Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 января 2014, 18:18
895
0

Матч Карпаты – Насаф отменен из-за непогоды

Вместо футбола львовяне провели вечер в бассейне и тренажерном зале

| Обновлено 25 января 2014, 18:18
895
0
Матч Карпаты – Насаф отменен из-за непогоды
fckarpaty.lviv.ua

Негода «наламала» плани «Карпат» ще зранку. Коли команда приїхала на ранкове тренування, то періщив сильний дощ, а вітер буквально зносив з ніг. Лише 15 хвилин карпатівці спробували боротися проти таких обставин, після чого тренування довелося припинити.

Протягом дня дощ і вітер то стихали, то поновлювалися. Буквально перед самим від’їздом команди на поле небо трішки проясніло, але це було лише затишшя перед бурею. Вже біля самих полів знову почалася сильна злива, а разом з нею грім та блискавки. Після переговорів з представниками ФК «Насаф» та організаторами зборів, врешті-решт команди вирішили розійтися, адже існувала серйозна загроза здоров’ю футболістів – грати під спалахи блискавок дуже небезпечно. Тож Олександр Севідов запропонував гравцям у жодному разі не розслаблятися, а провести вечір у басейні і тренажерному залі, аби підтримувати кондиції.

Реакція самих гравців на відміну спарингу була різною. Сергій Зеньов, наприклад, сказав, що погода англійська та й в Естонії такі зливи не рідкість. А от Муртаз Даушвілі сказав, що грати можна, але це вже буде не футбол, а водне поло.

Наразі не відомо чи спаринг проти ФК «Насаф» скасований чи перенесений. Не виключено, що він відбудеться в неділю, але у понеділок на «Карпати» чекає новий суперник – РНК «Спліт» з Хорватії. Інформаційний центр триматиме уболівальників «левів» у курсі подій.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.