Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1425
5

Волынь отправилась в Одессу

Завтра команда Анатолия Демьяненко сразится с местным «Черноморцем»

Сьогодні вранці гравці основного та молодіжного складу луцької «Волині» відбули до Одеси. Молодіжний склад о 18.00 зіграє у Совіньйоні із візаві з «Чорноморця». «Основа» гратиме у суботу в 21.00 на стадіоні «Чорноморець». Телетрансляція матчу на каналі «Футбол». Судитиме матч Олександр Іванов з Макіївки.

Перша зустріч волинян з «Чорноморцем» з Одеси відбулась 24 травня 1960 року у Луцьку і завершилася відчутною поразкою лучан – 0:3. Взагалі, статистика протистояння «Волині» з моряками не надто вдала для нашої команди.

В еліті українського футболу статистика матчів між суперниками така: зіграно 18 матчів, одесити виграли одинадцять, лучани – два поєдинки, зафіксовано 5 нічиїх. Різниця голів - 33:10 на користь «Чорноморця». На своєму полі «моряки» ще не програвали «хрестоносцям», а різниця забитих і пропущених песимістична для лучан - 20:4

У минулому чемпіонаті у виїзному поєдинку «Волині» в Одесі зафіксовано нульову і доволі безбарвну нічию. А в березні у Луцьку «Волинь» несподівано програла 0:2. Отож, «волинянам», зважаючи на статистику, історію останніх поєдинків, цьогорічні наміри клубу та напружений календар серпня, є за що боротися суботнього вечора на стадіоні «Чорноморець».

www.fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
hustle92
Вот и я о том же.
mikulenko1003
було б якось страно якщо б волинь не вiдправилась в ОДЕСУ
hustle92
Я и не читал )
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
hustle92
К чему эта новость тут?