Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 июля 2013, 15:54
795
0

Владимир ГУДЫМА: «С Кубанью сыграем в свой футбол»

Игрок «Карпат» поделился впечатлениями от тренировочного сбора львовской команды

| Обновлено 01 июля 2013, 15:54
795
0

– Сьогодні з основним складом «Карпат» тренується низка клубних вихованців, серед яких, зокрема, і ти. Відчуваєш додаткову відповідальність через це?
– Наразі триває підготовчий етап і відповісти на це запитання мені важко. Більше розуміння прийде, коли розпочнеться офіційний сезон. Ми – молоді футболісти, які грати вміють і, що важливо, хочуть. Але багато залежить від тої ж таки фортуни: чи не піддаватимемося ми травмам, чи вдасться зігратися як слід між собою... Зараз на зборах тренер награє певні зв’язки між нами, а наша справа його задуми втілити в результат. Якщо вдасться досягти цього результату – то перший крок буде зроблено, і ми станемо першопрохідцями справжньої національної команди. Такої, яку хоче бачити керівництво, такої, про яку давно говорили вболівальники команди.

– Тобто, такий собі «Атлетік» з Більбао, тільки з галицьким менталітетом?
– Приблизно так. І для мене важливо, що керівництво і тренерський штаб команди нам довіряють. За це їм хочу подякувати. Хочеться, щоб і вболівальники в нас повірили і підтримали. Для кожного з нас це дуже важливо.

– Але офіційний сезон ще попереду. Наразі ж команда проходить передсезонні збори. Ви вже понад тиждень готуєтеся в Словенії. Відчувається вже певна втома?
– Ні, я сповнений сил.

– Напередодні Роман Мисак сказав, що спілкувався з гравцями «Іллічівця». Вони, свою чергою розповіли, що для них літні збори після зимових навантажень – як полузати насіння...
– Десь підтримую їх. Та й літні збори за тривалістю значно коротші за зимові. А коли хороші і цікаві тренування – взагалі втоми не відчувається. В нас щодня тренер готує щось нове. Тому кожне тренування по різному проходить і це викликає навіть азарт.

– Зауважив, що ранкові тренування більше як розминка, а вечірні вже спрямовані на тактику, на роботу з м’ячем. Тобі які більше подобаються?
– Відповідь лежить на поверхні. Для будь-якого футболіста робота з м’ячами найкраща. Грати в футбол, бити по воротах завжди буде цікавішим заняттям, аніж просто бігати. А коли, як наприклад зараз, на літніх зборах, багато товариських матчів – то це ще цікавіше.

– Попереду в команди наступний матч з «Кубанню». Твої партнери по команді цього суперника називали сильнішим за попередніх. Ти якої думки дотримуєшся?
– Суперник і справді сильний. Але варто все ж зіграти в свій футбол, тому що нам необхідно здобути перемогу, аби підняти командний настрій.

– Тобто після попередніх двох матчів настрій трохи зіпсували? 
– Певне розчарування в кожного з нас є... Коли є ігри, то в кожній з них хочеться досягти максимуму. Програвати ніхто не любить. Навіть більше скажу, нічия це теж певна прикрість. Хочеться перемагати, щоб завжди в команді панувала весела атмосфера.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 35
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 03:31 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.