Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 сентября 2013, 09:21
23943
111

Ультрас Динамо: «Бейтесь или уходите вон!»

Открытое письмо ультрас киевского «Динамо»

| Обновлено 22 сентября 2013, 09:21
23943
111
Ультрас Динамо: «Бейтесь или уходите вон!»

Ми завжди з повагою ставимося до кольорів нашого клубу, до величної історії «Динамо», ми цінуємо і культивуємо серед нашого руху справжні динамівські якості: мужність, цілеспрямованість, прагнення досягти найвищого результату в кожній справі, рішучу боротьбу із будь-якими труднощами на шляху до своєї мети. Адже якщо ти граєш у «Динамо» – ти мусиш не тільки викладатися на полі на 120%, а й постійно прогресувати. Якщо ти вболіваєш за «Динамо» – ти мусиш бути найкращим на трибуні та поза нею. Якщо ти працюєш у «Динамо» – ти мусиш віддавати всього себе клубу заради перемоги у кожній грі, у кожному турнірі. Це не юнацький максималізм, це – ідеологія, завдяки якій наш клуб здобув свої найбільші перемоги й отримав світове визнання.

Сьогоднішнє «Динамо» – це наш біль. Боляче спостерігати, як команда програє гру за грою, отримує нищівні поразки від команд, титули та здобутки яких усі разом менші за ті трофеї, які має наш клуб. Ми чудово розуміємо тих гравців нинішнього «Динамо», які викладаються на полі, але вимушені гру за грою вибачатися перед власними вболівальниками. Однак відчайдушних зусиль кількох гравців, навіть найбільш талановитих та відданих нашій команді, недостатньо для перемог. Так само, як і недостатньо лише витрачати гроші на трансфери гравців, не цікавлячись результатами команди, заради яких ці трансфери здійснювалися. Недостатньо без кінця-краю розбиратися та шукати причини поразок, проводити бесіди із гравцями, не роблячи при цьому жодних висновків та дій, аби змінити ситуацію на краще. Недостатньо лише освистувати команду на стадіоні та викладати обурливі повідомлення на адресу клубу в мережі Інтернет.

Ми нікому й ніколи не дозволяли і не дозволимо безкарно ганьбити та ображати наше «Динамо». І це стосується усіх, у тому числі гравців, тренерів, менеджменту клубу та його власників. Ми вимагаємо від усього динамівського колективу рішучих змін, а не подальших вибачень та розмов про будівництво команди. Ми вимагаємо дій та рішень, а не звітів про витрачені на клуб кошти. Ми поки що все ж щиро сподіваємося на те, що нам не треба буде вдаватися до радикальних дій, аби припинити той сором, який спостерігає багатомільйонна родина уболівальників «Динамо» останнім часом. Але наше терпіння – не безмежне, і не варто його випробовувати.

Бийтесь до останнього або знімайте форму «Динамо» та йдіть геть!

Ультрас «Динамо» Київ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 111
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
v.n.v
А по чему бы и нет?
Игроки бы ДК почувствовали, что именно от них зависит результат матча и я думаю не подвели бы своего играющего тренера Гусева.
К стати зачем так далеко ходить, посмотрите на Севастополь, играющим тренером стал Орбу, а на днях его утвердили гл.тренером Севаса. И с новым тренером Севастополь уверенно в последнем туре добыл победу.
stihl
Уже кто то писал, что ультрас в грош никто не ставит и заать их для нынешнего руководства клуба "никак", остальным болелам на них нас.рать тоже, так что - строчите, пацаны и дальше, называется
UEFA-MAFIA
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sheih777
Блохин?
pvor
______________________________________________________________________
о мля...ще один вумнік розписавс...Бізьнєсьмєн,купиш свій клуб-будеш там рукаводствавать...
pvor
_____________________________________________________________
от куда знаешь? лично сверял стоя на коленях?))
pvor
________________________________________________________
а ХУХУ не хохо?
bestdiabolik
ты намикаеш на то, что Блохина и всю его банду нужно выгнать, а тренером сделать Гусева?)
shpachok54
Пам*ятаю цей випадок. Але зараз так не вийде, світ пішов не той. P.S. Я завжди симпатизував Одесі.
v.n.v
А чего все бояться, остаться без тренера. Я думаю без Блохина и горе-тренеров, ДК в 100 раз лучше сыграет.
Вспомнился один давний футбольный случай. Если мне память не изменяет в 1973 году Черноморец, начав сезон в 1-й лиге СССР, ставил задачу возвращения в вышку. Тренировал тогда ЧО Зубрицкий, тактической построение игры было отвратительным, игры проигрывались, не смотря на то, что в составе ЧО был прекрасный подбор игроков.
Тогда игроки обратились к руководству с просьбой уволить весь тренерский штаб, их просьбу удовлетворили. Функции гл.тренера взял на себя один из игравших тогда игроков (по моему это был Плоскина).
Так вот в чем феномен, ЧО без тренера сыграл 10 и все 10 игр выиграл и лишь под конец того сезона, когда ЧО прочно закрепился на 1-м месте в ЧО пришел наконец-то новый главный тренер Алескеров, с которым Черноморец вернулся в вышку, а по возвращении в 1974 году взял еще и бронзу чемпионата СССР.
Вот такая интересная история, ребята.
Может нынешнему ДК стоит повторить подвиг Черноморца???
shpachok54
Підписуюсь під кожним словом. Вірю в Динамо!
Vadoss97
фак, не то написал... имел ввиду не болело ДК, а болело др. клуба, например СК "Горняк".
Vadoss97
Я тоже не понял за что ему бан? Наверно админ ярый болело ДК, один из этих фанов на трибунах, которые голые прыгают как идиоты в любую погоду! Я не пойму в чем прикол голым прыгать? Так лучше восприятие может быть?
fcdk2012
Крім того, щоб битися, ще треба ГРАТИ. Ось з цим якраз і проблема. Нема думки на полі, різноманіття, взаєморозуміння... Фани таке суспільство, що їм мало тільки результат, якщо немає гри і віддачі, чи є віддача, а немає гри і результату і так далі.
А я вже в який раз повторюю - я радий, що для мого клубу ДК є хоч якась інтрига і вже цікавіше дивитися матчі УПЛ. Єдине що галіме, це те, що це все на фоні КРИЗИ після смерті Полковника.
zaval1965
В следующий раз я вместо слова пе-нис буду писать хер.Так вам наверное приятнее.
zaval1965
Повторяю свой вопрос для особо одаренных!Зачем забанили Berlinec?
zaval1965
Ладно не пускаете мой комент-хрен с вами,но банить нужны основания,а не просто хочу или не хочу.
yan2006
Как бы было чудесно, если бы все ультрас пошли бы вон!
Streng
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
qwadrat
"Ми нікому й ніколи не дозволяли і не дозволимо безкарно ганьбити та ображати наше «Динамо». І це стосується усіх, у тому числі гравців, тренерів, менеджменту клубу та його власників."
Та нічого і ні у кого ти не можеш вимагати! Тим більше, у власників! Власник, він що хоче, те зі своєю власністю і робить, на те воно і право власності! Ти платиш гроші за квиток у театр і дивишся виставу. Не подобається-не купуєш квитка і НЕ ДИВИШСЯ! Якщо у тебе вистачило розуму набрати це звернення (хоча сумніваюсь сильно, що у ультрас є грамотні люди), то проведи аналогію з футболом-не подобається-не ДИВИСЯ! Я розумію, що у вболівальників є претензії і вони мають право їх виказувати..АЛЕ! Не в такій ультимативній формі!