Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
924
0

Александрия сыграет с Берое

Украинский клуб померяется силами с болгарским

Як стало відомо інформаційно-аналітичному центру ПФК «Олександрія» болгарські агенти визначили першого суперника ПФК «Олександрія», що з 11-го лютого перебуває на третьому підготовчому етапі до весняної частини Чемпіонату. Ним став футбольний клуб вищого дивізіону «Бероє» з м. Стара Загора (Болгарія). Матч відбудеться 14-го лютого о 11год. 15 хв. за київським часом на футбольному полі готелю «GoldСitу» .

Суперник Чемпіон Болгарії сезону – 1985/1986 р.р. та володар Кубку Болгарїі 2010-го року.

У сезоні 2011/2012 після першого кола з 16- ти команд наш спаринг-партнер посідає 13-е місце в турнірній таблиці Чемпіонату Болгарії, маючи в активі 12 очок. Команда здобула 3 перемоги, в 3-х матчах «розписали мирову», і в 9-ти зустрічах зазнала поразок. Команда мало забиває і багато пропускає: 13-23=-10. Лідирують у болгарському чемпіонату дебютант вищого дивізіону ПФК «Лудогорец»(Разград) та столичний «ЦСКА» - у них по 36 очок. Головний тренер - Іліан Ілієв. Відомі гравці в минулому : Петар Жеков, Майкл Алозіє (сьогодні він захищає кольори ФК «Севастополь», - авт.). Найбільше матчів за клуб зіграв Євгеній Янчовські – 341. Кращий бомбардир команди Д.Петков забив 144 голи. Найбільша перемога над «Міньор» (м.Перник) – 1973/74 – 8:0, найбільша поразка – 2:10 від «ЦСКА» (1991/1992). Бронзовий призер чемпіонату Болгарії сезону 1971/1972. 4-х разовий фіналіст Кубку Болгарїі.

Ми попроси болгарського гравця команди Дімітара Макрієва кому, як не йому, краще знати болгарський футбол, щоб він дав характеристику команді «Бероє»:

- У Стара Загора мешкає понад 160 тисяч жителів , що є шостим містом по чисельності населення в Болгарії. Футбольна команда «Бероє» сповідує атлетичний та силовий футбол. Якщо минулого сезону основу складали лише болгарські гравці, то на нинішньому зборі в команді на оглядинах перебувають футболісти з Бельгії, Кіпру та Португалії. 4-го лютого наш суперник зіграв внічию 1:1 з ФК «Даугава» (Латвія), який займає 3-емісце в своєму чемпіонаті та 10-го виграв у ФК «Ростов»- 2:1, що займає 10-е місце турнірній таблиці російського чемпіонату. Голи забивали Еміл Ангелов та Георгій Андонов. Стартує друге коло болгарського чемпіонату 25-го лютого.

pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией
Футбол | 29 марта 2024, 03:16 1
Стало известно, сколько получит Тухель за расторжение контракта с Баварией

Сообщается, что мюнхенцы будут обязаны выплатить Томасу 10–12 миллионов евро

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.