Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 11 апреля 2013, 12:42
4095
4

Спортлидер+ – Локомотив – 1:1 + ВИДЕО

Лидер чемпионата теряет очки в Хмельницком

| Обновлено 11 апреля 2013, 12:42
4095
4
Спортлидер+ – Локомотив – 1:1 + ВИДЕО

Якось буденно і без особливих емоцій хмельницький «Спортлідер+» здобув свою третю нічию в Екстра-лізі. На відміну від першої, коли радість гравців, тренерів, керівництва клубу била через край. Чи другої, яка видалась сумною через те, що команда не змогла втримати перемогу.

Не дивлячись на те, що матч розпочався пізніше за інші поєдинки туру, на трибунах спорткомплексу Національного університету зібралась, мабуть, найменша аудиторія за весь час виступу хмельничан в найвищому дивізіоні. І ті, хто не прийшов, можуть лише позаздрити свідкам напруженого і цікавого поєдинку, яким видалась зустріч подолян із гостями з Харкова. Хоча матч і відбувався між першою і останньою командою турнірної таблиці, та подивившись гру, визначити хто є хто у цій парі було б важко.

Матч розпочався без розвідки. Команди, видно, вже добре вивчили одна одну. Вже на перших хвилинах поєдинку ударів по воротам господарів завдали Віталій Кисельов і Дмитро Федорченко, на що подоляни відповіли ударом головою Віктора Цоя. На третій хвилині хмельничани порушили правило двох дотиків голкіпера – Євген Кіндяков був змушений зупинити м'яч, що котився в ворота. Та харків'яни не змогли використати такий небезпечний момент – захисники та воротар нейтралізували потужний удар Дмитра Клочка.

Після серії порушень правил з боку обох команд арбітрам довелось вгамовувати пристрасті за допомогою жовтої картки, яку отримав Юрій Карбовський (хотілось би відмітити пристойну гру Юрія після тривалого заліковування серйозної травми). Та команди продовжували грати у силовому ключі, і вже за дві хвилини у «Локомотива» було чотири фоли. І в дуже потрібний момент для команди гостей, «залізничники» забили гол. Це Дмитро Сорокін підхопив м'яча після уже, здавалось, відбитої атаки своєї команди, пройшов сам до воріт і з 9 метрів пробив під перекладину без шансів для голкіпера господарів. Йшла 8-ма хвилина першого тайму.

«Спортлідер+» одразу кинувся відігруватись – пробивали по воротам Цой, Івонко, Засенко, але їхнім ударам бракувало і сили, і влучності. На 11-ій хвилині гості заробили 5-ий фол, і над командою нависла далеко не примарна загроза отримати дабл-пенальті за наступне порушення правил. Та господарі ніяк не скористались із цієї переваги, хоча в наступні хвилини першої половини і діяли поактивніше гостей. Це вдало увійшли в гру Володимир Сондак і Вадим Іванов, котрі розігрували непогані комбінації. Гравці хмельничан тричі опинялись на самоті із голкіпером гостей. Та, або позиції були не найкращими, або вкотре підводила влучність.

Другий тайм майже весь пройшов в тягучій боротьбі. Справді небезпечних моментів було не так уже й багато. Команди велику увагу приділяли грі в захисті, не дозволяючи суперникам подовгу гостювати на чужій половині поля. Виділявся активністю у господарів Володимир Сондак, що постійно старався загострити ситуацію, постійно шукав момент для удару і виконував ці удари. За що і був визнаний кращим гравцем в команді господарів, у складі гостей таким став Дмитро Сорокін.

Видно було, що гості виглядають важко, мабуть далось взнаки те, що багато гравців команди за останні тижні намотали тисячі кілометрів для ігор за клуб і за збірну. Не було видно в них в очах якоїсь особливо сильної жаги до перемоги. За що і поплатились. Розпочалось усе з попередження Івонка та трьох поспіль ударів гостей по воротам, один із яких завершився влучанням в штангу.

Іван Стасюк взяв тайм-аут, і за три хвилини до завершення поєдинку хмельничани почали грати вп'ятьох. Вболівальники тривожно загули, пам'ятаючи чим завжди оберталась гра в такий спосіб. Але цього разу фортуна була на боці подолян. Це Максим Коробка прострілив вздовж воріт і Олексій Фетько вдало розібрався в ситуації, переправивши м'яча у ворота.

Залишалось грати іще півтори хвилини. Гості випустили п'ятого. Але два їхні удари прийшлись повз ворота Євгена Кіндякова. 1:1 – закономірний результат поєдинку, який не є негативним для жодної з команд.

Євген БАЙ

«Спортлидер+» (Хмельницкий) – «Локомотив» (Харьков) – 1:1 (0:1)

«Спортлидер+»: Евгений Киндяков - Андрей Засенко, Ярослав Заворотный, Максим Ивонко, Виктор Цой - Максим Коробка, Юрий Карбовский, Алексей Фетько, Андрей Ткачук - Вадим Иванов, Владимир Сондак, Дмитрий Михайленко, Олег Чеботарев
«Локомотив»: Евгений Иваняк - Виталий Киселев, Максим Воронин, Дмитрий Федорченко, Евгений Клочко - Александр Сорокин, Дмитрий Камеко, Дмитрий Клочко, Дмитрий Сорокин - Евгений Серый, Александр Кондратюк

Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Андрей Лютый (Львов)

 Алексей Фетько, 39 - Дмитрий Сорокин, 8.
 Юрий Карбовский, 5. Максим Ивонко, 35.

Удары (в створ): 24 (8) – 30 (18).

СПОРТЛИДЕР+ – ЛОКОМОТИВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

39’
ГОЛ !
Гол забил Алексей Фетько(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Коробка с правого фланга прострелил вдоль ворот, и Фетько с метра отправил мяч в ворота.
8’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Сорокин(Локомотив (Харьков)). Сорокин подобрал мяч в 9 метрах от ворот, и неотразимо пробил под перекладину.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
а почему нельзя полы в зале просто покрасить?
shahtar2012
Молодці Хмельничани!!! м.Полонне вболіває за вас!!!
Andrey_87
Де відео?
forca_uve
Локо, как же так???