Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1720
1

Андрей ПОЛУНИН: «С Карпатами приятно играть»

Руководитель «Арсенала» готовится к противостоянию со своим бывшим клубом

Андрей ПОЛУНИН: «С Карпатами приятно играть»

Нещодавно президент київського «Арсенала», з яким «Карпати» гратимуть у неділю матч 10-го туру Прем’єр-ліги, заявив, що змушений кілька місяців провести за кордоном через справи, а замість себе він залишає нову людину – Андрія Полуніна, який до цього працював в охтирському «Нафтовику».

 Уболівальники львівських «Карпат» добре пам’ятають Андрія Вікторовича, навіть не зважаючи на те, що він провів у зелено-білій футболці лише 14 матчів, у яких забив один гол. Він допоміг «Карпатам» завоювати бронзові медалі, після чого вирушив підкорювати німецьку Бундеслігу. Тепер же Андрій Полунін приїде до Львова на чолі київського «Арсенала».

 «Я займаюся адміністративними функціями на посаді виконавчого директора. Не сказав би, що робота для мене нова, все ж досить довго я працював у «Нафтовику», тому певний досвід є. Але тут робота важча, все ж «Арсенал» – це клуб вищої ліги. Тут і дубль, і юніорська команда. Словом, відповідальність вища» – розповідає Андрій Полунін.

 «Зараз у нас виїзд до Львова. Поїду з добрим настроєм, адже у мене дуже приємні спогади про місто. Я добре пам’ятаю свої виступи за «Карпати», те, як ми вибороли бронзові медалі. Правда, навіть не згадаю, коли востаннє бував у Львові. Коли з «Нафтовиком» ми грали проти ФК «Львів», то були тут лише проїздом, адже жили ми в Самборі, а грали в Добромилі. А на довший термін зупинявся лише тоді, коли «Карпати» святкували 10-річчя здобуття бронзи і проводили Матч поколінь» – розповідає Андрій Вікторович.

 Виконавчий директор «Арсенала» розповів і про стан основної команди – як відомо, проти «Карпат» не зіграють дискваліфіковані Шахов та Флореску. «Звичайно, прикро втрачати гравців основи, але їх мають рівноцінно замінити інші футболісти. Команда не складається з 11-ох футболістів. Так що ми готуємося до матчу з «Карпатами» – з ними грати приємно» – підсумував екс-хавбек «зелено-білих».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 10:51 3
Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити

Украинец попал в символическую команду недели Лиги чемпионов от WhoScored и SofaScore

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
foreva123
полунин нефтяник розвалил одной ногой во второй лиге 100 процентов матчи продавал теперь арсенал розвалит посмотрим за пару месяцев успеет если что гнать его с футбола вообще