Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 14 июля 2012, 06:43
39691
111

Волынь - Карпаты - 1:1 + ВИДЕО

Західне дербі вперше не виявило переможця

| Обновлено 14 июля 2012, 06:43
39691
111
Волынь - Карпаты - 1:1 + ВИДЕО

Галицько-волинським дербі розпочався 22-й за ліком чемпіонат України, і з нагоди відкриття у Луцьку нового футбольного сезону капітани команд Сергій Сімінін та Андрій Ткачук підняли державний прапор країни.

Як і очікувалось, у стартовому складі господарів з’явилось багато новачків, а саме п’ятеро – воротар Старцев, для якого це був вже п’ятий(!) клуб у Прем’єр-лізі, захисники Ілієв, Занєв, півзахисник Бікфалві, у якого на футболці був напис Ерік, та нападник Суботіч. Проте Майкон не потрапив у заявку на матч, і бразилець спостерігав за грою з трибун. А у складі «Карпат» дискваліфікованого Балажіца в центрі оборони замінив дебютант Пластун, який лише кілька днів тренувався з новими партнерами. Підтримати львівську команду приїхало до сусіднього Луцька і декілька сотень фанатів «зелено-білих».

Господарі активно розпочали гру, і Бікфалві зі штрафного небезпечно пробив поруч з дальньою стійкою. А дальній удар Лопеса вже Богатінов у кидку перевів на кутовий. Згодом Лопес так активно боровся за м’яч із Пластуном, якому після цього довелось надавати медичну допомогу, і новачок «Карпат» продовжував гру з пластирем на обличчі. Хапається за голову і Пилипчук, який після флангової передачі Сімініна сходу з декількох метрів дивом не влучив у рамку воріт. Згодом Пилипчук знову замикав передачу партнера, цього разу головою, але Сергію знову забракло влучності.

Підопічні Анатолія Дем’яненка продовжували володіти ініціативою і в основному атакували правим флангом. Активно на правому краю атаки «Карпат» діяв і Ксьонз, який в одному з епізодів заробив штрафний. Проте після удару Лукаса Старцев без проблем заволодів м’ячем.

«Карпати» поступово вирівняли гру і до небезпечних моментів господарів справа не доходила. А під кінець тайму «Карпати» могли забити гол у «роздягальню» «Волині». Після чудового пасу Ксьонза до штрафного суперника увірвався Лукас, який обіграв Старцева, але під гострим кутом у порожні ворота не влучив. Не забарилась з ударом-відповіддю і «Волинь», але Ілієв головою у падінні пробив над поперечиною.

Під час перерви Павло Кучеров зробив одну заміну, випустивши на поле одного лідерів «Карпат» Худоб’яка, який замінив Гудиму. А другу половину зустрічі знову активніше почали господарі, і передачу Лопеса не зумів замкнути у порожні ворота Пилипчук.  Знову небезпечно виконав штрафний Ерік, але Богатінов ногою парирував удар румуна, а Суботіч при добиванні схибив. Теж вистрілювали  у «молоко» Лукас та Голодюк, завершуючи багатоходові атаки «Карпат».

А наступна атака «Карпат» завершилась першим голом нового чемпіонату. Після передачі з правого краю Худоб’яка захисники «Волині» залишили без догляду Лукаса, і іспанець в один дотик чітко пробив впритул з дальньою штангою.

Господарі з гольовою відповіддю не забарились. Спочатку після дальнього удару низом Сімініна штанга воріт «Карпат» рятує гостей від неприємностей. А через декілька хвилин після чергового навісу Еріка до штрафного Лопес головою пробив в ближній кут, встановивши рівновагу. Так перервалась безгольова серія «Волині» в матчах з «Карпатами», яка розпочалась ще у 2004 році і тривала 498(!) хвилин. Рамон міг оформити і дубль, але потужно пробив поруч з рамкою воріт.

Націленим на ворота був і Суботіч, тримаючи у напрузі оборонні редути «Карпат». Міг принести  перемогу «Волині» і Ерік, але пробив здалеку над хрестовиною воріт. А наступний удар Еріка парирує у кидку Богатінов,  переводячи м’яч на кутовий.

Тож вперше в історії зустрічей «Карпат» та «Волині» у національних чемпіонатах було зафіксовано нічию, і сталося це у 17-й грі. Вперше у цьому році «Карпати» повернулися додому з гостьового матчу не з порожнім багажем. А ось під керівництвом Анатолія Дем’яненка «Волинь» цього року ніяк не може здобути перемогу на стадіоні «Авангард»
(шоста гра), і загалом безвиграшна у лізі домашня серія волинян триває вже 9(!) матчів.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Волынь» - «Карпаты» - 1:1

Рамон Лопес Де Фрейтас, 69 - Лукас, 63
«Волынь»: Максим Старцев, Валентин Илиев, Ванче Шиков, Петар Занев, Сергей Симинин, Игорь Скоба, Рамон Лопес Де Фрейтас, Эрик Бикфалви, Сергей Пилипчук, (Алексей Бабыр, '80), Даниэль Суботич, Тиаго Шумахер, (Евгений Павлов, '85)
«Карпаты»: Мартин Богатинов, Иван Милошевич, Игорь Ощипко, Игорь Пластун, Андрей Ткачук, Игорь Озаркив, Владимир Гудыма, (Игорь Я. Худобяк, '46), Олег Голодюк, Александр Касьян, (Александр Гладкий, '73), Лукас, Павел Ксенз, (Михаил Кополовец, '87)
Рамон Лопес Де Фрейтас, 21. Сергей Пилипчук, 30. Даниэль Суботич, 88. - Игорь Озаркив, 2. Лукас, 51. Иван Милошевич, 66. Игорь Пластун, 71. Андрей Ткачук, 91.

 Арбитр: Дмитрий Кутаков (Бровары)

Удары (в створ): 19 (8) - 7 (2)
Угловые: 5 - 1
Оффсайды: 5 - 1.

Зрителей: 7.600
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,000 - 6,000.

ВОЛЫНЬ-КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными

0:1.Лукас

1:1.Рамон Лопес Де Фрейтас

Sport.ua

 

События матча

69’
ГОЛ !
Эрик навесил с левого фланга и Рамон Лопес Де Фрейтас(Волынь) головой из 37-го сектора точно пробил в ближний угол.
63’
ГОЛ !
Худобяк сделал нацеленную прострельную передачу с правого фланга и Лукас(Карпаты) из 44-го сектора точно в касание пробил в дальний угол.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Бавария уже обсуждает условия сотрудничества с новым тренером
Футбол | 25 апреля 2024, 09:28 2
Источник: Бавария уже обсуждает условия сотрудничества с новым тренером

Скорее всего, команду возглавит Ральф Рангник.

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 111
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vovadocent
А офсайд то на лице...
Нє, ну ясно шо Карпати тут перемоги не заслуговували, але якшо Волиняки прагнуть результатів, то моменти треба реалізовувати, причому чесно.. Бо в ворота ШД чи ДК такий, і навіть чистий, але схожий гол не зарахують..
За Карпати страшно.. Надіюсь розКУЧЕгаряться
volunyak
неможе бути!
LembergWestUkraine
Так якби так Карпати забили, то був би офсайд, а так гол зарахували, хоча 100 % офсайд !
arnold11
Разница в том, что забили не по правилам. Так можно оправдывать любое нарушение.
arnold11
Это если бы Карпаты так забили, то был бы оффсайд, а так - "на одной линии". Хотя четко видно, что игрок Волыни ближе к воротам на пол корпуса.
Tmaaticho1703
Нравится ответ тренеров когда судьи ошибаются в их сторону..."а мы судьей не обсуждаем"...до поры до времени... пока команды местами не поменяются...
bae_lviv
Рамон забив с офсайту, як боковий профукав... Хоча рахунок справедливий. Мартін красень
schmaisser
клевое украинское слово "муділа")
JaKrevedko
Маму свою потроль, муділа
ALplay12
мда.. зашол на офиц сайт Шахтёра и подофигел! наверн права на него прост выкупили, а играть в Волыни терь под арендой будет, наверно так....
Selskuy
Карпати вперед!
ALplay12
комментатор отмочил, Майкон в Шахтёр
sergrom70
Волынь понравилась больше.Похоже, у Демьяненко в этом сезоне будет боеспособный коллектив.
JazoV
Але який офсайд.Хі хі.
fiorentina10
1:1 100% офсайд!
r3x86
И еще есть все таки хорошее в жизни ! огромное спасибо что канал 2+2 теперь в бесплатном цифровом эфирном Тв ))) урррааа!!!!! теперь больше футбола !!!!
Спасибо руководству канала!!!!
r3x86
Да какая разница откуда был забит гол? в этом матче Волынь наиграла на гол. Карпаты молодцом !! поздравляю! Игра понравилась. и гол казалось бы из ниоткуда соорудили )) в целом открыли УПЛ классно, матч хороший получился! Волынь тоже порадовала )))) Суботич модный поц ))))
JazoV
Ігри команд які ні під кого не лягають-завжди цікавіші ніж договірний матч з показухою.В нас була інтрига.В них все було давно відомо.Просто всі робили вигляд---йопт яка напружена гра.От і вся різниця.
LembergWestUkraine
Одно обрадувало, що гра КЛ з ВЛ була дійсно цікавою, на відміну коли дивився ШД - МД, якась гнила там гра була, а тут бились реально !