Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 18 марта 2013, 10:50
4356
4

Спортлидер+ – Кардинал-Ровно – 2:4 + ВИДЕО

На західному фронті без змін

| Обновлено 18 марта 2013, 10:50
4356
4
Спортлидер+ – Кардинал-Ровно – 2:4 + ВИДЕО

Раптове похолодання та заметіль, що прийшли в Хмельницький в день матчу, відлякали багатьох глядачів від перегляду матчу. На трибунах спорткомплексу ХНУ зібралась заледве половина тих, хто зазвичай підтримує команду у домашніх поєдинках.

Матч розпочався спокійною грою обох команд. Але перший же удар у ствір воріт господарів призвів до відкриття рахунку. Це Вершинін прострілив на Маринюка і той точно пробив в дев'ятку. 0:1 на третій хвилині матчу.

Далі характер гри не змінився. Ті ж спокійні розіграші м'яча, ті ж закидання воротарів на чужу половину із вибиванням м'яча в аут. Хмельничани почали активничати, створювати моменти у чужих воріт, де Дєнюжкіна, який вийшов у «старті», замінив Гурко. Та всі ці моменти нейтралізовувались захисниками рівнян, або вдало діяв воротар гостей. Гра стала одноманітною. Воротарі команд закидали м'яча на хід своїм гравцям, захисники суперників вибивали його в аут, а потім гравці розпочинали боротьбу за м'яч. Так пройшов перший тайм і команди відправились на перерву.

Невідомо, що говорив підопічним у перерві тренер господарів, та на другий тайм вийшла геть інша команда хмельничан. Ще й президент господарів на фарт перейшов на половину поля гостей. Атаки посипались одна за іншою, і вже на 22-й хвилині матчу рахунок зрівнявся. Це Ярослав Заворотний вдало спіймав м'яча після розіграшу кутового і зльоту невідпорно пробив у ліву від голкіпера дев'ятку.

Хмельничани продовжували нагнітати обстановку і буквально за декілька десятків секунд були винагороджені другим м'ячем. Калуков пробив по центру воріт метрів з десяти, а Ткачук вдало підставив ногу і дезорієнтував воротаря. 2:1 для хмельничан на початку другої половини і всі шанси розвинути свій успіх далі.

Та рівняни швидко оговтались. Вийшов грати п'ятого Дєнюжкін і вже за три хвилини рахунок зрівнявся. «Кардиналівці» вдало розіграли п'ятого, Чернієнко прострілив на дальню, де Піддубному залишалось лише підставити ногу.

«Спортлідер+» продовжував володіти ініціативою, створював моменти, але хмельничани реалізувати їх не зуміли. Натомість гості вдало використали свій шанс. На 32-й хвилині після влучного удару Олександра Бондара рівняни знову вийшли вперед 3:2.

«Спортлідер+» випустив п'ятого польового гравця, роль якого взяв на себе Заворотний. Та, як завжди, гра з додатковим польовим себе не виправдала. Господарі ніби і створювали моменти у воріт гостей, але довести їх до логічного завершення їм не вдавалось. Особливо не щастило в ці моменти Коробці, який двічі опинявся на ударних позиціях. А «Кардинал» зумів провести і четвертий м'яч – це Маринюк вразив порожні ворота після вдалого перехоплення м'яча в центрі поля.

Після цього господарі почали виглядати приреченими. Вони за інерцією ще атакували, але гостроти в їхніх атаках стало помітно менше. Гості ще могли збільшити розрив, та Дєнюжкін не зумів влучити в порожні ворота, пробиваючи із власного штрафного майданчика. Так гра і докотилась до свого логічного завершення. 2:4 – не неочікуваний результат, про що і говорив на післяматчевій прес-конференції тренер гостей, який видно ні на секунду не сумнівався в позитивному для своєї команди підсумку поєдинку.

Євген БАЙ

«Спортлидер+» (Хмельницкий) - «Кардинал-Ровно» (Ровно) - 2:4

Ярослав Заворотный, 22, Андрей Ткачук, 22 - Марьян Маринюк, 3, Сергей Поддубный, 26, Александр Бондарь, 32, Марьян Маринюк, 36

«Спортлидер+ (Хмельницкий)»: Евгений Киндяков - Виктор Цой, Максим Ивонко, Андрей Засенко, Ярослав Заворотный - Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Максим Коробка, Алексей Фетько - Андрей Ткачук, Вадим Иванов, Виталий Атаманюк, Олег Чеботарев 
«Кардинал-Ровно (Ровно)»: Виталий Денюжкин, (Иван Гурко, '3, Виталий Денюжкин '23) - Марьян Маринюк, Андрей Черниенко, Александр Бондарь, Александр Вершинин - Александр Басич, Андрей Паршиков, Виталий Танский, Юрий Когут - Артем Фаренюк, Дмитрий Сытник, Сергей Поддубный
 Владимир Сондак, 23

Удары (в створ): 30 (19) - 16 (8)

СПОРТЛИДЕР+ - КАРДИНАЛ-РОВНО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

36’
ГОЛ !
Гол забил Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)). Точно по пустым воротам пробил Маринюк.
32’
ГОЛ !
Гол точным ударом со средней дистанции забил Александр Бондарь(Кардинал-Ровно (Ровно)).
26’
ГОЛ !
Гол забил Сергей Поддубный(Кардинал-Ровно (Ровно)). Черниенко прострелил на дальнюю штангу, а Поддубный четко замкнул.
22’
ГОЛ !
Гол сектора забил Андрей Ткачук(Спортлидер+ (Хмельницкий)). Калуков бил по воротам, Ткачук подставил ногу, тем самым дезориентировав вратаря.
22’
ГОЛ !
Гол забил Ярослав Заворотный(Спортлидер+ (Хмельницкий)). После розыгрыша углового Заворотный сильно пробил в верхний угол метров с 10-ти.
3’
ГОЛ !
Гол забил Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)). Вершини отдал точную передачу, а Маринюк метров с шести отправил мяч в верхний угол ворот.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 4
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keegan
да, ремонтик там бы не помешал
KROKODILLER
На 32-й хвилині Чернієнко замкнув простріл Бондаря і рівняни знову вийшли вперед 3:2.
======
так ж Бондар забив з передачі Чернієнка
Andrey_87
В тому залі завжди така підлога.
А взагалі матч вийшов цікавим. Спортлідер вдома грає не погано, але сам собі привозить голи і програє, так було і сьогодні коли третій і четвертий на рівному місці привезли.
А Кардинал зіграв на результат і переміг. Тепер будуть хоч шанси ше за плей-офф зачепитися.
maneks
В тому спортзалі вчора весілля було???...що з підлогою?