Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 20 июня 2013, 12:07
1562
0

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Фоменко заставил поверить в себя»

Защитник сборной Украины поделился впечатлениями от последних матчей команды

| Обновлено 20 июня 2013, 12:07
1562
0
Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Фоменко заставил поверить в себя»

7-го червня національна збірна команда України розгромила у виїзному матчі відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року команду Чорногорії з рахунком 4:0. Захисник національної збірної Артем Федецький поспілкувався з прес-службою Федерації футболу України, поділившись враженнями від матчу та відзначивши тренерські якості Михайла Фоменка.

-  Артеме, які у Вас залишилися враження від виїзної перемоги над збірною Чорногорії у Подгориці?
-  Лише позитивні. Ми зробили ще один крок до нашої мети. Ми знали, що матч у Подгориці - питання життя і смерті для збірної України. Добре, що ми всі налаштувалися на цей матч і закономірно перемогли, тим паче - з таким великим рахунком.

-  Михайло Фоменко задіяв Вас у другому таймі товариського матчу зі збірною Камеруну. Чи розраховували Ви потрапити у «старт» на відповідальну гру з Чорногорією?
-  Звичайно! Думаю, кожен гравець був готовий, кого б Михайло Іванович не поставив у стартовий склад. Вся команда, у цілому, налаштовувалася на принципову гру у Чорногорії. Останнє слово завжди за головним тренером, але точно знаю, що всі футболісти збірної прагнули вийти на поле.

-  Більшість гольових атак збірної України прийшло з Вашого правого флангу. А Ви особисто як оціните свою гру в цьому матчі? На скільки відсотків вдалося виконати тренерський план?
-  Мою гру не потрібно розглядати індивідуально. Є склад, є тактика на матч. Мені просто потрібно було виконувати установку на матч. Найголовніше, що ми зіграли «на нуль». Також ми добре взаємодіяли з тими, хто грав попереду. Для мене, як для захисника, найголовніше − грати надійно ззаду. Ми з завданням впоралися. Були помилки, але ми один одного страхували у захисті, так що все закінчилося нормально.

-  Як вважаєте, Ваш неймовірний гол з гострого кута став переломним у матчі або Чорногорія фактично здалася раніше?
-  Рахунок 2:0 є комфортним. Але будь-яка помилка і пропущений гол призводять до нервів. Мені пощастило відзначитися. 3:0 - цей рахунок остаточно розставив все на свої місця.

-  Які шанси збірної України потрапити у фінальну частину чемпіонату світу 2014 року, враховуючи останні результати відбірної кампанії?
-  Ми будемо потихеньку йти до своєї мети. Наше завдання - виходити на футбольне поле і здобувати результат. Підсумки ми будемо підбивати вже після останньої гри відбірного циклу.

-  Як по-Вашому, що приніс Михайло Фоменко у гру нинішньої збірної України?
-  Михайло Іванович змусив усіх повірити у те, що не все втрачено у нинішній відбірній кампанії. Хлопці повірили у себе, у те, що ще є шанси. Наприкінці клубної частини сезону гравці приїхали у різному психологічному стані. Але у збірній панує хороша атмосфера, що швидко допомогло хлопцям отямитися після важкого сезону. У нас колектив однодумців, в якого є завдання та цілі. Всі хочуть потрапити на чемпіонат світу. Думаю, Михайлу Івановичу вдалося згуртувати команду.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 48
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес и Анчелотти поздравили Лунина после безумного матча с Ман Сити

Украинский вратарь помог «Реалу» выйти в полуфинал Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.