Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
853
0

Игорь ОЩИПКО: «Очень рад, что наша команда победила»

Полузащитник «Карпат» считает, что команда отлично настроилась на матч против «Волыни»

Игорь ОЩИПКО: «Очень рад, что наша команда победила»

Одразу по завершенні гри на полі «України», в якій «Карпати» впевнено перемогли «Волинь», своїми враженнями від гри з Інформаційнийм центром ФК «Карпати» поділився лівий захисник «зелено-білих» Ігор Ощипко. 

– Ми дуже добре настроїлися на гру. В принципі, суперник, можна сказати, давав нам грати і в нас багато що виходило. Ми володіли ініціативою, створили багато моментів, два з яких реалізували. Значно полегшив нам життя, а головне, додав впевненості, швидкий гол. Коли починаєш гру з забитого м’яча, то далі грати набагато легше. Напевне, не потрібно говорити про те, що ми були настроєні тільки на перемогу. Це західне дербі і вже одне це додає бажання боротися. До того ж нам уже відступати нікуди, не можна віддавати очки суперникам, так що ми билися до кінця. Ми билися за перемогу, за уболівальників, за клуб, за наш герб.
 
– Ти мав нагоду сьогодні забити. Що завадило?
– Хотів дуже забити, але бачите, щось не можу забити, не вдається. З «Кривбасом» міг забити – не забив, сьогодні та сама історія і знову не забив. Але я думаю, що ще заб’ю. Головне, що команда забиває і виграє.
 
– Як тобі суперник? Важко було обіграти «Волинь»?
– Важкий вийшов матч. «Волинь» – команда досить така структурна. В принципі, вони весь час нав’язували нам боротьбу по всьому полю Але ми старалися грати низом, контролювати м’яч, щоб не підлаштовуватися під їхній футбол. 
 
– І як ти вважаєш, вдалося?
– Можна сказати, так, вдалося. Ми грали в свою гру, мали багато гольових моментів, забили два м’яча. Найголовніше, ми виграли 2:0. Дуже задоволений, що наша команда перемогла.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати» 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.