Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 июня 2012, 10:26
1430
0

Анатолий ДЕМЬЯНЕНКО: «Первым сбором я доволен»

Главный тренер луцкой «Волыни» не спешит называть фамилии новичков команды

| Обновлено 25 июня 2012, 10:26
1430
0
Анатолий ДЕМЬЯНЕНКО: «Первым сбором я доволен»
Анатолий Демьяненко

Луцька «Волинь» закінчила свій перший тренувальний збір у міжсезоння. Після закінчення останнього контрольного матчу клубна прес-служба запитала у головного тренера «Волині» про результати цього відрізку підготовки команди до нового сезону.

- Анатолію Васильовичу, чи задоволені ви першим збором?
- Так, вважаю, що все заплановане нам вдалося здійснити. Це стосується і навчально-тренувального процесу і організації зборів.

- Якими були завдання збору?
- Передусім ми давали хлопцям фізичні навантаження, закладали ґрунтовний фундамент їхнього функціонального стану. Бігова підготовка включала тренування на різних дистанціях, різні швидкісні відрізки, роботу без м’яча і з набивними м’ячами.

- В команді нині разом із гравцями, які перебувають на перегляді, майже 30 виконавців. Чи відправляться вони всі на другий збір у Словенії?
- Власне це ми будемо вирішувати у наступні декілька днів, вирішуватимемо питання і по ще кільком новим виконавцям. Думаю, наразі передчасно оприлюднювати прізвища, давайте наберемося терпіння.

- Який ігровий відрізок під час спарингів «Волині» у Птуї ви назвете найкращим?
- Перший тайм із «Краснодаром». Грали компактно, команда сподобалася, а от у другому таймі виглядали погано. Другий тайм дав чимало інформації для тренерів.

- У Словенії чи Австрії нині перебуває чимало команд з усієї Європи…
- Так, і мені пощастило зустрітися із багатьма знайомими тренерами і гравцями. От перед спарингом із «Краснодаром» поспілкувалися із Славолюбом Мусліном, з Сергієм Горюновим – я з ним на полі в матчах проти «Кубані» зустрічався, також з колишнім динамівцем Амісулашвілі…

- Які подальші плани підготовки «Волині»?
- Ми відлітаємо у неділю, 24 червня до України, а вже 28 червня повертаємося у Словенію. Тут знову гратимемо спаринги і це буде заключний період підготовки до сезону. Повертаємося до Луцька 8 липня, бо вже 13 липня у нас перша гра із «Карпатами».

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.