Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 апреля 2012, 11:36
4244
5

Нива и Прикарпатье полчаса отказывались выходить на матч

Виной стала задолженность по зарплате игрокам тернопольского клуба

| Обновлено 18 апреля 2012, 11:36
4244
5
Нива и Прикарпатье полчаса отказывались выходить на матч

Матч 19-го туру Другої ліги між тернопільською Нивою та івано-франківським Прикарпаттям розпочався із тридцятихвилинним запізненням. Нонсенс, але обидві команди відмовлялися виходити на поле.

«Наша пісня гарна й нова, починаєм її знову» — саме так можна охарактеризувати події, які передували стартовому свистку арбітра матчу Нива-Прикарпаття. Вкотре про себе нагадали борги тернопільської Ниви перед футболістами. Група гравців відмовилася виходити на поле стадіону у Тернополі, поки їм не погасять заборгованість по зарплаті. А вона, до речі, становить оклад у сім місяців. Минулого року за такої ж ситуації затримався матч з новокаховською Енергією.

Цікаво, але футболісти івано-франківської команди теж не хотіли розпочинати матч. З неофіційних джерел стало відомо, що Прикарпаття могло і зовсім не вирушити на гру до Тернополя. А вже на місці, гравці суперників проявили солідарність із жовто-зеленими колегами.

Дивом гру вдалося врятувати і команди все таки вийшли на поле. Для Ниви другий невихід на матч міг бути фатальним. Команда минулого року не виїхала на гру з ПФК Суми. За регламентом Другої ліги команда, яка двічі не з'являлася на полі — автоматично виключається зі складу учасників ПФЛ.

Незважаючи на події перед грою, футболісти Ниви розпочали матч із атак. Підопічні Богдана Стронцицького виглядали більш свіжішими, ніж суперники. Хоча загалом на полі спостерігалася рівна гра. Стартові десять хвилин гри команди провели на половині поля гостей з Івано-Франківська. Судячи з усього, Нива намагалася забити швидкий гол, але по-справжньому гольових моментів біля воріт Прикарпаття не виникало.

Активно попереду діяв автор голу у ворота Десни Редван Османов. У першому епізоді футболіст виконував гострий навіс на Гребінюка, але капітан Ниви не зумів вдало пробити по воротах суперника. Згодом сам Османов з гострого кута закручував м’яч у дальню від воротаря «дев'ятку», але удар був не точним.

З моментів Ниви у першому таймі варто виділити хіба-що спробу Максима Костюченка пробити воротаря прямим ударом зі штрафного. Однак, удар захисника Ниви метрів з 30-ти був не надто сильним, і воротар Прикарпаття без проблем забрав м’яч у руки.

Веселіше стало по перерві. Нива кинулася на ворота гостей із великим завзяттям і це незадовго принесло свої плоди. Капітан команди Гребінюк дочекався свого шансу і після передачі справа розстріляв ворота івано-франківців — (1:0). Надалі гра заспокоїлася і багато боротьби було в центрі поля.

Долю поєдинку вирішив досить курйозний гол Прикарпаття. Після метушні поблизу штрафного майданчика Ниви захисник Олександр Бут наважився на не надто сильний удар у бік воріт господарів. Голкіпер Ниви Данкович не зумів врятувати команду, хоча у цьому епізоді його дезорієнтував незначний рикошет — (1:1).

Кінцівка поєдинку запам’яталася ще кількома гострими випадами від гравців Ниви. З дальньої відстані пробивав Ігор Зубко, але його удари користі не приносили. А найбільш реальний момент для взяття воріт мали наші суперники. Після помилки центральних захисників Ниви нападник івано-франківської команди з кількох метрів розстрілював Данковича. Але молодий голкіпер жовто-зелених, які цього разу виступали у чорно-білій формі, загрозу нейтралізував, відбивши круглого ногами.

Підсумок матчу — справедлива нічия (1:1). Команди показали не надто видовищний футбол, але грали у міру своїх можливостей. Проте найбільше тривожить подальша доля нашої Ниви, адже через кілька днів команда повинна вирушити на гру до Херсона. А зважаючи на протест футболістів, варто очікувати найгіршого.

«Нива» – «Прикарпаття» – 1:1
Голи:
Гребінюк (56) - Бут (72)

galsports.com

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Без шансов для соперников. Сокол – чемпион Украины
Хоккей | 29 марта 2024, 12:14 2
Без шансов для соперников. Сокол – чемпион Украины

Киевляне уверенно выиграли финальную серию

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
IronValdemar
Надіюсь ще прийде той час, коли Нива і Прикарпаття буде в ПЛ рубатись з Карпатами.
IhOR5547
це піпец, блін. Нема в Тернополі мажора який любить футбол(((
milansheva71
піпец Ниві(
на область хлопцям дають більше..
Жоня(Севаст-Днепр)=FCDK=