Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2194
0

Начало тендера на Евро-2020

УЕФА начинает тендер на право проведения финальной части Евро-2020

Начало тендера на Евро-2020

Виконавчий комітет УЄФА завершив сьогодні дводенне засідання в Стамбулі й визначився з процесом подання заявок на право проведення ЄВРО-2020, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Усім 53 національним асоціаціям УЄФА будуть розіслані запрошення, де перераховуватимуться мінімальні критерії щодо кількості й місткості стадіонів. Асоціації матимуть час до 15 травня, аби сповістити про своє бажання організувати фінальний турнір за участю 24 збірних.

Якщо надійде лише одна заявка, УЄФА в такому разі займеться збором необхідних гарантій із метою затвердження господаря чемпіонату.

Якщо ж бажання виявлять більше асоціацій, то УЄФА розпочне тендерний процес, який триватиме 18 місяців і дасть кандидатам змогу ретельно розробити свої заявки. Детальний графік і тендерний процес будуть розроблені пізніше, а обрання господарів заплановане на кінець 2013-го - початок 2014 року.

Члени Виконкому не задовольнили клопотання Футбольної асоціації Уельсу про те, щоб валлійські команди, що виступають в Англії, могли кваліфікуватися в Лігу Європи УЄФА через Кубок Уельсу.

Виконком ухвалив проведення транснаціонального жіночого турніру за участю найкращих команд Бельгії та Нідерландів в експериментальному режимі протягом трьох років.

Було винесено на обговорення питання про надання Гібралтару статусу члена УЄФА. Був складений план дій, який обумовлює серед іншого фінансову й освітню підтримку з боку УЄФА. План розрахований до проведення Чергового Конгресу УЄФА в 2013 році, коли нинішні члени УЄФА голосуванням вирішать питання про прийняття Гібралтару.

Обговоривши низку інших питань, Виконавчий комітет УЄФА, зокрема, схвалив наступні регламенти:

• Ліга чемпіонів УЄФА й Ліга Європи УЄФА з 2012 по 2015 рік
• Кубок УЄФА-2012/13 із футзалу
• Ліга чемпіонів УЄФА-2012/13 серед жінок
• Антидопінговий регламент, редакція 2012

Окрім того, Казахстан і Чорногорія приєдналися до Суддівської конвенції УЄФА.

Sport.ua

Евро-2020
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.