Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1411
3

ЗАЯЕВ: «Сыграем в Симферополе вничью - это будет неплохо»

Спортивный директор запорожского «Металлурга» о подготовке команды к очередному матчу УПЛ

ЗАЯЕВ: «Сыграем в Симферополе вничью - это будет неплохо»

Спеціально для офіційного сайту ПЛ прес-служба запорізького «Металурга» поспілкувалася зі спортивним директором свого клубу Анатолієм Заяєвим, для якого поїздка до Сімферополя особлива.

Його ім'я нерозривно пов'язане з Сімферополем, але чудово знайоме не одному поколінню тих, хто цікавиться українським футболом. Легендарний Анатолій Заяєв працював не тільки з «Таврією», але і з клубами Івано-Франківська, Черкас, Миколаєва, Севастополя. Здавалося, все - час выдпочивати, але невгамовний Анатолій Миколайович прийняв запрошення запорізького «Металурга», де став не тільки спортивним директором, але і начальником команди. У п'ятницю він разом з «Металургом» знову з'явиться на дорогому серці і такому до болю знайомому сімферопольському стадіоні «Локомотив».

- З якими почуттями приїдете у п'ятницю до столиці Криму?
- Сімферополь для мене рідне місто, тут я народився у районі парку Шевченка, там, де центральна траса на Севастополь. Батьківщина є Батьківщина. Вона для всіх цікава. Я люблю це місто, де я працював.

- Ви вже грали там проти «Таврії»?
- Так, коли туди приїжджав з командою Івано-Франківська. Ми програли ту гру, але це не головне. Прикро, що коли мене відправили на пенсію з «Таврії» - я був сповнений сил. Думаю, люди, які це задумали - зробили велику помилку. Адже до кінця я до цих пір ще не пішов з «Таврії», хоч і віддана команда в іншу структуру.

- Кримчани пам'ятають вас, впізнають на вулицях?
- Скрізь, де б я не працював - у мене дуже хороші стосунки з людьми. Я люблю людей, люблю спілкуватися і завжди намагаюся залишити про себе добру пам'ять. Що ж стосується «Таврії», то, думаю, і це не тільки моя думка - пройде ще 100 років, але ніхто не зможе повторити те, що колись зробили ми - 20 років тому «Таврія» стала чемпіоном України.

- Що подарував клуб на честь ювілею?
- Іменні наручний годинник, хоча я розраховував на джип! (сміється - прим. авт.)

- У п'ятницю, «Металург», де Ви працюєте тепер, відкриє черговий тур матчем з «Таврією». Ризикнете зробити прогноз?
- Думаю, якщо зіграємо в Сімферополі внічию - це буде непогано!

fpl.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
illich-50
Зато у МЗ есть супер нападающий, который все время подает надежды, но так никем и не стал. Вообще не понимаю, как еще подписывают с ним контракты? Деревянный ленивый пень.
"Bronson
Неужели пропасть между лигами так велика, что неможем насобирать 16 боевых коллективов?!"
Как-то одно время стоял вопрос о расширении ПЛ. Чем больше будет команд, тем чаще будут проходить матчи. У ведущих клубов будет возможность пробовать разные варианты с составами и играть два дня на третий, что необходима для игр в ЛЧ и ЛЕ.
razmol_71
У Ковальца есть время и команда будет !
Bronson
Конечно "ничья- непогано" Заяеву респект, но МеталЗап ещё тот пассажир в Премьер- Лиге. Просто пушечное мясо. Главный претендент на понижение в классе. И даже Ковалец, врядли сохранит прописку. Донецкий Металлург внизу таблицы- явление временное, у них хоть есть игра но нет результата, но это дело времени. Но Запорожье это п...ц со всеми вытекающими. Неужели пропасть между лигами так велика, что неможем насобирать 16 боевых коллективов?!