Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4292
0

Олександр СЕВІДОВ: «У мене немає проблем з Одонкором»

«Говерла» - «Кривбасс» - 1:1. Послематчевая пресс-конференция

Олександр СЕВІДОВ: «У мене немає проблем з Одонкором»

Головний тренер «Говерли» Олександр Севідов:

- На жаль, не змогли перемогти. Нам дуже хотілося перед власними вболівальниками показати хорошу гру й перемогти.  Але не завжди так виходить. Допоки ми показували хорошу гру – пропустили гол у власні ворота. На перший план в таких поєдинках виходить результат. Ми сьогодні зіграли внічию з хорошою командою, у складі котрої грають кваліфіковані футболісти, тому казати, що «Кривбас» – слабка команда, язик не повернеться, хоч вони не так далеко від нас у турнірній таблиці. Але, на жаль, нам ще не вистачає майстерності обігрувати цю команду, не змогли покинути небезпечну зону. Ми розпочали добре, володіли ініціативою, а потім досвідчені футболісти «Кривбасу» вирівняли ініціативу, забили гол, мали ще момент у грі. Напевно, десь в іншому поєдинку нам має пощастити.  Хлопцям сказав, що за ті старання врятувати поєдинок наприкінці зустрічі, за докладені зусилля нам віддячить в інших справах.

- Чи задоволені ви грою нападників – Ле Таллека та Тодорова?
- Паспорт нападника – це забиті голи. Коли мовчать форварди – слово бере чорногорець, він забив у Львові, зробив це сьогодні. У нас є певні проблеми і не лише в атаці. Щодо нападників, то Даміен зіграв сьогодні трохи гірше ніж у Львові. В попередній грі він виконав великий об’єм роботи, мав гольовий момент, у Тодорова сьогодні була хороша нагода. І ми з вами можемо вийти і створити гольовий момент, але потрібно вміти забивати. Я не кажу, що сумніваюся в їх кваліфікації, Тодоров стільки років провів у англійській прем’єр-лізі… Але чогось нам не вистачило, щоб перемогти.

- Чи є у вас конфлікт з Одонкором?
- Якби у мене був конфлікт із Одонкором, тоді б він сьогодні грав? У мене немає проблем з Одонкором, у мене немає проблем ні з одним гравцем. Єдине, підвищив тон на Одонкора, бо тренер вирішує як грати, тому що тренер несе відповідальність за результат, скільки і кому грати в основному складі, хто залишається в запасі і все інше. На секунду, піддавшись емоціям Давид гадав, що його 16 матчів за збірну Німеччини вистачить, щоб він теж визначав ці функції. Але це не так. Як казав В’ячеслав Грозний: «Ми тут теж не кукурудзу охороняємо, ми тут працюємо». Подивіться, що роблять наші клуби в Європі, тому німцям слід бути по-скромніше, хоча й вони «Реал» перемогли . Ще раз повторюся, конфлікту у нас немає, хлопець після гри підійшов й вибачився. Я завжди дякую своїм гравцям, не залежно від того, як вони зіграли і ніколи їх не лаяв. Можу сказати дещо гравцям в роздягальні.

- Через чотири дні на «Говерлу» чекає гра з «Шахтарем», а потім з луцькою «Волинню», чи буде ротація складу на кубковий матч?
- У нас немає великої лави запасних. Але ми вийдемо й будемо «вигризати землю» в цій грі. Звісно, ми грати так, як «Шахтар» з «Челсі», не можемо, ми будемо боротися на кожній ділянці поля. На що ми можемо сподіватися – на везіння, на недооцінку суперника. Але вони професійні футболісти, вони зобов’язані відновитися і битися на полі. Наші команди, які виступають у єврокубках, проводять по три матчі і нічого.

- На останніх тренуваннях був помічений В’ячеслав Чурко, яка ситуація в нього?
- Дуже стурбований його травмою і Мірча Луческу.  На жаль, В’ячеслав, не провівши жодної гри, отримав важку травму гомілкостопа в матчі за збірну. У нього зараз стоїть пластина в нозі, яку виймуть лише через кілька місяців. Але В’ячеслав  – хлопець з характером, який витримає цей складний період.

- Вчора за молодіжний склад грав Олег Міщенко, коли ми його побачимо в основі?
- Він ще досі набирає форму, будемо потроху його долучати до основного складу.

Головний тренер «Кривбасу» Олег Таран:

- Ми розуміли, що «Говерлі» необхідні залікові бали, але й ми потребуємо очки. Важке поле та погодні умови наклали відбиток на гру. Було багато боротьби, не виходило комбінувати. Були і в нас гольові моменти та в суперника, тому результат відповідає подіям на полі.

- Чи не вперше вийшов в основі Матіч і провів на полі всю гру?
- У нього були травми, багато пропустив. А сьогодні він достойно провів поєдинок. У нас багато внутрішніх проблем, випав Сердюк, який нещодавно переніс операцію. Тому намагаємося збалансувати середню ланку та лінії оборони. Головне, що в нас є боєздатний колектив, попереду в нас ще будуть і перемоги, й поразки.

- Які завдання стоять перед «Кривбасом» на цей сезон?
- Це питання адресуйте нашому керівництву – гендиректору та президенту.

www.fcgoverla.uz.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.