Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 июня 2013, 17:17
8380
34

ВАЦКО: «Черноморец предлагал за Худобяка 100 тысяч долларов»

Вице-президент «Карпат» прокомментировал назначение Севидова и кадровые изменения в команде

| Обновлено 20 июня 2013, 17:17
8380
34
ВАЦКО: «Черноморец предлагал за Худобяка 100 тысяч долларов»

Віце-президент «зелено-білих» представив журналістам нового коуча «Карпат» Олександра Володимировича Севідова. Окрім цього він відповів на ряд інших запитань, які зараз турбують львівських уболівальників.

«Усі ви знаєте, в якій ситуації опинилися «Карпат» під час міжсезоння. Посада головного тренера була вакантною, тож журналісти проводили різні «розслідування», шукаючи скандали і сенсації. Чесно кажучи, це все трішки заважало нашій роботі. Зараз ми завершили пошуки нового керманича і я спробую пояснити, чому наш вибір припав саме на Олександра Севідова. Як би нас не критикували, але наша стратегія спрямована на формування української команди. Відповідно, і тренер має бути українцем. Ми будемо робити ставку і на наших вихованців, тому ми шукали тренера, який вміє працювати з молоддю. Не просто кидати молодих футболістів у бій, а потім переводити до другої команди, а послідовно їх розкривати, за рахунок своїх поглядів та тренерської філософії. Ми не хочемо пропускати рекордну кількість голів у чемпіонаті. Ми хочемо, щоб тренер навів лад в команді з дисципліною на полі та поза командою. Погляди Олександра Севідова збігаються з візією нашого клубу, тому ми підписали контракт на три роки».

«Щодо усіх чуток, пов’язаних з переговорами, то ми підписали контракт з Олександром Севідовим в понеділок, о 23:55. Так само хочу сказати, що не був раніше знайомим з нашими новим тренером. Уперше з ним поспілкувався саме в понеділок ввечері». 

«В Інтернеті зараз можна зустріти повідомлення про скорочення заробітної плати гравцям «Карпат». Але всі чомусь забувають про так звані компенсаційні механізми. Є преміальні, є бонуси, що дадуть нашим гравцям можливість не отримувати гроші, а заробляти їх».

«Нещодавно генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин озвучив інформацію про те, що клуб повинен сам на себе заробляти, адже фінансова ситуація у нас, та й взагалі, в українському футболі, є доволі серйозною. Можу сказати, що до сезону команда готуватиметься не в Брюховичах, а в Словенії – гроші на підготовку до сезону є. Там «Карпати» проведуть 5 матчів – наших суперників повідомимо, як тільки підпишемо контракти з організатором зборів».

«Кілька клубів зверталися до нас щодо оренди чи придбання гравців, яких «Карпати» виставили на трансфер. Знаєте, я з посмішкою прочитав інтерв’ю генерального директора «Чорноморця» Сергія Керницького, який розповідав про суми відступних за наших гравців. Так от, «Чорноморець» хотів купити Худоб’яка за 100 тисяч доларів... Людину, яка 8 років грає тут. Дюсельдорфська «Фортуна» пропонувала за Кенію 250 тисяч, хоч сам Леван оцінив себе в 2,5 мільйони доларів. Ще один російський клуб хотів взяти Худоб’яка в оренду за 50 тисяч доларів...»

«Щодо потенційних новачків, то з нами, як вам вже відомо, тренуються Младен Бартуловіч та Валерій Федорчук, який не зігравши жодного матчу за «Карпати» вже показав себе патріотом. Він дав слово, що гратиме за «Карпати», хоч його дуже наполегливо кликав до себе інший клуб. Приїхали також Бохашвілі та Пашаєв. Як тільки підпишемо контракти з ними чи іншими гравцями – неодмінно повідомимо про це. Просто наші конкуренти не сплять, ми ведемо боротьбу одночасно з трьома-чотирма клубами» – підсумував віце-президент ФК «Карпати».

ФК Карпаты

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 1
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Комментарии 34
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FirstCapital
Какая-то фантасмагоричная ерунда происходит с некогда неплохим клубом: колхозное управление клубом, скандалы с люмпенским "президентом"клуба, распродажа всех игроков... Да ни их месте не то что за 100 тысяч - нужно за бесплатно валить, пока хоть куда-то бегут!! А вместо этого журналист Вацко смеётся с Черноморца. Ну ну...
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Cortazar
Григорчук уже долго в команде, знает что нужно делать, кто ему нужен, ЛЕ на носу, все понимают ответственность. Главное, чтобы с жеребьевкой повезло, потому что могут быть необратимые вещи...
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Cortazar
Самодин вроде бы ничего, а Валеева не помню в последнее время...
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Cortazar
Если я начну читать все новости, то я буду все знать, а этого мне просто не нужно... О "зависать сутками" ты явно перебрал, вечерами, возможно, когда есть настроение... И если ты уже начал говорить о чьем-то пятаке, то сунул ты свой не туда, т.к. я прокомментировал высказывания Вацко и не ударялся в морские темы!
supergrass
Норм!
Тіки тре було Тарана підписувати, а не Севідова!
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Cortazar
Я не знаю просто ваших одесских терок, и не читаю львовских газет, а потому мне неизвестны никакие выпады! Я прокомментировал то, что он сегодня сказал, а сказал он все по делу... Извини, марячок, не все посвящены в тайны Черноморца...
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
v.pirogov75
Какая команда такие и трансферы
Sirius_kh
Хороший комментатор был... А теперь хернёй страдает...
Power
всерівно удачі Карпатам!!!
dimauteplitel
..обане село
Buldozer77

Так, действительно, понятнее
Cortazar
Ладно, марячёк, так нормально? А в чем Вацко не прав? Может в том, что Карпаты еще стоят и не расформированы? Тебе хотелось, чтобы УПЛ стала называться Донбасс Лигой? Люди сокращают расходы, но за счет премий, бонусов, игроки могут получать те же деньги, только играть придется в футбол, а не х. пинать, как у нас привыкли!
Kivals_grozny
А Вацко поправился, однако
fcdk2012
100 000 долларов? Это сколько в переводе на наши? ОГО!!! 160 000 бутылок пива!!! Надо было отдать!