Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 28 февраля 2013, 19:43
10287
0

Энергия – Спортлидер+ – 6:4 + ВИДЕО

Білий для одних, чорний для інших

| Обновлено 28 февраля 2013, 19:43
10287
0
Энергия – Спортлидер+ – 6:4 + ВИДЕО

Львівська «Енергія», програючи хмельницькому «Спортлідеру+»  після першого тайму з рахунком 0:3, зуміла перевернути усе з ніг на голову у другому таймі. Заміна воротаря на п’ятого польового гравця принесла діючому чемпіону України повноцінні три очки.

Хоч і дебют матчу для «Енергії» склався непогано, однак тайм в цілому вийшов провальним – Чепорнюк перевірив на міцність перекладину, а Струк не реалізував вихід сам на сам. «Енергія» з перших хвилин матчу захопила ініціативу, в той час коли суперник побудував свою гру на контратаках. Підопічні Івана Стасюка розуміли, що в позиційній атаці з суперником змагатися на рівних буде складно, а от зіграти від захисту на контратаках – ідеальна формула успіху.

На 5-й та 6-й хвилинах гості «на ура» скористалися своїми контратаками. Спочатку після удару Михайленка та сейву Кардаша Івонко добив м’яч у сітку, а через хвилину уже Цой метрів з семи пробив прямісінько в кут воріт – 0:2. Кардаша у воротах одразу замінив Лисенко.

При рахунку 0:2 «Енергія» продовжувала тиснути на ворота суперника, однак м’яч вперто не залітав у ворота Кіндякова. Найближчим до успіху був Ільдар Макаєв. М’яч після його удару поцілив у стійку. Не забив і Овсянніков, коли вийшов сам на сам із кіпером суперника – Кіндяков парирував удар «енергетика». Не вдалося забити і Павленку, Рогачову та Бондарю. М’яч після їх ударів летів або в Кіндякова, або повз рамку.

Команда Івана Стасюка витерпіла натиск «Енергії» і скористалася ще одним своїх шансом. Затяжна атака гостей завершилася сумбуром у штрафному «Енергії» і точною передачею на неприкритого Іванова. Вадим влучив у порожні ворота – 0:3.

До завершення тайму команда Миколи Сича будь-що прагнула забити бодай один гол у відповідь. Утім, у першій 20-тихвилинці «зелено-білі» не забили. Виповзати з ями господарям довелося вже у другому таймі.

Що сказав Микола Сич своїм підопічним у перерві, на жаль, не знаємо. На післяматчевій прес-конференції наставник «Енергії» сказав журналістам, що краще їм цього не знати. У другій 20-тихвилинці глядачі, яких, до речі, через матч в будній день на трибунах було не багато, побачили дві різні команди. Не так «Енергію», як «Спортлідер+», який «поплив» на початку другої половини матчу.

Гра господарів в пресинг та дії з п’ятим польовим гравцем дезорієнтували хмельничан. За 18:47 до завершення гри Дмитро Бондар почав підключатися як п’ятий польовий гравець. Що цікаво, в «енергетиків» одна четвірка суто грала в пресинг. При відборі м’яча квартет господарів одразу сідав на лавку запасних, в той час як на майданчик виходила «вбивча» п’ятірка з воротарем-моталою. Проблеми у гостей почалися одразу. Павленко, замкнувши двічі дальню штангу, швидко оформив дубль, а Овсянніков майже одразу завдав потужного пострілу під поперечину – 3:3 на 26-й хвилині матчу.

При нічийному рахунку «енергетики» продовжили діяти з п’ятим польовим гравцем. Така тактика для гостей була їхньою ахіллесовою п’ятою. Утім, четвертий гол у матчі хмельничани привезли самі собі. Кіндяков вибив м’яч прямісінько на Пічкурова, який прийняв «круглого» і без роздумів розстріляв воротаря. За сім хвилин господарям вдалося перевернути усе з ніг на голову. Такого повороту не очікували, мабуть, і самі вболівальники. На самісінькому екваторі другого тайму Овсянніков забив п’ятий гол, і схоже таки зняв питання про переможця матчу.

Хоч гості після розіграшу штрафного і забили четвертий гол (відзначився Фетько), однак на хід матчу він не вплинув. Здавалося, при рахунку 5:4 на користь «Енергії» гості шукатимуть щастя так, як його знайшов суперник, однак не сталося як гадалося. За п’ять хвилин до сирени підопічні Івана Стасюка привезли собі шостий гол і остаточно опустили руки. Сергій Чепорнюк розстріляв уже Богдана Тимощука, який в рамці воріт після перерви замінив Кіндякова.

Другого воротаря «Спортлідера+» пожаліли арбітри наприкінці матчу, коли за фол останньої надії показали йому лише жовтку картку. До завершення матчу «енергетики» були ближчими до сьомого м’яча, аніж суперник до інтриги. Утім, не забивав більше ніхто. Свято для вболівальників завершилося з рахунком 6:4 на користь тих, для кого чорний матч став білим.

Молодим гравцям «Спортлідера+» банально забракло досвіду у другому таймі. Інколи склалося враження, що гості самі злякалися того, що наробили у першому таймі. «Енергія» вкотре довела, що створити собі проблеми, а потім їх вирішити, мабуть, цікавіше для вболівальників. Для цього потрібно зробити шоу…

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» (Львов) – «Спортлидер+» (Хмельницкий) – 6:4 (0:3)

«Энергия»: Владимир Кардаш (Владислав Лысенко, 6) - Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Сергей Чепорнюк - Сергей Якунин, Степан Струк, Денис Овсянников, Максим Павленко - Павел Пичкуров, Сергей Коваль, Валерий Легчанов
«Спортлидер+»: Евгений Киндяков (Богдан Тимощук, 31) - Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Олег Чеботарев, Виктор Цой - Алексей Фетько, Вадим Иванов, Владимир Сондак, Максим Коробка - Руслан Шеремета, Дмитрий Мартынюк

Арбитры: Андрей Ивашина, Игорь Кравченко (оба – Сумы)

 Максим Павленко, 22, 26, Денис Овсянников, 26, Павел Пичкуров, 27, Денис Овсянников, 30, Сергей Чепорнюк, 36 - Максим Ивонко, 5, Виктор Цой, 6, Вадим Иванов, 16, Алексей Фетько, 31.
 Сергей Якунин, 33. - Алексей Фетько, 2. Богдан Тимощук, 40.

Удары (в створ): 29 (18) – 16 (9).

ЭНЕРГИЯ – СПОРТЛИДЕР+. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

36’
ГОЛ !
Гол забил Сергей Чепорнюк(Энергия (Львов)). Грубейшая ошибка гостей у своих ворот, которые потеряли мяч у своих ворот. Чепорнюк с 4 метров спокойно отправил мяч в сетку!
31’
ГОЛ !
Гол забил Алексей Фетько(Спортлидер+ (Хмельницкий)). При штрафном Коробка сделал передачу на Фетько и тот с 6 метров отправил мяч в сетку.
30’
ГОЛ !
Гол забил Денис Овсянников(Энергия (Львов)). Денис принял передачу Якунина и с 7 метров отправил мяч в ворота.
27’
ГОЛ !
Гол забил Павел Пичкуров(Энергия (Львов)). Киндяков от ворот выбил прямо на Пичкурова, и тот с 7 метров поразил ворота!
26’
ГОЛ !
Гол забил Денис Овсянников(Энергия (Львов)). Мяч после сильнейшего удара от рук Киндякова угодил в штангу, от нее вратаря и в сетку.
26’
ГОЛ !
Гол забил Максим Павленко(Энергия (Львов)). Зеркальный гол Энергии! Макаев снова на штангу, и Павленко в касание переправил мяч в сетку!
22’
ГОЛ !
Гол забил Максим Павленко(Энергия (Львов)). Макаев сделал передачу на дальнюю штангу, и Павленко отправил мяч под перекладину.
16’
ГОЛ ! Гол забил Вадим Иванов(Спортлидер+ (Хмельницкий)). После быстрой атаки Сондак сделал передачу вдоль ворот на Иванова, и тот с двух метров отпрвил мяч в сетку.
6’
ГОЛ !
Гол забил Виктор Цой(Спортлидер+ (Хмельницкий)), который завершил свой проход по центру точным ударом в угол ворот.
5’
ГОЛ !
Гол забил Максим Ивонко(Спортлидер+ (Хмельницкий)), который первым оказался на добивании.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.