Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3082
1

Юрій БАКАЛОВ: «Ми сьогодні перемогли заслужено»

«Говерла» - «Арсенал» - 1:3. Послематчевая пресс-конференция

Юрій БАКАЛОВ: «Ми сьогодні перемогли заслужено»

Головний тренер «Говерли» Олександр Севідов:

- Вітаю «Арсенал» із заслуженою перемогою. Так весною нас ще не перемагала жодна команда, практично по всіх статтях. Шукати причини поразки зараз по гарячим слідам не хочеться. Перед грою хлопцям сказав – ваша справа виходити на поле й грати в футбол, а провину візьму на себе я. Тому вам не потрібно переживати за результат, за тиск, а просто грати в футбол. Мені сьогодні після цілої гри було соромно перед вболівальниками, нашим президентом, що команда так безвольно грала. Ми сьогодні не змогли знайти в собі сили, щоб боротися за три очки в дуже важливому поєдинку.

- Ви вважаєте, що причини поразки в психологічному плані, а не в ігровому?
- Сьогодні будь-яка команда першої ліги нас би переграла. Те, що ми сьогодні дозволяли робити «Арсеналу» - недопустимо, не те що для аутсайдера, а взагалі для професіоналів. Не применшую заслуги київського «Арсенала», але сьогодні ми їм дали зробити все. Якби не Бабенко, то, напевно, рахунок зустрічі взагалі міг бути непристойним.  Відношення до футболу й до життя деяким молодим хлопцям слід переглянути. Попереджав про таких, як Чурко, Макаренко, Міщенко, коли їм почали співати дифірамби, то вони вже подумках поверталися в «Динамо» та «Шахтар». А їх справа виходити й виконувати професійно й якісно свою справу. Більше про гравців говорити не буду, а вину за поразку беру на себе, адже вибрав нині не ту тактику, не той склад.

Головний тренер «Арсенала» Юрій Бакалов:

- В цілому, гра вдалася, незважаючи на рахунок. Ми дуже ретельно готувалися до матчу, знали сильні сторони «Говерли». Ужгородці – хороша збалансована, потужна силова команда. На жаль, провели два різні тайми. В першому таймі за рахунок активності, контролю м’яча створили гольові моменти. Другий тайм хлопці трохи підсіли й дали можливості господарям будувати контргру, пропустили необов’язковий гол. Організаторам не слід так рано призначати матчі, по-перше, дуже жарко, по-друге, світловий день великий, тож можна було перенести матч на більш пізніший час, та й гравці ще не повністю прокинулися. Гадаю, що ми сьогодні перемогли заслужено.

- Ви очікували таку гру від «Говерли», чи розрахували що матч буде значно жорсткіший з великою кількістю боротьби?
- Не слід кидати камінь в бік ужгородської команди. «Говерла» мені особисто дуже імпонує  своєю мобільністю зарядженістю. Повірте, не кожен колектив в складній ситуації буде боротися й грати в футбол до кінця. Незважаючи на рахунок матчу, команда посідає не те місце на яке заслуговує. «Говерла» - твердий середняк Прем’єр-ліги. Напевно, в нас сьогодні вийшло так, як і в матчі з «Карпатами». 

- Ви сказали, що «Арсенал» пропустив не обов’язковий гол, а ті голи, які забили ваші підопічні, вважаєте обов’язковими, трудовими?
- Якщо ви дивилися футбол, то бачили їх. Я ж не казав, що «Говерла» не награла на гол.

- В останніх двох матчах ви берете по-максимуму – це означає, що нарешті «Арсенал» знайшов свою гру?
- Ще зарано про це говорити, адже хто володіє ситуацією, то знає, що команда формувалася з чистого аркуша. Так, є епізоди хорошої гри, але цілісної картинки ще немає. Ми до цього прагнемо.

www.fcgoverla.uz.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ливерпулю придется заплатить за нового коуча солидную сумму отступных
Футбол | 25 апреля 2024, 19:19 0
Ливерпулю придется заплатить за нового коуча солидную сумму отступных

Арне Слот близок к тому, чтобы стать преемником Юргена Клоппа

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 9
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lev
БУВАЙТЕ ЗЛОРОВІ!