Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 17 марта 2013, 19:57
6780
22

Ураган – Локомотив – 3:4 + ВИДЕО

Комплекс «Локомотива» нездоланний

| Обновлено 17 марта 2013, 19:57
6780
22
Ураган – Локомотив – 3:4 + ВИДЕО

Останнім часом «Локомотив» став найнезручнішим суперником для «Урагану», і зараз, особливо набравши такої форми, франківці були сповнені надій врешті-решт перервати свою невдалу серію у матчах з харків’янами. Чого варте хоча б те, що спеціально на цей матч «на ліках» виставили Валєнка. У «Локомотива» ж навпаки, намітився певний спад і Євгену Ривкіну доводиться ламати голову над тим, як підвести команду до цього матчу в оптимальних кондиціях.

Почали матч команди дуже обережно.«Залізничники» грали дуже щільно і злагоджено в обороні, вдало гасячи спроби господарів хоч якось нагнати темп. Перший удар в матчі відбувся аж на 3-й хвилині, коли Королишин пробив над поперечиною після розіграшу кутового. А ось свій перший удар «залізничники» втілили у гол. На 5-й хвилині Білоцерківець на швидкості змістився ліворуч і метрів з 8-ми ефектно пробив у дальню «дев’ятку». За дві хвилини «драконам» вдалася перша стрімка комбінація і Валєнко вивів зліва Королишина на побачення з воротарем, але Тарас пробив повз ближній кут.

Харків’яни в атаці зробили акцент на дальніх і дуже дальніх ударах, які не несли особливої загрози воротам Ципуна. Загрузнувши в оборонних редутах гостей, франківці й собі почали застосовувати дальню зброю. У них це виходило куди гостріше: після  ударів Валєнка, Шотурми та Додо Іваняк демонстрував свою реакцію. Висока щільність гри з боку гравців «залізничників» заграла з ними в злий жарт. На 12-й хвилині Воронін прихопив Луїза Негао і заробив пенальті. Сам же постраждалий впевнено розвів м’яч і воротаря по різним кутам – 1:1.

Одразу після пенальті харків’яни заробили п’яте командне порушення. Тут-то і здалося, що «Локо» послабить свої лещата. На деякий час так і сталося. Валєнко обігравши двох захисників створив собі момент, але тягнувся до м’яча, тому зміг просто ткнути м’яч в Іваняка. Негао намагався підсікти м’ячу дальній кут з лінії штрафного, але Іваняк до цього був готовим, добивання з гострого кута прийняв на себе захисник. Між цими моментами «Локомотив» міг і сам вийти вперед: вихід сам на сам від Білоцерківця Ципун відбив, а Клочко головою послав м’яч вище порожніх воріт.

«Залізничники» до кінця тайму не «дотерпіли», і на 16-й хвилині заробили таки 6-те порушення. Роніньо виконав дабл-пенальті невдало: не дуже сильно і майже по центру – Іваняк ногою відбив. Після цього команди заспокоїлися і, не форсуючи події, дограли першу половину. Проте не можна не відзначити дуже красивий удар Камеко в падінні через себе на останній хвилині.

На диво другий тайм активно почали саме гості і забили цілком заслужений гол. Усіма забутий Євген Клочко після розіграшу кутового коліном з близької відстані переварив м’яч у сітку. Далі свій клас продемонстрував Євген Іваняк, врятувавши команду після ударів з близької відстані Шотурми та Сімки, а Луїз Негао незрозумілим чином з 5-ти метрів пробив над поперечиною.

Прийшовши до тями після такої важкої три хвилинки, «залізничники» почали пресингувати господарів ледь не біля самого штрафного майданчика. Вихід з-під такого пресингу господарям давався непросто, а тут ще й третій гол влетів у їхні ворота. Білоцерківець вискочив на ворота і пробив, Ципун відбив м’яч у центр, де чатував Федорченко, якому залишалося лише не влучити у Королишина, який намагався закрити ворота. Одразу після цього Іваняк ціною невеликого пошкодження зробив порятунок матчу відбивши ногою удар Сімки з 4-х метрів. Здалося, що якщо вже Євген тягне ТАКІ удари, то фарт від господарів сьогодні відвернувся.

За 5 хвилин до кінця Роніньо почав виконувати роль дискваліфікованого Будняка, тобто виходити 5-м польовим. Одного разу він навіть відбив удар Федорченка в ближній кут. На 36-й хвилині Кордоба подарував франківцям надію, потужно пробивши в нижній кут. Та за хвилину до кінця Дмитро Сорокін поцілив в осиротілі ворота господарів. За 20 секунд до кінця свій «черговий» м’яч провів Сімка. Після рикошету м’яч завис у повітрі над штрафним майданчиком «залізничників» і Андрій з-під захисника від стійки поставив крапку у цьому матчі.

«Ураган» так і не зміг побороти комплекс «Локомотива», програвши «залізничникам» вчетверте поспіль. Потішити «драконів» може хіба що тільки той факт, що вони змогли хоча б розмочити суху серію у матчах із «залізничниками». «Локомотив» же завдяки Іваняку і тактичному генію Ривкіна здобуває надважливу перемогу, яка повертає харків’ян на вершину турнірної таблиці.

Андрій ГУЛІЙ, для sport.ua

«Ураган» (Ивано-Франковск) – «Локомотив» (Харьков) – 3:4 (1:2)

«Ураган»: Кирилл Ципун - Евгений Валенко, Петр Шотурма, Тарас Королишин, Андрей Симка - Додо, Луиз Негао, Максим Павлюк, Морено, Роман Киндратив, Роман Кордоба, Рониньо, Тарас Шурак
«Локомотив»: Евгений Иваняк (Максим Лысенко) - Александр Сорокин, Дмитрий Камеко, Дмитрий Клочко, Дмитрий Сорокин - Александр Кондратюк, Виталий Киселев, Дмитрий Камеко, Дмитрий Федорченко, Евгений Клочко, Максим Воронин, Николай Белоцерковец

Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Андрей Ивашина (Сумы)

 Луиз Негао, 12, с пенальти, Роман Кордоба, 36, Андрей Симка, 40 - Николай Белоцерковец, 5, Евгений Клочко, 25, Дмитрий Федорченко, 33, Дмитрий Сорокин, 39.
 Максим Воронин, 6. Дмитрий Сорокин, 28. Александр Сорокин, 32.

Удары (в створ): 18 (15) – 19 (11).

УРАГАН – ЛОКОМОТИВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.uragan.if.ua

События матча

40’
ГОЛ ! Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). После удара в направлении ворот Локо, мяч отскочил к Симке и тот отправил его в сетку.
39’
ГОЛ !
Гол в пустые ворота со своей половины забил Дмитрий Сорокин(Локомотив (Харьков)).
36’
ГОЛ !
Гол после прохода по центру забил Роман Кордоба(Ураган (И.-Франковск)). Мяч влетел в нижний угол ворот.
33’
ГОЛ !
Гол забил Дмитрий Федорченко(Локомотив (Харьков)). Белоцерковец вышел один на один, но Ципун отбил мяч прямо на Федорченко, который ударом с 10 метров отправил мяч в сетку.
25’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Клочко(Локомотив (Харьков)). После передачи с углового Евшений Клочко коленом переправил мяч в сетку.
12’
ГОЛ !
Гол с пенальти забил Луиз Негао(Ураган (И.-Франковск)).
5’
ГОЛ ! Гол забил Николай Белоцерковец(Локомотив (Харьков)). После прохода по левому флангу Белоцерковец неотразимо пробил в дальнюю девятку.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Сыграл более 250 матчей. Де Брюйне забил первый гол головой в АПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 23:10 4
ВИДЕО. Сыграл более 250 матчей. Де Брюйне забил первый гол головой в АПЛ

Кевин забил в ворота «Брайтона»

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
еееееее, куди розігнався? ми на відміну від вас, чужу атрибутику не крадемо. вивалився він у вас чи хтось його взяв - мене мало хвилює, факт в тому, що бачили його на території манежу після гри.
Oleg069
О, то це ваших рук справа? ми думали, що з дірявої сумки вивалився по дорозі назад. готові за це відповісти?
FAN-URAGAN
я свою атрибутику завжди маю з собою і нікому не даю. а от хто з наших відверто лоханувся, давши наш банер вашим ультрасам - я вже знаю, так само знаю, хто не вслідкував за атрибутикою в харкові. цим людям ще треба трохи повчитися поважати клубні кольори але нічого, всі помиляються і надіюсь такого більше не повториться.
п.с. до речі, ваші ультраси теж не святі, прока*али минулого року у нас на півфіналі кубка свій банер "завжди тобі вірні". чому не стежите за атрибутикою?
п.п.с. справжній фанат зажди буде з командою, незважаючи на те, спонсорує клуб чи ні.
Oleg069
Та й заздрити ганьбі не бачу причин.
Oleg069
Бачу, ти недалеко піщов від кузьми. Маєш атрибутику - вмій її відстояти. Не можеш - лишай вдома, бо зганьбиш свій клуб. Але вам же пох, ви ж "фан-клуб". Що ви тоді можете про честь клубу знати. Вболіватимете до тих пір, поки вам клуб буде оплачувати всю атрибутику і всі виїзди.
FAN-URAGAN
ще раз повторюю - заздри мовчки.
коротше, що з тобою говорити, "движун"? все одно як горохом об стіну.
а що я маю згадувати з першого виїзду цього сезону в харків? мене там не було. а те, що ви крадете чужі банери, шарфи і робите потім з ними що незрозуміле - показує ваш культурний рівень як людей і як "ультрас движунів".
Oleg069
Ото ти мене повеселив. У вас фан-клуб, а у нас ультрас движ. Ви ж без клубної допомоги не зможете існувати)) тільки за разунок клуба робите все своє "шоу", тільки за рахунок клуба їздите на виїзди)) ціна такій підтримці - копійка. Чого ви варті, якщо на ваших очах перевертають ваші баннери, а ви стоїте і дивитесь? Ви навіть рози свої відстояти не можете, відразу до мусорів та делегата біжите. Згадай вашу ганьбу на першому виїзді цього сезону до Харкова. Ви просто клоуни))
FAN-URAGAN
"недодвиж"? - заздри мовчки. у нас найорганізованіший фан-клуб, серед усіх команд Е-Л, а у вас такого немає і не буде.
п.с. в українській мові немає слова "недодвиж" чи "движ". коротше, йди ще повчися.
futsal_fan
ОГРОМНОЕ спасибо всем кто организовывает и работает над трансляцией.
У Урагана лучшие трансляции в Экстра-Лиге. Очень хотелось что бы все остальные клубы переняли опыт и проводили трансляции на таком уровне.
Oleg069
може ще скажеш, що Білоцерківець фолив, коли третій м'яч забивали?
Oleg069
Та пиши, що завгодно, мені то що?)) Я на суддів не маю звички жалітися, навідміну від тебе і більшої частини вашого недодвижу)) вчіться з гідністю програвати.
FAN-URAGAN
1. май повагу до команди-суперника! я не обзивав вашу команду, хоча мігнаписати шо вони як "хюндай", без допомоги не можуть.
2.може хоч раз визнаєш, що судді тягнули локо?
3. програли б ваші - ти б сам тут нив, плакав і жалівся на суддів. так що сиди тихенько і радій що з такою грою їм вдається вигравити (звісно, не без сторонньої допомоги)
Oleg069
Абсолютно не дивуюся коментарям FAN-URAGAN. Кожного разу, коли уРАКан програє, він ниє і жаліється на суддів. Може, хоч раз просто визнаєш поразку?
FAN-URAGAN
ти хоч гру бачив? якби судді тягнули Ураган, то ми б виграли, а так все навпаки.
звідки знаєш? на прес-конференції був?
parazityk
В Європі судді можуть і не так лояльно ставитись до такого пресингу на грані фолу.
trancelife
понятно твое негодование - проиграли же.
смотрел игру как простой болельщик футзала. кто бы не выиграл - настроение бы мое от этого не изменилось.
судьи все правильно делали - это не балет. даже Гупаленко по поводу судей и слова не сказал - сами проиграли.
mikki20
и ещё как можно было не дать карточку Шотурме когда он Белоцерковца завалил. тот к вратарю один на один выходил
mikki20
судьи были за Ураган. Пеналь и 10-метровый тому подтверждение.
FAN-URAGAN
ахаха, жжош. гру бачив? скільки фолів на гравцях Урагану не було призначено? хоча....що можна доводити людині, яка вболіває за локо.
судді відверто не хотіли бачити фоли харків'ян. але хай це буде на їхній совісті.
trancelife
в надцатый раз убедился, что Иваняк лучший вратарь в Украине.
Нереальное спасибо Урагану за трансляцию с повторами.
Кстати, судьи очень здорово отсудили. думаю, что ни у кого не должно быть к ним претензий.
жду встречу этих команд в финале!