Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6885
21

Арена-Львов ждет сборную Украины

Львовский стадион готов принимать матчи самого высшего уровня

Арена-Львов ждет сборную Украины

«Арена Львів» готова приймати футбольні матчі найвищогоґатунку.

Це підтвердив генеральний директор компанії «Україна Футбол Інтернешнл» (УФІ) Олег Шкреба, котрий у супроводі генерального директора Державного концерну «Укрспортарени» Сергія Сімака провів планову інспекцію стадіону. Як відомо, 6 вересня національна команда України зіграє у Львові матч відбірного циклу чемпіонату світу — 2014. Відтак УФІ, як комерційний партнер Федерації футболу України, традиційно займається підготовкою та організацією офіційної зустрічі,

За великим рахунком те, що я побачив, перевершує мої очікування, - зауважив в інтерв`ю прес-службі ДК «Укрспортарени» Олег Шкреба, - адже за інформацією, яку подавали раніше мас-медіа, можна було зробити висновок, що ми побачимо тут залишки арени, яка приймала матчі Євро-2012. Але, насправді, я дуже вражений - функціонально арена готова приймати і матчі будь-якого рівня, і проводити будь -які концертні та інші розважальні заходи. Інфраструктура стадіону на найвищому рівні - по всіх сегментах. Різні цільові аудиторії знайдуть бажані для себе атракції та всі необхідні для масової події зручності. Тому не сумніваюся, що під час відбірного матчу до чемпіонату світу — 2014 Україна - Сан-Марино, «Арена Львів» отримає за проведення заходу тверду «п`ятірку».

- Як оцінюєте стан газону?
-  Стан газону викликає лише позитивний шок. Справді, галявина цілісно смарагдова, без жодної прогалини, рівненька - грати можна матчі будь-якого рівня.
 
Генеральний директор ДК «Укрспортарени» Сергій Сімак подякував за високу професійну оцінку, зроблену парнером Федерації футболу України:

– Нам дуже приємно чути такі слова з уст керівника УФІ — організації, що упродовж двох десятиліть займається підготовкою матчів збірної України на найвищому рівні. Висока оцінка професіонала — красномовне підтвердження того, що «Арена Львів» підтримується у належному стані і готова приймати як футбольні матчі міжнародного статусу, так і великі концерти, два із яких успішно пройшли тут місяць тому. Це — відповідь на всі чутки й вигадки щодо простоювання стадіону. «Арена Львів» - працює й готова приймати великі події!

Особливого моменту майбутньому матчу надає той факт, що національна команда вперше зіграє на «Арені Львів» офіційну гру. Адже дві попередніх зустрічі — проти Австрії 15 листопада 2011 року і проти Чехії 15 серпня 2012 року — були товариськими...

- Це буде своєрідна прем`єра для збірної України, - зазначає Олег Шкреба, - враховуючи те, що наша збірна виграла всі матчі, проведені у місті Лева, за винятком одного товариського (проти чехів), Львів — однозначно фартове місто! Це — стовідостково і доведення не потребує! Такого патріотизму, як у Львові, в Україні важко знайти. Тож я впевнений, що стадіон буде заповнений вщерть і, сподіваюся, ми повернемо «Арені Львів» основне призначення — ігровий статус!

Прес-служба ДК «Укрспортарени»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sjpatrik
Вот только проблема для старых городов одна - в центре городов всегда плотно на дорогах. И учтите что метро у Львова нет.
Стадион в пригороде - это правильно, ИМХО
Geoman
Ребята, а все-таки интересно почему строили новый стадион на новом месте, а не вместо "Украины". Ведь для такого города как Львов вполне хватит одного европейского стадиона.
Кто в курсе, подскажите, плиз
pvor
________________________________________________________________
дєтка,ти а чьом???
shkas1
интересно, когда уже демонтируют этот сарай? или хотя бы просто забросят, чтобы бурьяном зарос. кто-то что-то знает?
sportxxi
По возможности влияния на массы Карпаты очень привлекательный проект. Не думаю, что он останется без внимания богачей. Вопрос в том, какие именно богачи им будут владеть и как будут руководить. Посмотрим кто придет на смену Дыминскому(если он не останется еще на много лет), новый Курченко, новый Шуфрич или новый Дыминский...
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vlado700
Прийдёт новый Курченко и купит "Карпаты" и стадион тоже!Я думаю инвестпроэкт "Карпаты-Львов" не хуже чем "Шахтар" и "Металлист".Нужны только финансовые вливания.И зазвучит с новой силой Донецк-Львовское дерби!
a54mojay
Да, уж..."со временем". А кто и главное, на какие шиши, все это время будет содержать этот "Нью Васюки" вы подумали?
Vlado700
Ребята не кипишуйте на счёт места расположения этих стадионов!Со временем по проэктам месных архитекоров эти районы застроятсят жилыми кварталами,супермаркетами и другими обьектами.Проведут соответственно транспортные комуникации и т.д.Города росширяются же!
pvor
да і взагалі,тема статті про інше...підняло вонь одне харкОвське 3.14дрило і всі її підхопили...
pvor
------------------------------------------------------------------
він в місті,прада там немає достатньо місця для парковки ну і т.д...Але ж звідки м.удаку срІтіну про це знати...)
pvor
=================================================================
кукарекать будеш в гаремі,понЯв?продукт розірваного контекса...
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
supergrass
Апять двацать пять!
Скільки можна одне й те саме, і хто лошари хто будував стадіон держава!
Зараз в Києві будують "Kiev Arenа" для ЄвроБаскета на 15 тис. за містом майже в Кончій Заспі і ти мовчиш.
Краще по ній вискажись може встигнеш зупинити ще один лохобуд.
OnlyKyev1927
а он не за городом?))
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
thirteen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
OnlyKyev1927
а где ты его в городе поставишь? Ты во Львове был?
pvor
=========================================================
бля....вумнік,до чого твій гівнопост?