Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1787
0

Вадим БОЛОХАН: «Соскучился по футболу»

Уже несколько месяцев защитник «Карпат» находится в лазарете клуба

Вадим БОЛОХАН: «Соскучился по футболу»

Про теперішній фізичний стан захисника, а також про те, коли молдавського легіонера можна буде бачити в грі, Інформаційний центр ФК «Карпати» розпитав у оборонця команди.

– Останнім часом почуваюсь вже набагато краще. Щодо фізичної готовності, то вона зараз ще надто далека до ідеальної. Травма є серйозною, саме тому процес реабілітації складний та відповідальний. Лікарі неодноразово зазначали, що мені потрібно докласти всіх зусиль, щоб якнайшвидше повернутись у гру. Зараз я багато бігаю. Психологічний стан хороший, а от над фізичним ще треба працювати й працювати.

– Вадиме, чи скучив за командою, за грою?
– Безмежно скучив. Я дуже хочу грати. Вже не дочекаюсь, коли повноцінно зможу вийти на поле. Дуже важко споглядати за грою хлопців з трибун. Дуже часто відвідую тренування одноклубників. Я не виконую з ними ніяких вправ, але мені набагато легше проходити курс відновлення. На тренуваннях я психологічно разом з командою. Постійно відчуваю дух команди, переживаю разом із хлопцями теперішні невдачі. Неймовірне бажання повернутись до гри. Добре, що товариші по команді підтримують мене психологічно.

– Які вправи зараз найчастіше виконуєш?
– У повноцінних тренуваннях я ще не беру участі, про це вже говорив. Я тренуюсь за власною програмою, виконую спеціальні вправи, які допомагають мені відновлювати фізичну силу. Бігаю, хоча цей біг ще не такий, як на тренуванні. Лікарі радять мені більше бігати, тоді реабілітація проходитиме набагато швидше. Багато часу проводжу у тренажерному залі. Виконую численні вправи на тренування м’язів ніг. Тренажери я відвідую вже впродовж двох тижнів, але це лише початок.

– У трьох попередніх матчах у грі «Карпат» були серйозні проблеми в центрі оборони. На твій погляд, в чому справа?
– Я не ввжаю, що у всьому варто звинувачувати оборону команди, а особливо центральну ланку. За останні роки у футболі стало дуже важливо оборонятися всій команді, а не лишень захисникам. Натомість в останніх іграх півзахисники та нападники дуже часто забували оборонятися. Схоже, саме це і є основною проблемою невдач нашої команди. Треба налагодити гру в центрі поля. Щодо оборони, то там не все так жахливо.

– На твою думку, ти міг би зіграти краще в тих провальних епізодах?
– Зараз важкувато про це говорити. В деяких епізодах, можливо, й зміг би щось змінити, але могли б бути інші моменти, де б не справився. Зараз недоцільно говорити про те, що неможливе. Коли вже гратиму, тоді й побачимо, на що здатний у різних складних випадках. А зараз варто підтримати команду в такий складний час.

– Вадиме, коли тебе можна буде побачити в грі?
– Точної дати ще не можна називати. Відомо лишень, що десь наприкінці вересня зможу тренуватися разом з командою повноцінно. Сподіваюсь, що десь у жовтні вже зможу вийти на поле.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.