Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 августа 2012, 14:46
1305
1

Виталий РУДЕНКО: «Будем думать, как отобрать очки у Карпат»

Запорожскому «Металлургу» пора подниматься из низов турнирной таблицы, считает голкипер

| Обновлено 17 августа 2012, 14:46
1305
1
Виталий РУДЕНКО: «Будем думать, как отобрать очки у Карпат»
Виталий Руденко

Віталій Руденко не зміг закріпитися в основі «Карпат», але залишив хороші враження про себе. Зараз він захищає кольори запорізького «Металурга», який протистоятиме «Карпатам» у наступному турі. Воротар запоріжців погодився відповісти на кілька запитань перед грою.

– Як вам працюється від керівництвом Сергія Ковальця?
– Загалом нормально. В нас звичайний тренувальний процес, нема нічого незвичайного і надзвичайного. Сергій Ковалець уже має досвід роботи в Україні, тому зараз намагається прищепити нам свій стиль гри, ми до цього звикаємо. Мабуть, не варто очікувати на результат уже зараз, бо у нас дуже часто змінювалися тренери. В кожного було своє бачення гри.

– А чому так траплялося і як це впливало на команду?
– Справа в тому, що окрім тренерів, у нас змінювалось ще й керівництво. Відповідно, постійно відбувалося щось нове. Ясно, що такі процеси просто не могли не вплинути на гру команди.

– У цьому і криється причина невдалого старту в чемпіонаті?
– Так. Знову ж таки, варто зазначити, що в нас не було головного тренера, тепер керманич є, і ми звикаємо до його філософії футболу.Також були й інші нюанси, які не дозволяли нам показувати результат, але надіюся, тепер всі негаразди позаду.

– Ви пройшли з «Металургом» першу лігу, з перших турів у Прем’єр-лізі потрапляли у символічні збірні. Чому з приходом Сергія Ковальця ви замість воріт, сидите на лавці?
– Не буду оригінальним, коли скажу, що в команді у нас 25 футболістів, а грають ті, кого в стартовий склад поставить тренер. Думаю, нічого страшного не трапилося – це звичайна конкуренція.

– Як готуєтесь до матчу проти «Карпат»?
– Тренувальний процес не залежить від суперника. Він йде так, як запланував Сергій Ковалець. Будемо вивчати теперішні «Карпати» і думати, як відібрати в них очки. Нам вже час підніматися з низів турнірної таблиці. Сподіваюся, що у Львові ми зможемо розжитися очками.

– Які спогади про час, проведений у львівській команді?
– Тільки позитивні. В нас був чудовий колектив, сильна, дружна команда. Я бажаю «Карпатам» удачі на майбутнє і хочу, щоб вони знову демонстрували такий рівень футболу, як кілька років тому.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
slavun20091
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил