла.

ФК Динамо Киев

 

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
black_touch
неожиданный поворот . очень неожиданно .!