Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 ноября 2012, 16:49
15077
74

Ильичевец – Карпаты – 2:0

Маріупольці перервали серію без перемог

| Обновлено 25 ноября 2012, 16:49
15077
74
Ильичевец – Карпаты – 2:0

«Карпати» вийшли на поле, прагнучи взяти реванш за розгромну домашню поразку від «Іллічівця» в першому колі, коли діями львів’ян ще керував Павло Кучеров. До того ж, «зелено-білі» хотіли перервати свою безвиграшну гостьову серію, яка тривала у чемпіонатах уже 16 матчів. Маріупольці теж були рішуче налаштовані у заключній домашній грі року перервати свою безвиграшну домашню серію з трьох ігор.

Щодо кадрових змін у стартових складах, то у господарів в обороні місце дискваліфікованого Іщенка зайняв Чижов. В «Карпатах» з тієї причини Балажіца замінив Мілошевіч, який якраз відбув дискваліфікацію, а Кополовця – Голодюк.

Вже у дебюті гри Ощипко, вибиваючи м’яч, невдало приземлився на поле і через травму його довелось замінити на Кополовця. Пластун змістився на лівий фланг оборони, а в центр – Даушвілі. Потім суперники обмінялись ударами Яворського та Лукаса, яким бракувало влучності. Підопічним Миколи Павлова, який вже звик спостерігати за матчами з центральної трибуни, вдалося провести швидкий гол. Федотов з правого краю атаки вивів на ударну позицію Фоміна, який з декількох метрів в пробив низом у ближній кут воріт Богатінова. Так «Іллічівець» перервав свою домашню безгольову серію, яка тривала 312 (!) хвилин. Гол Фоміна став, до речі, ювілейним 300-м домашнім, проведеним маріупольським клубом у чемпіонатах.

«Карпатівці» великими силами пішли вперед, і вже Кополовець намагався ударом сходу завершити атаку, але м’яч від захисника зрикошетив на кутовий. Не вдалося забити гол і досвідченому  Ярошенку, який зі штрафного пробив і повз стінку, і повз ворота. Реальну нагоду зрівняти рахунок мав Мілошевіч, який підключився до розіграшу кутового і пробивав головою в ближній кут, але влучив у Ярошенка, що стояв на лінії воріт. Також міг відзначитись і Голодюк, який після пасу Лукаса вийшов на побачення з Худжамовим, але у ворота не влучив. Львів’яни могли відзначитись і під самий кінець тайму, але Ксьонз, виконуючи штрафний, пробив мимо цілі.

Другий тайм активніше розпочав «Іллічівець», який втратив дві нагоди збільшити перевагу. Спочатку Богатінов рятує ворота, парируючи удар сходу Бутка, а згодом неприкритий Чижов після пасу Ярошенка головою не влучив в рамку воріт. «Карпати» відповіли теж дуже небезпечним моментом, коли після пасу Гладкого впритул зі штангою пробивав сходу Лукас, для якого це був 50-й матч в чемпіонатах. Натиск на ворота господарів зростав і після передачі Ксьонза потужним і красивим ударом зльоту Гладкий влучив у поперечину.

Гості продовжували володіти ініціативо, а господарі досить великими силами відходили на свою половину поля, руйнуючи атаки «зелено-білих» і намагаючись зберегти переможний для них рахунок. У свою чергу «Іллічівець» небезпечно контратакував, і знову на ударній позиції опинився Фомін, який цього разу не зумів переграти воротаря, і все завершилось кутовим.

Під кінець матчу запам’ятався штрафний удар у виконанні Лукаса, який міг змінити рахунок, але той пробив повз дальню стійку. Натомість, на останній хвилині гри Мандзюк зробив вилазку до штрафного, Богатінов відбив м’яч, який потрапив в руки Федотову і той пробив у порожні ворота. Гравці «Карпат» намагалися довести Годуляну, що суперник зіграв рукою, але арбітр свого рішення не змінив, ще й показав жовту картку воротарю.

У підсумку, «Іллічівець» вперше в чемпіонатах перемагає «Карпати» у двох матчах сезону, хоча львівська команда у цій грі на поразку аж ніяк не заслуговувала. Маріупольці при цьому перервали свою безвиграшну серію, яка тривала п’ять ігор.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Ильичевец» – «Карпаты» – 2:0

«Ильичевец»: Рустам Худжамов, Александр Чижов, Богдан Бутко, Сергей Яворский, Артем Путивцев, Виталий Федотов, Дмитрий Гречишкин, Виталий Виценец, (Торнике Окриашвили, '81), Давид Таргамадзе, (Александр Мандзюк, '92), Константин Ярошенко, (Роман Емельянов, '67), Руслан Фомин
«Карпаты»: Мартин Богатинов, Иван Милошевич, Игорь Пластун, Олег Голодюк, (Игорь Озаркив, '61), Леван Кения, Муртаз Даушвили, Павел Ксенз, Александр Гладкий, Игорь Я. Худобяк, (Александр Касьян, '78), Лукас, Игорь Ощипко, (Михаил Кополовец, '10)

Судья: Виталий Годулян (Одесса)

 Руслан Фомин, 19, Виталий Федотов, 92.
 Александр Чижов, 44. Артем Путивцев, 54. Торнике Окриашвили, 88. - Игорь Пластун, 62. Мартин Богатинов, 92.

Удары (в створ): 8 (3) – 9 (3).
Угловые: 5 – 4.
Офсайды: 1 – 1.

Зрителей: 2.500
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,500 - 7,250.

ИЛЬИЧЕВЕЦ – КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 74
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
conquistador
по-ходу, вже й кротофермі-2 дозволили, офіційно, грати в волейбол?!
jurij99
[quote Stromae—25.11.2012 22:57][/quote]
юмор плосковатий какой то, не похоже на тебя.
Stromae
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
luklik
гопа с Троещины и фанат Арсинала в адном лице Stromae , исходит на гавно тута
Stromae
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
jurij99
не допускай передоза- завтра рабочие будни.
vipfishman
Так он давно на нем)))
serghinho
Стрьомний іди на куй!
I_LOVE_UKRAINE
Іди на... гей-парад!
Stromae
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vasul20
luklik - 25.11.2012 20:39
агресивні діти Ілліча ізвєргають тут зі свого гнилого нутра лайно, яке їм заложив "вєлікій" сифілітік Льонін
це вже внуки і правнуки, тому з ними так ВАЖКО
но нічого БОГ добрий - прорвемось !!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
luklik
агресивні діти Ілліча ізвєргають тут зі свого гнилого нутра лайно, яке їм заложив "вєлікій" сифілітік Льонін
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vasul20
tulja68 — 25.11.2012 19:24
viav — 25.11.2012 19:18-а я сиджу і плачу від того що ти НА ЯЗИКЕ РАЗГОВАРИВАЕШ!мені тебе прпосто жаль!ти цього незрозумієш!а виписувати і для свого самозадоволення старатись принизити це .....!це політики іграються на мові а нам долампочки на якій мові говорить СХІД і твії слова це ще раз доказує то що мозги таким як ти промили досить глибоко і думати вже немає чим!
Ще не всіх ДУРНИХ ЛЕНіНЦіВ ... забрала ...
Там все вимивали !!!
Нащастя залишились НОРМАЛЬНі і Україна ВИЖИВЕ ...
... ... ...
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
donkomplekt
Донбасс рулит!
viav
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
viav
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил