Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 09 апреля 2013, 13:59
5436
6

Кардинал-Ровно – Енакиевец – 6:1 + ВИДЕО

Подарунок до ювілею

| Обновлено 09 апреля 2013, 13:59
5436
6
Кардинал-Ровно – Енакиевец – 6:1 + ВИДЕО

Матчем МФК «Кардинал-Рівне» – «Єнакієвець» завершувалося святкування 20-річчя рівненського футзального клубу. Тому, напевно, «кардиналівці», не бажаючи псувати святковий настрій, більш жадали перемоги, аніж гості.

Гра розпочалася атаками господарів. Не пройшло і хвилини, як тренеру гостей Олегу Солодовнику довелося робити зміну. Перша четвірка потрапила під щільний пресинг «кардиналівців», і, щоб внести зміни в гру, довелося вводити в бій свіжі сили. Уже на першій хвилині рівняни розпочали пристрілку до воріт. Удар Піддубного Сагайдаченко перевів на кутовий, а після дальнього пострілу Бондаря м’яч просвистів повз стійку. Наступні кілька хвилин тривала більше позиційна боротьба і справа до ударів по воротам доходила рідко. Більше м’ячем володіли рівняни, тому, як грім серед ясного неба, тривожним попередженням пролунав гол у ворота Дєнюжкіна. «Кардиналівці» обрізалися в центрі майданчика, Ромаріо підхопив м’яч, змістився на правий фланг, і викотився на побачення з Віталієм Дєнюжкіним. Рівненському стражу воріт не вдалося виграти боротьбу за м’яч у бразильця, і тому залишалося лише переправити м’яч у порожні ворота – 0:1.

Проте цей гол не вибив МФК «Кардинал-Рівне» з колії, «кардиналівці» і надалі продовжували контролювати хід поєдинку ніби нічого не сталося. І вже за три хвилини їм вдалося встановити статус-кво. Маринюк і Чернієнко ввірвалися у воротарський майданчик. Мар’ян відкинув м’яч на кілька метрів вперед і трошки лівіше на Андрія, і той, добряче приклавшись до м’яча, ледь не прорвав сітку воріт Сагайдаченка, точно пробивши по центру – 1:1.

Свою першу появу на майданчику Сергій Тригубець, який вийшов у другій четвірці замість капітана Андрія Паршикова, відмітив ударом з правого флангу. Але для Сагайдаченка дальній постріл не був надто складним, і Олексій без проблем парирував удар. Рівняни продовжували насідати на ворота «Єнакієвця», шукаючи нагоди для ударів, і одна з атак на 15-й хвилині завершилася взяттям воріт. Бондар ввів м’яч з аута і вивіреною передачею у воротарський майданчик знайшов там Маринюка. Удар Мар’яна метрів з семи Олексію Сагайдаченку парирувати не вдалося – 2:1.

Щойно рівняни вийшли вперед і одразу головний тренер гостей Олег Солодовник взяв хвилинну перерву, щоб внести в гру підопічних корективи. І справді після відновлення гри єнакіївським бразильцям вдалося провести кілька небезпечних атак. Спочатку Дєнюжкін впорався з ударом Ромаріо, а згодом Віталію довелося в шпагаті відбивати удар Бетіньо. Впорався Дєнюжкін і з пострілом Тіагу. На 17-й хвилині рівняни заробили 5 фол і кожний наступний міг призвести до десятиметрового, але суперникам так і не вдалося спровокувати господарів на порушення, а коли до закінчення тайму залишалося трохи менше двох хвилин, Сергій Піддубний, щоб збити ігровий темп взяв хвилинну перерву. Після відновлення гри до свистка на перерву команди встигли провести ще кілька атак, але жодна з них так і не завершилася голом, і команди пішли на відпочинок за мінімальної переваги господарів – 2:1.

Уже на першій хвилині другого тайму Мар’ян Маринюк намагався головою переправити м’яч у ворота, але для Сагайдаченка не склало проблем зловити м’яч. А за хвилину воротарі обох команд влаштували справжню перестрілку. Сагайдаченко вийшов далеко за межі воротарського і з правого флангу пробив по воротам, намагаючись зненацька застати Дєнюжкіна, але Віталій вчасно повернувся у ворота і зловив м’яч. Помітивши, що ворота «Єнакієвця» порожні, рівненський голкіпер поспішив пробити, але напевно поспішність і завадила нанести точний удар, і м’яч до сітки не потрапив. Що не вдалося воротарю, вдалося одному з кращих бомбардирів рівнян. На 23-й хвилині Маринюк з кутового переадресував м’яч в центр на лінію воротарського майданчика на Бондаря, Олександр чудово прочитав ситуацію і віддав гольову передачу на праву стійку, де своєчасно опинився Чернієнко. Переправити м’яч у ворота для Андрія було вже справою техніки – 3:1.

На 25-й хвилині Олександр Хурсов грубо зіграв у нападі проти Ситника, за що і отримав жовту картку. А за дві хвилини затяжна облога воріт Сагайдаченка врешті решт призвела до чергового взяття воріт. Олексій Сагайдаченко виявився безсилим в спробі парирувати чудовий гарматний постріл Сергія Тригубця – 4:1. Миттєва реакція Олега Солодовника – тайм-аут, після якого Ромаріо з’являється у ролі п’ятого польового. Проте не довго бразильцю довелося перебувати на майданчику в такому амплуа, після кількох невдалих спроб взяти приступом ворота Дєнюжкіна замість Ромаріо у ролі п’ятого вийшов вже Хурсов, але і цей тренерський хід не приніс бажаного результату. Рівняни чітко захищалися у грі проти зайвого гравця і за будь-якої нагоди намагалися пробити по порожнім воротам. Найближчим до успіху був Чернієнко, але м’яч після удару Андрія зі своєї половини майданчика по-зрадницьки прокотився в кількох сантиметрах від правої стійки. Що не вдалося Чернієнку, вдалося Маринюку. М’яч після удару Мар’яна зі своєї половини таки залетів у ворота – 5:1.

Цей гол остаточно надломив віру суперника у можливість завершити гру з позитивним результатом. Гравці «Єнакієвця» ніби за інерцією періодично завершували атаки ударами, проте на шляху м’яча до воріт ставали захисники або відмінно діючий у воротах Віталій Дєнюжкін, отже ні Волянюк, ні Тіагу не вдалося змінити рахунок. А за три хвилини до завершення гри Сергій Піддубний замінив Віталія Дєнюжкіна. Як виявилося пізніше, це відбулося для того, щоб повідомити Віталію про необхідність у подальшому грати п’ятим польовим. Трохи дивною виглядала ситуація, коли граючий п’ятим Дєнюжкін, під час атаки суперника поступався місцем Гурку і той ставав на захист воріт. Здавалося, що гра так і закінчиться, але агресивні до останнього господарі були іншої думки.

На заключній хвилині Дєнюжкін, наче справжній форвард, прорвався правим флангом на побачення з Сагайдаченком, і під час руху Віталія паралельно лінії воріт Олексію в падінні руками вдається вибити у Віталія м’яч з-під ніг, але, як виявилося, відбулося це за межами воротарського майданчика. Вердикт судді – червона картка голкіперу і штрафний якраз по центру воріт, майже з лінії воротарського майданчика. Піддубний зі штрафного відкотив м’яч Бондарю, а той знайшов Маринюка в більш зручній для удару позиції, і Мар’ян не схибив, записавши на свій рахунок хет-трик, так і не дозволивши Мельнику залишитися «сухим» – 6:1. А за кілька секунд до фінальної сирени Андрій Чернієнко намагався повторити успіх партнера, тобто теж відзначитися хет-триком, але м’яч, який летів до порожніх воріт, встиг відбити Нестерук.

Отже, гра так і закінчилася перемогою рівнян з рахунком 6:1. Таким чином «кардиналівці» зробили собі подарунок до 20-річчя клубу, залишивши надію на потрапляння до чільного квартету, і разом з тим ускладнивши ситуацію супернику.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) – «Енакиевец» (Енакиево) – 6:1 (2:1)

«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Александр Бондарь, Марьян Маринюк, Сергей Поддубный, Андрей Черниенко - Александр Басич, Александр Вершинин, Андрей Паршиков, Артем Фаренюк, Виталий Танский, Дмитрий Сытник, Сергей Тригубец, Юрий Когут
«Енакиевец»: Алексей Сагайдаченко - Михаил Волянюк, Виталий Нестерук, Виталий Скорый, Тиагу - Александр Хурсов, Анатолий Доманский, Бетиньо, Дмитрий Сильченко, Евгений Юнаков, Ромарио

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Алексей Банасько (Фастов)

 Андрей Черниенко, 11, Марьян Маринюк, 15, Андрей Черниенко, 23, Сергей Тригубец, 27, Марьян Маринюк, 34, 40 - Ромарио, 8.
 Александр Хурсов, 25.
 Алексей Сагайдаченко, 40 (фол последней надежды).

Удары (в створ): 21 (15) – 15 (15).

КАРДИНАЛ-РОВНО – ЕНАКИЕВЕЦ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)). Поддубный со штраного покатил на Бондаря, тот на Маринюка, который отправил мяч в ворота.
40’
Алексей Сагайдаченко(Енакиевец (Енакиево)) получает красную карточку. Денюжкин вышел мяч один на один, и Сагайдаченко рукой сыграл за пределами штрафной.
34’
ГОЛ !
Гол забил Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)). Прерывая передачу соперника, мяч угодил в ногу Маринюку и через всю площадку закактился в пустые ворота.
27’
ГОЛ !
Гол забил Сергей Тригубец(Кардинал-Ровно (Ровно)), который над вратарем отправил мяч в ворота.
23’
ГОЛ ! Гол забил Андрей Черниенко(Кардинал-Ровно (Ровно)). Маринюк с углового сделал передачу на Бондаря, тот пробил на дальнюю, а там Черниенко замкнул штангу.
15’
ГОЛ ! Гол забил Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)), Бондарь справа из аута сделал передачу в центр, Маринюк принял мяч и ударом с 7 метров поразил ворота.
11’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Черниенко(Кардинал-Ровно (Ровно)). Маринюк сделал передачу влево на Черниенко, и тот точно пробил по центру ворот.
8’
ГОЛ !
Гол забил Ромарио(Енакиевец (Енакиево)). Бразилец перехватил мяч в центре площадки, справа вышел один на один, обыграл Денюжкина и закатил мяч в ворота.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 0
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
palkovich
Нет слов, 100% промах Солодовника с бразилами...
KROKODILLER
красавци
popingood
Кубок лиги престижный турнир для команд занявших 5-8 место . Два участника уже определены, ждем третьего. Тренера надо в Еначку нового - Гончаренко, Москвич, Кобзарь гуляют.
trancelife
Что и требовалось доказать! Енакиевец не заслужил место в 4-ке.
henry_14ua
"Крдинал" просто молодці - б'ються до останнього. Дуже тішить, що Тригубець після такої важкої травми відновився. Невеликі шанси у них ще є.
keegan
100% раскол внутри команды, играть просто не хотят...