Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 15 мая 2013, 22:06
3406
0

Энергия – Енакиевец – 3:3 + ВИДЕО

Нічия, яка не засмутила нікого

| Обновлено 15 мая 2013, 22:06
3406
0
Энергия – Енакиевец – 3:3 + ВИДЕО

«Енергія» та «Єнакієвець» в останньому турі Екстра-ліги розписали бойову нічию, яка вочевидь не засмутила нікого. «Єнакієвець» завершив чемпіонат грою у Львові, а «Енергія» отримала харківський «Локомотив» в суперники у півфіналі плей-офф.   

Після кубкового тріумфу новий головний тренер «Енергії» Олександр Косенко через власну занятість не зміг приїхати до Львова на матч останнього туру Екстра-ліги. Відтак, діями «енергетиків» уже звично керував досвідчений Максим Павленко.

Матч проти «Єнакієвця» для «енергетиків» мав лише шахове значення у визначенні суперника у півфіналі плей-офф, натомість для Олега Солодовника і його команди він не означав нічого. Матчем у Львові «Єнакієвець» завершував для себе чемпіонат, який, мабуть, схоче якнайшвидше забути.

Хоч і почали матч команди доволі обережно, на голи вболівальникам не довелося чекати довго. Рахунок у матчі на 6-й хвилині відкрили «енергетики». Рогачов наважився на потужний удар метрів з 12-ти і не прогадав. Для Андрія Мельника такий поворот подій був несподіваним – м’яч залетів прямісінько під штангу. Перевага господарів у рахунку тривала недовго. Перша атака гостей після пропущеного м’яча завершилася взяттям воріт Владислава Лисенка. М’яч після удару Тіагу зрикошетив від гравця «Енергії» і дезорієнтував воротаря  – 1:1.

При нічийному рахунку Павленко і компанія продовжували домінувати на майданчику. Атаки «енергетиків» були небезпечнішими, ніж у суперника. Господарі були значно ближчими до того, аби повести у рахунку. Шансів в «Енергії» на те, аби вийти вперед було більш, ніж достатньо. Утім, Струку, Овсяннікову та Пічкурову не щастило. Натомість пощастило у першому таймі забити вдруге Рогачову. Гол Євгена не виглядав випадковим. Він підтвердив перевагу однієї команди над іншою. А взяття воріт по-справжньому вийшло ефектним та ефективним. Овсянніков віддав зрячу передачу на партнера, який в падінні в один дотик переправив м’яч повз Мельника – 2:1.

Не реалізувавши ще кілька епізодів у другому таймі, «Енергія» віддала ініціативу супернику. Команда Олега Солодовника великим силами пішла в атаку і свого таки добилася. Що цікаво, гостям з Донецької області вдалося не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Бетіньо та Замятін ударами з гострих кутів з протилежних флангів довели, що Владислав Лисенко у цій грі далеко небезгрішний. Такий поворот подій для «Енергії» виглядав явно несправедливим. На поразку львівська команда не заслуговувала.

До завершення гри моменти біля воріт Мельника почали знову з’являтися регулярно, а от із завершальним ударом в господарів справи були не найкращі. Найреальніший шанс забити втретє втратив Рогачов. Євген не реалізував вихід сам на сам.

Йти в бій з п’ятим польовим гравцем господарі не поспішали. Овсянніков вийшов на майданчик в футболці п’ятого польового гравця за 2:16 до завершення матчу. Утім, цього було достатньо, аби підняти з місць вболівальників. За 13 секунд до сирени Павленко головою замкнув передачу Макаєва. Здавалося, що на цьому гра і завершиться, однак протилежної думки був головний тренер «Єнакієвця» Олег Солодовник. На останню атаку Олег Петрович кинув в бій Замятіна як польового гравця, і що цікаво саме капітан гостей мав шанс вирвати перемогу для своєї команди. Валерій не влучив по воротах, які захищав Денис Овсянніков. Більше того, після цього епізоду уже м’яч із лінії власних воріт виніс Бетіньо. Не було б його, «Енергія» у плей-офф грала б не з «Локомотивом»…

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия (Львов)» - «Енакиевец (Енакиево)» - 3:3
 Евгений Рогачев, 6, 17, Максим Павленко, 40 - Тиагу, 7, Бетиньо, 25, Валерий Замятин, 32

«Энергия (Львов)»: Владислав Лысенко - Степан Струк, Максим Павленко, Денис Овсянников, Евгений Рогачев - Валерий Легчанов, Дмитрий Бондарь, Ильдар Макаев, Павел Пичкуров, Сергей Коваль, Сергей Чепорнюк, Сергей Якунин
«Енакиевец (Енакиево)»: Андрей Мельник - Виталий Нестерук, Виталий Скорый, Валерий Замятин, Анатолий Доманский - Александр Хурсов, Бетиньо, Ромарио, Тиагу
 Дмитрий Бондарь, 39.
 
 
ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА
 
РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ
 
Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

 

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Максим Павленко(Энергия (Львов)). За 13 секунд до конца матча Павленко воспользовался классной передачей Макаева и головой поразил верхний угол ворот "Енакиевца"!
32’
ГОЛ !
Гол забил Валерий Замятин(Енакиевец (Енакиево)). Прорвался Замятину по правому флангу и, несмотря на противодействие игрока "Энергии", отправил мяч низом в дальний угол.
25’
ГОЛ !
Гол забил Бетиньо(Енакиевец (Енакиево)). С левого фланга точно в дальний угол пробил игрок.
17’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Рогачев(Энергия (Львов)). Овсянников с левого фланга прострелил в центр штрафной, а там Рогачев в падении переправил мяч в ворота.
7’
ГОЛ !
Гол забил Тиагу(Енакиевец (Енакиево)). После удара Тиагу метров с 10-ти мяч рикошетом от игрока "Энергии" очутился в воротах.
6’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Рогачев(Энергия (Львов)). Рогачеву никто не помешал пробить метров с 14-ти прямо по центру ворот, мяч влетел прямиком в нижний угол.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не Лунин. В УЕФА назвали лучшего игрока матча Манчестер Сити – Реал Мадрид
Футбол | 18 апреля 2024, 01:29 9
Не Лунин. В УЕФА назвали лучшего игрока матча Манчестер Сити – Реал Мадрид

Награду получил Федерико Вальверде, королевский клуб выбил «горожан» в серии пенальти

Николай МИКИТЮК: «Чемпионат Испании – самый сильный сейчас в мире»
Футзал | 16 апреля 2024, 12:17 0
Николай МИКИТЮК: «Чемпионат Испании – самый сильный сейчас в мире»

Игрок сборной Украины – об испанской футзальной Примере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.