Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 07 апреля 2012, 21:25
16826
88

Карпаты - Металлург - 0:2 + ВИДЕО

На «Арені-Львів» не здолали і «незручний» «Металург»

| Обновлено 07 апреля 2012, 21:25
16826
88
Карпаты - Металлург - 0:2 + ВИДЕО

На матч проти донецького «Металурга» у стартовому складі «Карпат»  відбулися нові очікувані зміни, особливо після поразки від «Оболоні». У центрі поля знову почав діяти капітан команди Худоб’як, а на лівому фланзі оборони – Авелар.
«Металурги», які борються за путівку у Лігу Європи, активніше почали гру, і у дебюті зустрічі небезпечно пробив впритул з рамкою воріт екс-карпатівець та капітан гостей Чечер. «Карпатівці» поступово вирівняли гру, проте до небезпечних моментів справа не доходила. Та й завершальним ударам, зокрема Даушівілі, бракувало влучності.

Донеччани при першій нагоді атакували швидко, організовували масовані контратаки, і поруч зі штангою пробивав Соарес. А наступна небезпечна атака «Металурга» завершилась взяттям воріт. Дімітров лівим флангом зробив передачу в центр штрафного на Лазіча і той з району позначки пробив повз Тлумака.

«Карпати» часто намагались завершити атаки дальніми ударами, але захисники «Металурга», зокрема Воловик, часто самовіддано кидався під удари, ліквідовуючи загрози.

На початку другого тайму, який активніше розпочали господарі, після удару Худоб’яка м’яч від Воловика ледь не зрикошетив у ворота, а після удару Федецького влучив у поперечину воріт «Металурга». Натомість донеччани знову забили гол і зробив це за іронією долі Чечер, який раніше вже забивав «Карпатам» після стандартів. Цього разу капітан «Металурга» скористався передачею Мкртчяна і у падінні подвоїв рахунок.

Окрилені таким розвитком подій гості продовжували атакувати ворота «зелено-білих» і могли збільшити рахунок, але Морозюк, виконуючи штрафний, пробив над поперечиною воріт. А після флангової передачі Кополовця з вигідної позиції міг відзначитись Худоб’як, але удар в нього не вийшов.

Господарі поля продовжували шукати шляхи взяття воріт суперника, який майже всією командою на своїй половині поля зустрічав розвиток атак «Карпат». І до завершальних влучних ударів львів’ян справа не доходила. А при першій нагоді «металурги» швидко контратакували, і Тлумак рятує ворота після рейду та удару по воротам Соареса. Під кінець матчу незадоволення уболівальників на трибунах викликав Лукас, який з вигідної позиції сходу «вистрілив у молоко». А ось після дальнього удару Кополовця ворота «Металурга» рятує Бандура.

Тож, «Металург» підтвердив свій статус незручного для «Карпат» суперника і на новозбудованій «Арені-Львів». І тепер на обох суперників чекають кубкові чвертьфінальні матчі, які відбудуться вже у середу.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Металлург» - 0:2

 Джордже Лазич, 34, Вячеслав Чечер, 50
«Карпаты»: Андрей Тлумак, Артем Федецкий, Вадим Болохан, Иван Милошевич, Муртаз Даушвили, Данило Авелар, Андрей Ткачук, (Игорь Озаркив, '68), Александр Касьян, (Александр Гладкий, '55), Лукас, Михаил Кополовец, Игорь Я. Худобяк, (Тармо Кинк, '82)
«Металлург»: Александр Бандура, Александр Воловик, Вячеслав Чечер, Шина, Велизар Димитров, Геворг Казарян, Жозе Соарес, (Грегори Нельсон, '89), Джордже Лазич, Николай Морозюк, Карлен Мкртчян, (Данило, '77), Виталий Иванко, (Драман Траоре, '69)
Игорь Я. Худобяк, 48. Андрей Ткачук, 50. Михаил Кополовец, 59. Лукас, 69. - Шина, 13. Велизар Димитров, 77.

Арбитр: Анатолий Абдула (Харьков)

Удары (в створ): 10 (3) – 9 (3).
Угловые: 7 – 4.
Офсайды: 1 – 5.

Зрителей: 6.950
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,500 - 7,750.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

0:1.Джордже Лазич

0:2.Вячеслав Чечер

Sport.ua

События матча

50’
ГОЛ !
Морозюк навесил из 22-го сектора со штрафного и Вячеслав Чечер(Металлург Д) из 37-го сектора в падении отправил мяч в сетку.
34’
ГОЛ !
Полсле передачи Димитрова Джордже Лазич(Металлург Д) ворвался в штрафную и из 35-го сектора точно пробил мимо Тлумака.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 87
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Днепрянин
Вот это ты неадекват!
ivanban
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sput12nik
ВПЕРЕД КАРПАТИ ВПЕРЕД ДО БОЮ !!!!!!!!
sput12nik
КАРПАТИ НЕ ВІДСТУПАТИ І НЕ ЗДАВАТИСЬ !!!!!!!!!
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ramzes92012
ВЫЛЕТЯТ.ЭТО ВАМ ЗА МЕТАЛЛ
Райден
Де був ультрас?
Райден
Вы еще скажите наказание за победу над ШД. Это футбол возможно все, но в ина здесь все равно Дыминского, его отношение к трасферной политики. Дыминский не оносится к Фк Львову так, как мы, обычные болельщики что любят команду поровну, для него это в первую очередь конкуренция. И на месте МХ я бы не коткудаал, сами еще с нами в передиве, не дай Бог, окажитесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Ніколи в сраної Волині не буде таких вболівальників !
Ще прийде наш час !
http://www.youtube.com/watch?v=gy_59-_ubkU
КАРПАТИ ЛЬВІВ НА ВСЕ ЖИТТЯ !!!
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Радійте , холопи , радійте тому, що Карпати вилітають ...
Таке враження, шо якась срана Волинь кубок Ліги Чемпіонів виграла !
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Marchello_
у Карпат остались матчи против Волыни и Кривбасса , другие , команды , которые ведут борьбу за зону Еврокубков Арсенал и Днепр им просто будут необходимы очки , похоже вылет Карпат и ПЛ довольно таки реальна и то , что Дым не делает выводов , огорчает .
Похоже уже смирился с Первой лигой.
Kalinkin-buk
карпаты не вылетят.верю.
pri_bambas
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
korsar_kharkov
как я уже понял 2 команды с западной части Украины это предел региона...Закарпатье входит в Премьер лигу значит кто-то должен вылететь