Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1762
1

Кривбасс переиграл Рапид

Криворожцы отправили в ворота кишиневского клуба 3 мяча

В своєму останньому матчі на першому навчально-тренувальному зборі кривбасівці впевнено здолали своїх опонентів.

На протязі всього матчу кривбасівці володіли ініціативою, створювали гольові моменти, яких в цьому матчі було достатньо, аби завершити поєдинок з більшим рахунком, аніж той, який залишився після фінального свистка.

Хоча перший тайм пройшов у доволі рівній боротьбі, перевагу в ньому таки слід віддати українській команді, яка діяла більш гостро, більш мобільно, не раз створюючи гострі моменти біля воріт «Рапіда».

Перевага «Кривбасу» стала чіткіше вимальовуватись ближче до перерви. Саме в ці хвилини «Кривбас» мав свій найреальніший момент в перші 45 хвилин. Після подачі кутового захисник молдавської команди зіграв рукою у власному штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. Вирок арбітра виконував Олексій Антонов, але з «точки» пробив вище воріт.

На останній хвилині тайму «Кривбас» знову мав момент для взяття воріт, але гравці лінії атаки не використали свій шанс.

Після перерви кривбасівці збільшили швидкості, й майже відразу наша команда мала шанс відкрити рахунок. Денис Мірошніченко після пасу партнера пробивав в один дотик, але м’яч після його удару пройшов трохи вище воріт суперника.

Рахунок в матчі було відкрито на 52-й хвилині. Віталія Лисицького молдавські захисники збили у власному штрафному майданчику, й вдруге в матчі був призначений пенальті. На цей раз удар з 11-метрової позначки виконував Володимир Прийомов. Його удар воротар «Рапіда» парирував, але сам же Володимир першим встиг на добивання й відкрив рахунок в грі.

Через 10 хвилин кривбасівці подвоїли свою перевагу в рахунку. Іржі Єслінек вийшов сам на сам з воротарем, й голкіперу довелось в боротьбі з гравцем «Кривбасу» порушувати правила. Третій пенальті в матчі. Цього разу українці не стали випробовувати нерви своїх тренерів – Олександр Іващенко був точним – 2:0.

Через 5 хвилин наша команда довела свою перевагу до великої. Денис Дедечко ударом з середньої відстані у дальній нижній кут робить рахунок 3:0.

Лише отримавши таку значну перевагу наша команда трохи збавила оберти, чим майже відразу скористались суперники. На 70-й хвилині після розіграшу штрафного удару «Рапід» скоротив відставання в рахунку – перший удар нападника заблокували захисники «Кривбасу», але на добиванні першим був гравець молдавської команди.

До кінця матчу «Кривбас» володів ініціативою, мав ще кілька моментів для взяття воріт. Двічі Єслінек виходив сам на сам з воротарем, два моменти змарнував Іващенко… Напруга біля воріт молдавської команди відчувалась постійно, але рахунок не змінився до фінального свистка – 3:1 перемога кривбасівців.

«Кривбас» - 1-й тайм: Штанько, Лобжанідзе, Баліч, Лисицький, Гітченко, Бабатунде, Матіч, Прийомов, Бартулович, Самодін, Антонов.

2-й тайм: Штанько (Антоненко, 65), Лобжанідзе (Пашаєв, 58), Лисицький (Шершун, 55), Гітченко, Бабатунде, Баліч, Матіч (Дедечко, 55), Прийомов (Валєєв, 55), Мірошніченко, Антонов (Іващенко, 55), Самодін (Єслінек, 55)

26 січня «Кривбас» має повернутись до України.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Limb
Мелочь, а приятно!