Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1391
0

НСК Олимпийский: больше миллиона посетителей за два года

Руководство НСК «Олимпийский» подбивает итоги своей работы

НСК Олимпийский: больше миллиона посетителей за два года

8 жовтня 2013 року, в день дворіччя з моменту відкриття оновленого НСК «Олімпійський», на головній арені країни відбувся круглий стіл за участю генерального директора Державного концерну «Спортивні арени України» Сергія Сімака, представників керівництва НСК та  головних редакторів провідних українських спортивних ЗМІ.

Довірлива розмова

Під час довірливої розмови було обговорено проблематику функціонування НСК «Олімпійський», «Арени Львів» та Палацу спорту, які належать до складу концерну.

Сергій Сімак розповів про здобутки оновленого «Олімпійського» за останні два роки. За цей час на НСК відбулося понад 50 футбольних матчів, чотири великих концерти світових зірок, включаючи «сольник» Мадонни та виступ Шакіри на церемонії відкриття арени, понад 500 спеціальних заходів тощо. Пан Сімак також повідомив, що за 2 роки на «Олімпійському» побувало більше мільйона відвідувачів.  Надалі зустріч тривала  у форматі обговорення нагальних питань, які ставили самі редактори ЗМІ. Усі запрошені активно висловлювали думки та побажання щодо розвитку державних спортивних арен.

Актуальні проблеми

Одними з основних тем обговорення стали питання дискваліфікації «Арени Львів», можливості НСК «Олімпійський» прийняти матч фіналу «Євро-2020», профілактики правопорушень вболівальників та інші. Не обійшли увагою також проблеми культури вболівання та можливості введення іменних квитків на топ-матчах київського «Динамо» та національної збірної команди України.

Фінал дитячого турніру на НСК

Також керівник  ДК «Укрспортарени»  розповів про майбутні проекти, зокрема про спільне з Федерацією футболу Києва проведення дитячого Кубку Віктора Баннікова. 1 листопада фінал цього змагання, в якому беруть участь школярі  віком до 13 років, відбудеться на головній арені країни. Сергій Сімак закликав представників мас-медіа підтримати ідею проведення дитячих турнірів і сприяти популяризації спорту серед дітей. Цей заклик отримав схвальний відгук з боку редакторів. На завершення учасники круглого столу домовилися про регулярні зустрічі.

Прес-служба ДК  «Спортивні арени України»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Генинсон рассказал, будут ли присутствовать фанаты на матче Колос – Днепр-1
Футбол | 29 марта 2024, 16:13 0
Генинсон рассказал, будут ли присутствовать фанаты на матче Колос – Днепр-1

Вице-президент «Колоса» впервые слышит о возможном запрете

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.