Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 июня 2012, 10:33
1860
2

КУЧЕРОВ: «Нам не удастся выйти на пик формы к началу сезона»

Наставник «Карпат» рассказал о подготовке команды к новому чемпионату

| Обновлено 25 июня 2012, 10:33
1860
2
КУЧЕРОВ: «Нам не удастся выйти на пик формы к началу сезона»
Павел Кучеров

Перший день перебування «Карпат» на тренувальних зборах в Польщі став для команди нелегким. Дворазові тренування з серйозними навантаженнями та великий об’єм тактичної роботи – так до підготовки до нового сезону підійшов виконувач обов’язків головного тренера Павло Кучеров.

– Як ви оціните перший день роботи команди на зборах? Хлопці дуже багато працювали.
– Цей день ми й справді відпрацювали дуже інтенсивно. Напередодні в нас була важка довга дорога до Польщі. Але вже зранку ми провели перше тренування, де необхідно було футболістам трохи потерпіти. Як не як ми проводили тест на 3 кілометри. Всі хлопці молодці, добре вклалися у відведений час. Були і нові, приємні результати. Але я на це і сподівався, адже ми над цим працювали останні два тижні у Львові. Друге тренування також пройшло за високої інтенсивності. Там ми більше вже працювали на тактику. Можу сказати, що ми сьогодні виконали все, що було заплановано.

– На цих зборах ви збираєтеся більший акцент робити на тактичні дії чи на фізичну готовність футболістів?
– В нас ще є кілька тижнів до старту в чемпіонаті. Тому наразі не варто ділити ці компоненти, їх необхідно поєднувати. В будь-якому випадку нам не вдасться вийти на пік форми в перші ігри чемпіонату. Але ми спробуємо на цей час вийти на 80-90 відсотків наших фізичних можливостей. Але важливо і тактично поставити гру. Тому треба все це розумно поєднувати.

– Вчора, коли команда бігла три кілометри, найшвидше дистанцію подолав Муртаз Даушвілі. Він на сьогодні найшвидший в команді?
– Муртаз – це той футболіст, який має хороші фізичні якості. Для нас це не новина, що він з числа гравців, які добре біжать таку дистанцію. Цього разу він пробіг з новим, покращеним результатом, ніж у Львові. Це говорить про те, що він добре попрацював останні два тижні і зробив прогрес в своїй фізичній формі.

– На цих зборах «Карпати» проведуть чотири спаринги. Наші суперники схожі на тих, з якими гратимемо в чемпіонаті України?
– Це хороші команди для того, щоб ми випробували свої сили перед стартом в чемпіонаті. Нам необхідно награвати склад і відтворювати на полі все можливі ігрові моделі. Це найважливіше. Команди ж, з якими ми гратимемо, я сподіваюся, чинитимуть нам достатній опір.

– Ви збираєтеся награвати вже в найближчих матчах основний склад. Хто в ньому гратиме ви вже визначилися?
– Лише на 70 відсотків. Я думаю, нам необхідно посилити конкуренцію на певних позиціях. Але це мали б бути виключно ті гравці, що одразу ж би конкурували з нашими футболістами за місце в основі. Якщо ми таких футболістів знайдемо, тоді можна буде впевненіше говорити про основний склад. Але зараз триває така інтенсивна підготовка, що я не здивуюся, якщо мене вразить ще хтось з наших молодих гравців.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 18:50 0
Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины

Место в воротах Лунина может занять Куртуа

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 03:30 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенна победа «Манчестер Сити»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
serghinho
А що вам взагалы вдасться пане тренере?!!
Wolfenstein95
КУЧЕРОВ: «Нам не удастся выйти на пик формы к началу сезона»
------------------------------------------------------------
Це що,підготовка підгрунтя для виправдань у разі початку нового провалу на старті сезону??? Щоб гравці мали гарну форму,треба,щоб вони "пахали" на тренуваннях,а не їх тренер виправдовувався, що фізичні кондиції неоптимальні!!!