Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2291
1

Карпаты в Польше: день второй

Львовяне окунались в бочки со льдом

Карпаты в Польше: день второй

Якщо перший день тренувань в Польщі ми називали інтенсивним, то другий можна назвати інтенсивним в квадраті. Кожне із двох тренувань (ранкове та вечірнє) за навантаженням було значно виснажливішим для карпатівців, аніж ті, що відбувалися напередодні.

 Як і день перед тим, ранкове тренування було більше спрямоване на фізичну підготовку футболістів. Ривки, стрибки та усілякі перешкоди супроводжували роботу гравців «Карпат» протягом майже двох годин.

 Не легко було і воротарям команди. Хлопців по черзі прив’язували до стійки воріт гумовим канатом, а тим часом їхній тренер цілив м’ячами у протилежний кут рамки. За такого опору відбивати удари ой як не легко.

 Таке тренування голкіперів дуже зацікавило дівчат зі спорткомплексу, які в той же час проїздили поруч верхи на конях. Аби краще роздивитися небачену досі вправу, наїзниці навіть на кілька хвилин перервали свою мандрівку. Втім, за такої інтенсивності в роботі, дуже сумнівно, що хтось із футболістів їх помітив.

 Завершилося тренування... в чані. Поблизу поля стояло три діжки з крижаною водою, куди тренери ще й лід підсипали. Після занять кожен з футболістів занурювався у діжку і мав просидіти там близько хвилини. Така «парна навпаки» дала зайвий привід гравцям один одного «підколоти» й підтримати і без того веселу та приємну атмосферу в команді.

 Друге тренування, ввечері, спрямовувалося на тактичні дії «зелено-білих». В гравців різного амплуа на полі було своє чітке завдання. Точніше, на трьох полях. Щоб забезпечити якісний процес роботи, Павло Кучеров розбив команду на три робочі групи, задіявши усі футбольні газони, що перебували в його розпорядженні.

 Насамкінець футболісти вирушили на відновлення до басейну. Однак, попри втому, і тут не обійшлося без жартів. Володимир Гудима та Степан Гірський, чи то переплутали, чи спеціально, та все ж пішли до... дитячого басейну, де почали бавитися, знову ж таки, дитячими м’ячами. Втім, вже за кілька хвилин естафету з м’ячами перехопили й інші карпатівці.

 Те, що футболісти виснажилися не на жарт, показав вечірній матч Євро 2012 Англія – Італія. На традиційному перегляді гри в готельному холі, окрім тренерського складу, нікого з гравців не було...

ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lviv-999
А де ж підсилення!!!!!!!!!!!!1-2 захисники потрібні як воздух ну і в півзахист і напад по одному представнику не помішало б.Але в нас напевно буде як завжди якщо когось і візьмуть то за пару днів до початку чемпіонату!!!!!!!