Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 25 апреля 2012, 17:28
1560
0

Прикарпатье в Тернополе не бастовало

Ивано-Франковский клуб просто оказался заложником ситуации

| Обновлено 25 апреля 2012, 17:28
1560
0
Прикарпатье в Тернополе не бастовало

Івано-Франківська команда перед матчем 19 туру «Нива» — «Прикарпаття» не страйкувала разом із господарями, не підтримувала їх, а не виходила на поле лише через те, що опинилася заручником обставин.

Про це офіційно проінформувала нас прес-служба «Прикарпаття».

Нагадаємо, що час початку зустрічі двох західноукраїнських команд затримався на 25 хвилин. Спочатку з’явилася інформація про те, що тернополяни, протестуючи проти затримки заробітної плати (майже на сім місяців — О.К.), відмовилися виходити на поле, потім нібито до них приєдналися й гості, у яких буцімто фінансова ситуація так само складна. Далі, нагадаємо, був дзвінок у редакцію нашої газети від чоловіка, який представився батьком одного із гравців «Ниви» і повідомив, що керівництво тернопільського клубу погрожувало фізичною розправою гравцям, якщо ті не вийдуть на поле (про цю ситуацію ми детально писали у № 42 за 20 квітня 2012 р.).

І ось днями до нас звернулася прес-служба «Прикарпаття», яка повідомила, що футболісти івано-франківської команди, навпаки, готові були вчасно розпочати гру, а відповідальність за затримку її виходу на поле взяв на себе арбітр матчу (хмельничанин Петров — О.К.), який не випускав гравців з роздягальні. Свої дії суддя мотивував «нестабільною ситуацією на стадіоні».

«Гравці «Прикарпаття» стали заручниками ситуації, адже після розминки їм довелося півгодини просидіти у роздягальні, що звело нанівець усі передматчеві старання», — розповів представник прес-служби клубу Андрій Коваль.

Щодо фінансової ситуації в «Прикарпатті», то вона, за словами пана Андрія, стабілізувалася. Зокрема, до табору повернулися три гравці основного складу, які перебували на перегляді за кордоном. Мова йде по Ревуцького, Стоцького та Бута. А детальніше про стан справ буде повідомлено найближчим часом на прес-конференції керівництва клубу.

Прикметно, що після нашої публікації огляду вищезгаданої ситуації (який, до речі, спричинив чималий резонанс у вітчизняному інтернет-просторі), справа з фінансуванням «Ниви» нарешті зрушила з «мертвої точки»: як нам стало відомо з компетентних джерел, найближчим часом до Тернополя мають приїхати представники керівництва банку «Надра», які розпочнуть розробляти план фінансової допомоги футбольному клубу «Нива».

Залишається тільки шкодувати, що позитивні зрушення, зазвичай у нас робляться лише ціною скандалів…

Олексій КОМАРОВСЬКИЙ, газета Український футбол

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.