Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3618
1

Карпаты – Ильичевец. Анонс

З думкою про реабілітацію

Карпаты – Ильичевец. Анонс

У середу на стадіоні «Україна» «Карпати» поміряються силами зі своїми турнірними сусідами з «Іллічівця». Нагадаємо, що під час попереднього приїзду до Львова в поєдинку з маріупольцями «зелено-білі» зазнали однієї зі своїх найбільших домашніх поразок. Так що, вболівальники «Карпат» чекають від своєї команди реваншу після цієї прикрої поразки, до того ж, на фоні недавньої успішної домашньої гри з «Динамо».

Ця поразка виявилась першою у 45-річній історії попередніх домашніх поєдинків «Карпат» та «Іллічівця».  І сталося це у липні 2012 року, коли діями «зелено-білих» ще керував Павло Кучеров, і азовці здобули сенсаційну перемогу з рахунком 5:1. Тоді дублі у львівських воротах оформляли Кравченко та Федотов, ще один гол забив Бутко, в складі «Карпат» гол престижу провів Ксьонз.

Загалом же у 13-ти матчах чемпіонату України «Карпати» на своєму полі перемагали «Іллічівець» дев’ять разів. Матч першого кола нинішнього сезону, який відбувся у Маріуполі, переможця не виявив: на гол Балажіца господарі відповіли влучним ударом Таргамадзе, який, до речі, в минулому турі повернувся до основи «Іллічівця». «Родзинками» матчу є те, що у складі маріупольської команди виступають колишні гравці «Карпат» Іщенко, який є капітаном «Іллічівця», та Кравченко, який у цьому сезоні наразі виступає лише за молодіжний склад.

Обидва тренери перед грою мають кадрові втрати. Олександр Севидов у найближчих двох турах не зможе задіяти Бартуловіча та Голодюка, в яких по вісім попереджень. З іншого боку, тренер-гвардієць «Іллічівця» Микола Павлов, в активі якого вже 516 (!) ігор у чемпіонатах, не зможе використати одного з ключових гравців Путівцева, у якого теж перебір жовтих карток. Серед заявлених гравців кращі голеадори попередніх матчів – Федотов та Голодюк, в активі яких по три взяття воріт суперників. Останнім часом маріупольці невдало виступають на чужих полях, востаннє перемагаючи у чемпіонаті ще у жовтні минулого року – в Севастополі.

Головним арбітром матчу «Карпати» – «Іллічівець» призначено киянина Сергія Даньковського, який провів вже 53 гри у Прем’єр-лізі. Цікаво, що «зелено-білі», на відміну від азовців, при суддівстві Даньковського виступають досить успішно: у семи матчах – шість перемог та нічия і вражаюча різниця забитих та пропущених м’ячів 14-3. «Іллічівець» провів 10 ігор при столичному арбітрові – 3 перемоги і по чотири нічиї та поразки, м’ячі 12-16.

У цій грі може відбутися і декілька ювілейних подій. «Іллічівець» може пропустити 650-й гол у чемпіонатах – до цього залишився один м'яч. Якщо маріупольці переможуть, то здобудуть 150-у перемогу у національних чемпіонатах. Свій 60-й гол у чемпіонатах може забити і форвард «Карпат» Гладкий.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Пидкивка – Костевич, Гитченко, Балажиц, Мирошниченко – Чачуа, Федорчук, Мартынюк – Бохашвили, Зенев, Гладкий

«Ильичевец»: Гальчук – Бутко, Ордец, Ищенко, Полянский – Довгий, Гречишкин, Чурко, Тотовицкий – Таргамадзе, Кулач

Дисквалификации: Бартулович, Голодюк («Карпаты») – Путивцев («Ильичевец»)

Котировки букмекеров:
Favbet – 2,1 – 3,3 – 3,6
Betfair – 2,24 – 3,20 – 2,96

16 апреля, среда
«Карпаты» «Ильичевец»  
Львов. Стадион «Украина». 18.00
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
 Арбитр: Сергей Даньковский (Киев)
 Прогноз Sport.ua – 2:1

 

Опрос

Голосов 24
С каким счетом завершится матч «Карпаты» - «Ильичевец»?

Другой вариант

0 голосов 0.1 %

2:3

0 голосов 0.1 %

1:3

0 голосов 0.1 %

1:2

2 голоса 8.33 %

0:3

0 голосов 0.1 %

0:2

0 голосов 0.1 %

0:1

2 голоса 8.33 %

3:3

0 голосов 0.1 %

3:2

0 голосов 0.1 %

2:2

0 голосов 0.1 %

3:1

1 голос 4.17 %

2:1

5 голосов 20.83 %

1:1

0 голосов 0.1 %

3:0

0 голосов 0.1 %

2:0

9 голосов 37.5 %

1:0

5 голосов 20.83 %

0:0

0 голосов 0.1 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
karron
Левам Удачі