Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 17 марта 2013, 19:56
11110
9

Энергия – ЛТК – 1:1 + ВИДЕО

Без фаворита, без переможця

| Обновлено 17 марта 2013, 19:56
11110
9
Энергия – ЛТК – 1:1 + ВИДЕО

«Енергія» та «ЛТК» провели хороший матч у Львові, в якому жодна з команд не змогла вирвати перемогу. У першому таймі кращими були «енергетики», у другому – «телефоністи». У підсумку, нічийний результат справедливо відобразив перебіг подій на майданчику.

З перших хвилин поєдинку «Енергія» захопила ініціативу. Позиційні атаки львів’ян часто завершувалися ударами по воротах, з якими справлявся Савенко. Бондар, Овсянніков та Якунін в дебюті матчу не могли пробити кіпера гостей. «Телефоністи» у першому таймі розраховували на швидкі контратаки, однак з ними виникали проблеми. Такий розвиток подій не влаштовував головного тренера «ЛТК» Романа Ковальчика. Наставник «телефоністів» в першій половині першого тайму взяв тайм-аут.

Після хвилинної перерви гості заграли активніше. Двічі Лисенка турбував Свірідов. У першому епізоді удар Богдана був у Владислава, а в іншому – у стійку. Утім, після цього гра знову перейшла під домінування «Енергії». Підопічні Микола Сича в позиційних атаках продовжували шукати ключі до воріт Савенка. Овсянніков та Павленко, здавалося, вже піднімуть глядачів зі своїх місць, однак м’яч не залітав у ворота. Після удару Павленка «смугастий» «поцілував» поперечину. Контратаки в луганчан виходили рідко, однак коли виходили, то завершувалися непоганими ударами по воротах. Рось та Іванов пробили повз ціль, а удар Безсалова був у поперечину.

До завершення тайму в атаці більше провели «енергетики» і таки добилися бажаного. Позиційна атака львів’ян завершилася ударом Максима Павленка під поперечину. Досвідчений «енергетик» зробив те, на що команда у першому таймі награла точно. За секунду до фінальної сирени зрівняти рахунок намагався Рось. Артем метрів з 13-ти потужно пробив поруч зі стійкою.

У другому таймі «телефоністи» заграли краще. Вочевидь, головний тренер команди Роман Ковальчик достукався до футболістів у роздягальні. У другому таймі на майданчик вийшла та «ЛТК», яку звикли усі бачити у цьому чемпіонаті.

На відміну від першого тайму, луганчанам почалися вдаватися контратаки, а відповідно побільшало роботи у Владислава Лисенка. Одна з атак «ЛТК» на початку другого тайму завершилася голом. Володимир Разуванов знову довів, що вміє забивати важливі та красиві голи. Удар четвірки гостей метрів з 10-ти був точним і сильним.

Відправити «Енергію» у нокдаун міг її колишній гравець Тарас Кузь. Він потужно пробив над хрестовиною метрів з 7-ми. Коли не забили гості, могли забивати господарі. Прекрасну нагоду вивести свою команду вперед змарнував Чепорнюк.

Високий рівень гри команди демонстрували до останніх секунд матчу. Забивати могли як і одні, так і інші. Обидва колективи грали на перемогу, однак реалізовувати свої моменти не вдавалося нікому. Велика заслуга у цьому воротарів обох команд – Владислава Лисенка та Юрія Савенка. Обох і визнали кращими у своїх командах після завершення матчу.

Окрасою поєдинку стала остання хвилина, коли команди на зустрічних курсах пішли в обмін ударами. Як зізнався на післяматчевій прес-конференції Микола Сич, він прагнув випустити п’ятого польового гравця, однак так і не ризикнув. Головний тренер «ЛТК» Роман Ковальчик на останній хвилині взяв тайм-аут, який на майданчику нічого особливого не змінив. Команди «рубалися» до фінальної сирени, яка сповістила про справедливу нічию.

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» (Львов) – «ЛТК» (Луганск) – 1:1 (1:0)

«Энергия»: Владислав Лысенко - Максим Павленко, Сергей Якунин, Степан Струк, Денис Овсянников - Сергей Чепорнюк, Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев - Павел Пичкуров, Сергей Коваль
«ЛТК»: Юрий Савенко - Никита Шпигарь, Максим Литвинов, Артем Рось, Богдан Свиридов - Владимир Разуванов, Тарас Кузь, Дмитрий Иванов, Максим Бессалов - Никита Лазыкин

Арбитры: Олег Иванов (Днепропетровск), Сергей Гроховецкий (Киев)

 Максим Павленко, 19 - Владимир Разуванов, 23
 Максим Павленко, 27. Денис Овсянников, 34. - Артем Рось, 13.

Удары (в створ): 28 (16) – 21 (12).

ЭНЕРГИЯ – ЛТК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

23’
ГОЛ !
Гол забил Владимир Разуванов(ЛТК (Луганск)). Игрок ЛТК принял мяч в центральной зоне, приблизился к воротам и классно внешней стороной стопы отправил мяч в верхний угол ворот.
19’
ГОЛ !
Гол забил Максим Павленко(Энергия (Львов)). После перепасовки с Якуниным Павленко с 8 метров неотразимо пробил в верхний угол.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею U-18. На что претендует Украина перед последним туром
Хоккей | 19 апреля 2024, 17:11 2
ЧМ по хоккею U-18. На что претендует Украина перед последним туром

Есть небольшой шанс на повышение в классе

30 лет ЭПОхи, или гонка, которая изменила все. История допинга в велоспорте
Другие виды | 20 апреля 2024, 11:23 12
30 лет ЭПОхи, или гонка, которая изменила все. История допинга в велоспорте

Sport.ua вспоминает гонку, которая на многие годы изменила правила игры в мировом велоспорте

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
trancelife
никто договорняком эту игру не считает - успокойся
ESMAS
та давайте все игры Энергии договорняками считать)) Люди остановитесь!!!
Amosov007
Голы - супер! Для ЛТК нормальный результат.
trancelife
оооооооооочень сомневаюсь, что договорняк. от ничьи никому лучше не стало.
Andrey_87
Шкода, що Енергія так раніше не почала грати, а то ще б в плей офф не потрапили. Поки з скрипом, але в плей офф пролізуть, а що далі?
keegan
не зачастила ли Энергия расписывать???
trancelife
первое
maneks
Дивмвся,нерозумію чі це єнергія така нульова чі це розписали між собою...