Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 февраля 2013, 10:14
1359
0

Карпаты готовятся к матчу с Марибором + ФОТО

Львовские футболисты работают в режиме двух тренировок

| Обновлено 13 февраля 2013, 10:14
1359
0
Карпаты готовятся к матчу с Марибором + ФОТО

Зважаючи на натхнення, з яким тренуються карпатівці, можна подумати, що перерви між другими і третіми зборами не було. Однак, як сказав Ніколай Костов, різниця між етапами підготовки полягатиме в навантаженнях, що лягатимуть на плечі «зелено-білих». 

Кожне ранкове тренування розпочинається з енергетичного кола: усі гравці та тренери кладуть руки на плечі, а коуч вибирає футболіста, який звертається до усієї команди. Цього разу вибір впав на Ігоря Озарківа, який побажав усім гарно потренуватися, щоб добре зіграти проти «Марібора». Цей матч буде, мабуть, трішки особливішим, аніж інші матчі для Ґреґора Балажіца, який у вівторок святкував 25 років. Перед тренуванням Ніколай Костов побажав словенцю успіхів і здоров’я. Більш приємний процес святкування, як звично, перенесли на вечір. 
 
Зранку тренери запропонували гравцям велику кількість різноманітних вправ на координацію, витривалість і швидкість. Саме на останній пункт Ніколай Костов робитиме головний акцент під час завершальних зборів. І якщо усіх карпатівців серйозними вимогами вже не здивуєш, то молодому Тарасу Завійському доводиться звикати до нових умов. Зрештою, досить непогана школа в хлопця вже є – інакше до розташування основи він би просто не потрапив. 
 
Увечері карпатівці грали в квадрати. Взагалі, це одна з улюблених забав, в якій поєднується приємне з корисним. Ніколай Костов, до речі, завжди грає разом з футболістами, інколи навіть заходить в центр, коли його передачу перехоплюють. Але окрім веселих квадратів бувають і виключно корисні. Тут вже не місце сміхам – доводиться повністю сконцентруватися на виконанні тренерського завдання. Після серії подібних вправ болгарський спеціаліст похвалив гравців, сказавши, що дуже задоволений тим, як команда викладалася і з яким бажанням усе виконувала. Закінчилося тренування двосторонньою грою між «червоними» і «зеленими». Незадовго до кінця цього нетривалого матчу, за «зелених» відзначився Кополовець, який точно пробив з гострого кута, а вже в наступній атаці Гладкий ефектно рахунок зрівняв. Він скористався хорошим пасом на хід, прибрав опонента і закотив круглого у сітку. 
 
На вечері знову був привід згадати про Ґреґора Балажіца. Відповідно до доброї карпатівської традиції, для усіх іменинників готують ексклюзивні торти. Нічого не змінилося і цього разу. Шеф ресторану особисто викотив возика з тортом у формі футбольного поля і запалив на ньому бенгальські вогні. Словенець швидко задув усі свічки, після чого офіціанти розрізали кулінарний шедевр і пригостили ним усіх охочих...










Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.