Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
1446
0

Сергей РЕБРОВ: «Загребское Динамо - сильная команда»

Один из тренеров киевлян побывал на матче чемпионата Хорватии

В суботу, 22 вересня Сергій Ребров, тоді ще в якості помічника Юрія Сьоміна, побував на матчі 9 туру хорватського чемпіонату між «Рієкою» і загребським «Динамо» (3:0). Після гри тренер київської команди поспілкувався з місцевими журналістами.

- Це був дуже складний матч для загребців. Зі свого досвіду я знаю, як важко повертатися до ігор національного чемпіонату після матчів Ліги Чемпіонів. Крім того, всі місцеві жителі чекали перемоги своєї команди, і «Рієка», в ситуації, коли їй нічого було втрачати, зіграла тактично грамотно, нейтралізувавши загрозу атак і контратак з боку гостей. «Динамо» пропустило голи після помилок в обороні і програло матч, але не думайте, що ця поразка ввела мене в оману. Загребське «Динамо» - сильна команда, з дуже хорошими гравцями, і в Києві буде зовсім інша гра, ніж у Рієці.

Хто фаворит групи? Порту і ПСЖ зараз мають перевагу після першого туру. Але до кінця групового етапу залишилось п'ять ігор, і все ще може змінитися. У всіх є шанс, тому вважаю, що фаворитів нема. Впевнений, що і матч останнього туру у грудні між нашими двома «Динамо» не стане простою формальністю, і буде щось вирішувати, - цитує Реброва Večernji list.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.