Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 января 2012, 07:36
1184
0

Карпаты: нелегкая дорога в Турцию

Львовяне не без приключений добирались к месту проведения первого учебно-тренировочного сбора

| Обновлено 23 января 2012, 07:36
1184
0
Карпаты: нелегкая дорога в Турцию

На перший тренувальний збір до Анталії футбольний клуб «Карпати» вирушив із запізненням через несприятливі погодні умови. Через це практично повністю змістився графік трансферу команди до міста Сіде, де «зелено-білі» і повинні провести наступні два тижні.

Літак з командою до Туреччини вирушив з чотиригодинним запізненням. Півтори години перельоту до Стамбула футболісти провели хто у сні, а хто за комп’ютером. Так, бразильський півзахисник «левів» Ерік переглядав останній офіційний матч «Карпат» проти київського «Динамо». Лукас, який сидів поруч та слухав музику, врешті-решт не витримав і сам приєднався до колеги, жваво обговорюючи власні дії та ходи команди-суперниці.

В Стамбулі літак з командою здійснив посадку о 19:30. Наступні три години футболісти очікували літака до Анталії, сидячи в інтернеті та спілкуючись з близькими. Лише Ігор Озарків та Володимир Гудима ніяк не могли без м’яча. Відтак провели кілька зустрічей у віртуальний футбол. Додамо, що нещодавній іменинник в комп’ютерній грі в м’яч виявився спритнішим. Як воно буде на зборах?

З Анталії, переліт куди займе ледь більше години, команда автобусом вирушить в місто Сіде. Через пізнє прибуття на місце тренувальних зборів тренерський штаб команди вже відкорегував перший день тренувального процесу. Замість двох тренувань футболісти завтра проведуть лише одне, після обіду.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.