Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 01 декабря 2012, 20:46
16298
42

Карпаты - Ворскла - 2:0

Ювілейний гол Гладкого закріпив перемогу «Карпат»

| Обновлено 01 декабря 2012, 20:46
16298
42
Карпаты - Ворскла - 2:0

У стартових складах обох суперників порівняно з минулим туром змінилися обидва воротарі, і місце у «рамках» зайняли Мисак та Казаков. Відзначимо і повернення до основи Гірського, який на лівому фланзі оборони зайняв місце травмованого Ощипка. В складі полтавчан замість дискваліфікованих гравців на поле вийшли Скляр і Пєсков.

Гості активніше почали гру, в дебюті якої зусиллями Громова виконали декілька кутових, проте оборонні редути суперників полтавчани пройти не зуміли. «Карпатівці» поступово вирівняли гру, і вже небезпечні моменти почали виникати біля воріт «Ворскли». Спочатку Лукас пробив над поперечиною, а згодом  здійснив вилазку до штрафного суперника, але Казаков зумів заволодіти м’ячем.

Реальну ж нагоду забити гол втратив Гладкий, який обіграв воротаря і пробивав у порожні ворота, але Селін встиг підстрахувати воротаря, не дозволивши Сашку нарешті забити свій 50-й гол у чемпіонатах. Як завжди, підключався до атаки Ксьонз, один з ударів якого прийшовся над поперечиною. І все ж зусилля господарів матеріалізувались у гол. Капітан львівського клубу Худоб’як після пасу Кенії увірвався до штрафного і влучно пробив  повз Казакова.

Пропущений гол додав агресії діям гостей, і після удару Маркоскі м’яч рикошетом від захисника пролетів поруч зі штангою «Карпат». Міг відзначитись і кращий голеадор «Ворскли» в українських чемпіонатах, албанський легіонер Янузі, але удар низом вийшов несильним, і Мисак зіграв надійно.

Під час перерви Сергій Свистун зробив заміну Селіна на Курелеха, для якого це на фінішу першої частини чемпіонату був дебютний матч серед еліти. Тим часом «Карпати» продовжували володіти ініціативою, і напруга біля гостей полтавчан продовжувала зростати. І після удару Гладкого встиг відреагувати на удар Казаков. Знову міг відзначитись і Янузі, але Мисак грав надійно, діючи впевнено у день своїх іменин. І господарі забили в вирішальний гол. Після передачі Гірського в один дотик підправив м’яч у ворота Гладкий, провівши свій 50-й гол у чемпіонатах.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» (Львов) - «Ворскла» (Полтава)  - 2:0

Игорь Худобяк, 35, Александр Гладкий, 72

«Карпаты»: Роман Мысак, Иван Милошевич, Игорь Пластун, Александр Гладкий, (Андрей Ткачук, '86), Степан Гирский, (Игорь Озаркив, '80), Игорь Худобяк, Леван Кения, Муртаз Даушвили, Михаил Кополовец, (Олег Голодюк, '64), Павел Ксенз, Лукас
«Ворскла»: Алексей Казаков, Александр Матвеев, Евгений Селин, (Валерий Курелех, '46), Владимир Чеснаков, Евгений Песков, Артём Громов, Йован Маркоски, Олег Красноперов, Александр Скляр, (Сергей Ченбай, '72), Ахмед Янузи, Иван Кривошеенко, (Евгений Будник, '82)

Михаил Кополовец, 11. Андрей Ткачук, 92. - Валерий Курелех, 46. Евгений Песков, 57. Сергей Ченбай, 90.

Арбитр: Анатолий Абдула (Харьков)

Удары (в створ): 7 (5) - 9 (2)
Угловые: 4 - 14
Оффсайды: 6 - 2.

Зрителей: 9.200
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,000 - 7,000.

КАРПАТЫ-ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 42
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jurij99
молодець, підтримую.
Dron
Карпати с заслуженной победой!
По игре были объективно сильнее, могли бы и больше закатить.
airwolf77
З ПЕРЕМОГОЮ ЛЬВІВ ! УЯВИТИ НАВІТЬ НЕМОЖУ ЯКЩО НЕ БУЛО Б ВАС ЗАХІДНЯКИ ! БУЛИ Б МИ НАДДНІПРЯНЦІ - В РЕСПУБЛІЦІ-МАЛОРОСІЇ - В СОСТАВЕ РФ ! ДОБРЕ ДУЖЕ ЩО ВИ Є!
myroslavmail
В цьому відбірковому колі у них ЗАНАДТО складна група, хоча... Вірменія і Естонія теж потрудились і до другого місця дотягнулись... може грузини зможуть?
vi290872
я так дивлюся, що лише з УПЛ буде солідна збірна Грузії. Ще нормального тренера і грузини на ЧС чи Європи себе покажуть найближчим часом
bozzon
ну блін, репортаж по матчу українською, а склади команд російською, що за непрофесіоналізм? ((
myroslavmail
При чому тут більше треба? Ворскла, що, приїхала подивитись на архітектуру і попити каву, і сказати "Слава Україні" в криївці? Так, Ворскал була послаблена але і без того ми могли НЕ виграти! Гладкий якби не забив, то думаю про нього вже би по іншому писали, два момента 101%-них втратив... зіграв якось як балерина... але все ж забив... Нехай набирає, його можливості всім відомі але треба якось більше наснаги йому, чи що?...
myroslavmail
Самим інтересним гравцем матчу мені здався Роман Мисак , до речі з іменинами його Реально - інтересно діяв в воротах... ось ці його виходи... АЛЕ якісно! Немає претензій, я би йому дав "гравця матчу".
А Костов до речі суворий, хоч Балажиц грав у матчі з Кривбасом де ми виграли, він не пробачив йому помилок (а у нього вони були суттєві) і, так би мовити, поміняв коней на переправі, з Металістом його вже не було. Так само не пробачив він Богатінову, хоча там загалом захист зіграв невдало. Мені така сміливість в рішеннях подобається
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Кристина
Гладкого-з ювілейним голом!!!!!!!!!!!
jimmi1986
а зачем нас жалеть?
и так было ясно, что это сезон перемен (сомневаюсь, что в лучшую сторону) - павлов ушёл, Безус ещё до матча итервьб дал "меня отпустят", значит и Селина "отпустят"!
надеюсь тренеру уберут и.о. а на вырученные от продаж деньги, купят нормальных играков, хотя бы с 10-16 команды! такие там есть!
например Кравца и Богуша можно взять, если они захотят, Олейника в аренду... вообщем не суть!это будет зимой решаться.
а зелёно- белых братьев с победой!
пора вам уже из подвала подниматься)
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
van_van_van
До чого тут Маркевич? Іди спати.
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
van_van_van
хто на тебе наїжджає??? попустись
van_van_van
Знаток )))))))))))))
LembergWestUkraine
Ше тут два сьогоднішніх голи не вистачає !
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alyoshenka
всё-таки россияне пошли от чурок, а болгары - наши, славяне. Сравните Кучерова и Костова
alyoshenka
всё-таки россияне пошли от чурок, а болгары - наши, славяне. Сравните Кучерова и Костова